לא היה לי לאן לשרשר, אז בקשר להופעה אתמול מישהו הקליט אולי?
ב בת 1986 New member 17/6/07 #53 חמוד לגמרי.... אממ.. סליחה על הבורות אבל זה שיר מקורי של עברי? או חידוש...?
ל לילוש לנצח New member 17/6/07 #63 ../images/Emo99.gif עברי... כל כך יפה נורא התחברתי לשיר, אהבתי גם את הלחן טוב נו, זה עברי, יכול להיות אחרת? והקליפ... מדהים! מיוחד! אהבתי הכל.
../images/Emo99.gif עברי... כל כך יפה נורא התחברתי לשיר, אהבתי גם את הלחן טוב נו, זה עברי, יכול להיות אחרת? והקליפ... מדהים! מיוחד! אהבתי הכל.
N Naych New member 17/6/07 #65 קליפ באמת די חמוד ../images/Emo3.gif פחות אהבתי את ההוא עם השיער השחור... ממש לא משהו
ה הציורים של יובל New member 17/6/07 #70 ג'סי דומה למיקי בוגנים! או שזאת רק אני? וקליפ חמוד לאללה. [:
ז זקנת השבט1 New member 17/6/07 #71 "הלידר האמריקאי" לא ראיתי שכתבו, כתבה בוואלה על "JESSE" שיר מקסים וכך גם הקליפ
ל לבן בחלiם שחור New member 17/6/07 #72 ../images/Emo6.gif "לידר מזמר במסיבת בריכה של טינאייג'רס, שנראים אמריקאים למדי, בה שני נערים חמדמדים מגלים שהבנות בבקיני סתם מסתירות להם זה את זה"
../images/Emo6.gif "לידר מזמר במסיבת בריכה של טינאייג'רס, שנראים אמריקאים למדי, בה שני נערים חמדמדים מגלים שהבנות בבקיני סתם מסתירות להם זה את זה"
V vered151 New member 18/6/07 #75 זה רק אני או ש...... בפזמן האחרון הוא אומר "בני" או "לני" אבל לא ג'סי?! הא כן, הקליפ ממש יפה