Human Nature

../images/Emo79.gif Human Nature ../images/Emo79.gif

בימים אלו של 40 מעלות, 100 אחוז לחות ושיעמום קליני פשוט מותר להיות בנאלים**.
אז ככה, שרשור פרה-פתיחת השנה. מה אתם מתכננים(כמו: לצאת לחופשה חלומית בקריביים), מה מתוכנן עבורכם ולא ממש בא לכם עליו(כמו: בגרות בהיסטוריה), מה כנראה תהיו חייבים לעשות(כמו: צו ראשון) וכו'... בקיצור, כל הדברים החשובים(לצאת לטיול עם ההורים לא כזה חשוב פה, למשל) אגדו אותם לכאן. בגרויות ובית ספר, צבא(אם אתם לא קטנים כמוני[וכמו יסמין שהיא יותר קטנה ממני.
] אז יהיה לכם צו ראשון ואולי זימונים), חברים, אהבות נכזבות ושות'. בבקשה בבקשה תשתפו פעולה, תודה ולהתראות. *לא הייתה לי כותרת מקורית ומושכת. **אל תלכו עם זה רחוק מדי ותסטו מהדיון בשרשור

pRimaVeriTaVIV

New member
יאללה, נזרום ../images/Emo3.gif

טוב אז... יש בגרות ב...הכל בעצם (אאל"ט)... חוץ מזה"ב (אולי שנה הבאה הם יקראו לזה תעבורה)... בתחילת-אמצע ספטמבר סבא וסבתא חוזרים מארה"ב, עם דוד שלי והבת דודה הקטנה
אני מתכנן להתעלק הרבה
חוץ ממנה אין במשפחה עוד תינוקות או משהו כזה, ככה שאין לי בני דודים קטנים או משהו (רק אחד אבל זה בהפרש של חצי שנה אז לא נחשב) הדוד והבת דודה יחזרו לארה"ב בתחילת אוקטובר, יום אחרי שהם חוזרים (ובלי קשר), יוצאים למסע לפולין. שאגב, בקרוב יש מפגש הכנה ראשון בבי"ס וקצת אחרי זה יש סיור ביד ושם. אני מקווה ויודע שהמסע הזה יהיה מעניין ומשמעותי אחרי שחוזרים מפולין אני מתכנן להתחיל ללמוד לתאוריה
חודש וחצי אחרי זה אני כבר בן 16 וחצי אז אני מקווה פשוט ישר לעשות תאוריה ואז ישר להתחיל עם שיעורי נהיגה, וזה מסתדר לי טוב כי אבא שלי מורה לנהיגה
אז אולי בעצם כן יש בגרות גם בתעבורה...
תאוריה זה סוג של בגרות אפשר להגיד.... בערך באותו זמן אני אמור לקבל צו ראשון :S שזה אומר שאני צריך להתייצב בערך במרץ-אפריל... אני ממש מקווה שגם לחברים שלי יצא באותו תאריך... ו...
נראה לי זהו, לנסות לשרוד את השנה הזאת
מקווה שיהיה טוב
מכל הבחינות... וחפרתי

pRimaVeriTaVIV

New member
ועוד קצת, מעין רשימונת בהשראת הדר ../images/Emo3.gif

מטרות קטנות
לא דברים גדולים כמו ההודעה שמעל להשתזף, למען השם
להמשיך להתמיד עם המתח
(הכוונה למכשיר כמובן
) לא לסבול, לא לספור ימים. פשוט לתת לזמן לעבור ולא לחשוב על זה, בחצי השני של כיתה י' זה דווקא היה נחמד להעיף כמה דברים מהחדר... יש שם מלא דברים ישנים הופעות הופעות הופעות! לעשות עם עצמי משהו מדי פעם לקרוא לפחות ספר אחד בסופו של דבר - להסתפר. אחרי שלא עשיתי את זה יותר משנתיים... לקנות קצת בגדים
לחיות בהווה ולא בעבר ולא בעתיד
ממש להשתדל להפסיק לעשות שיעורי בית בלילה
הממ... זהו בינתיים, גם פה חפרתי
בסוף זה יצא רשימת ענק ולא רשימונת...

א-ל תשתזף.

איף, אנשים לא מבינים שלהיות לבן זה יפה. ולהיות שחום זה קצת פחות[ראה ערך נועם] וגם... להשתזף זה לא בריא. מה ההגיון בלהשתזף?

pRimaVeriTaVIV

New member
אז זהו, שיש לי בעיה קטנה עם זה... ../images/Emo6.gif

אני בכל מקרה לבן, אבל יצא שיש הבדל גדול בצבעים בידיים בין החלק שמתחת לשרוול לבין החלק ה"חשוף" וזה נראה דיי מגוחך
ואחרי זה יצא שהשתזפתי עוד יותר בחלק שכבר היה יותר שזוף.. אז זה בכלל נראה מגוחך... אז אני רוצה לפחות להגיע לאחידות קטנה... אני לא מחפש להפוך לתימני
להשתזף בקטנה... לא נורא

pRimaVeriTaVIV

New member
בערך... never

אבל עדיין
לא בגלל מה שאנשים אחרים יגידו, פשוט לי זה קצת מפריע...

Shir Sparotty

New member
../images/Emo45.gif

הבעיה עם השרוול כל כך מוכרת
וגם אני בדעה שלך לגבי השיזוף, משהו צנוע ומחמיא

למעלה