Human Nature

../images/Emo109.gifנמנמ :p

לקבל צו ראשון ללמוד תיאוריה ונהיגה! לנסוע לגרמניה (משלחת של בצפר
) לא להיכשל שוב במתמטיקה ^^ לסיים את העונות של הישרדות ושל האוס אה לקבל ציונים טובים בבגרויות של י' D: ו...חבר?
חח רדוד מאוד נסתדר עם מה שיש

mafakit

New member
|אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

לא להגיד ביום הראשון "וואלה השנה אני משקיעה!" ואחרי שבוע הכל מתחרטט XD *פףף.. על מי אני עובדת, זה תמיד מה שקורה
*
לעבור את הבגרויות בשלום.. אוף יש כל כך הרבה OO"
צו ראשון בנובמבר..
לחזור לנגן כבר!
רישיון D: וואלה לא עולים לי עכשיו עוד רעיונות..
אני אוסיף אחר כך ^^

חחח חם רצח אם כבר מדברים על חום../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

חחח -מועדי ב'
-רשיון
-יומולדת...חח ואו אז מסתבר ש..גדלתי
-טונות על גבי טונות של בגרויות במועדי קיץ
-פולין בסימן שאלה (כן, אצלנו טסים בי"א..) -מסע בראשית בסימן שאלה בגודל כדור הארץ -יש איזה פרוייקט שאני אמורה לעמוד בראש הפרוייקט אז מקווה שילך טוב :) והעיקר להנות המוןהמוןהמון

מממ נראה.

למצוא עבודה כדי לממן שיעורי נהיגה לנסות לעשות משהו כדי שאבא יקבל אותי כבר לעבור תבגרויות להשתלב במגמת מוזיקה ולדעת תאוריה והרמוניה חלק להתקדם בבס ולהופיע עם הלהקה לשבור תפלאפון כדי שיקנו לי חדש לשפר תביטחון העצמי לחטב ת'גוף P: לחגוג שנה עם החברה להתחיל טיפול רוקאטן לצבוע תשיער/לעשות משו משוגע בשיער/תוספות או ראסטות צבעוניות ו...ממ לודעת

PerfectSP

New member
היי!! XDDDDDD ../images/Emo190.gif

אז מה אם אני בכלל קטינה ^_^ D: קצת התקשיתי להבין מה צריך לעשות אבל..אני אנסה.. אממ כנראה שאני אעשה תיאוריה כי זה מחזיק לשנתיים והולכים לשנות אותה XD אני צריכה למצוא מקום קרוב ומקצועי להתעמלות קרקע אממ.. מתכננת למצוא איזה משלחת לארה"ב XD בספטמבר המשלחת מגרמניה גם כן תגיע לארץ ^^ אח שלי יחזור בדצמבר מארה"ב אחרי חצי שנה D: הולך להיות הרבה עומס השנה, ואני לא מתכוונת להביא ספרים לבצפר! למצוא כסף ללמוד תופים וגיטרה, לפחות תופים! אין לי תכנון מי יודע מה

pRimaVeriTaVIV

New member
וואי, מי שיכול לעשות תאוריה בקרוב

אז ממש מומלץ כי בערך ממאי זה הולך להשתנות למשהו הרבה יותר מסובך ועם מלווה של חצי שנה(!) ובאסה לגמרי

PerfectSP

New member
מלווה נדפקתי מאה אחוז, ../images/Emo190.gif

כי לטסט יש לי עוד זמן XD

pRimaVeriTaVIV

New member
באסה ../images/Emo12.gif

אני דיי גבולי האמת.. אבל סיכוי לא רע שנדפקתי התוכנית אמורה להתחיל במאי ואני נולדתי במאי
אני מקווה שהיא תתעכב טיפה

../images/Emo109.gifאפשר להתחיל ללמוד ב16 וחצי

כי רק ב17 אפשר לעשות טסט, אז אם נולדת במאי יהיה לך 16 וחצי בנובמבר

למעלה