High Speed

Roy1232

New member
../images/Emo79.gifHigh Speed../images/Emo79.gif

הגענו לשיר השמיני באלבום הבכורה של הלהקה. זה השיר שהכי מתקשר אצלי לשם האלבום... מילים: ------ Can anybody fly this thing? Before my head explodes Or my head starts to look We've been living life inside a bubble We've been living life inside a bubble Confidence in you Is confidence in me Is confidence in high speed Can anybody stop this thing? Before my head explodes Or my head starts to look We've been living life inside a bubble We've been living life inside a bubble Confidence in you Is confidence in me Is confidence in high speed In high speed High speed High speed you on High speed you on High speed you on High speed you on תרגום אח"כ

WhiteShadows

New member
אני מתרגמת:

האם מישהו יכול להטיס את הדבר הזה? לפני שראשי מתפוצץ לפני שראשי מתחיל להסתכל. אנחנו חיים את החיים בתוך בועה אנחנו חיים את החיים בתוך בועה הבטחון העצמי בך הוא הבטחון שבי הוא בטחון במהירות גבוהה במהירות גבוהה מהירות גבוהה אתה על מהירות גבוהה אתה על מהירות גבוהה אתה על מהירות גבוהה אתה על מהירות גבוהה

Roy1232

New member
נחמד../images/Emo13.gif

רק שזה לא בטחון עצמי... זה סתם קונפידנס

jony543

New member
אני רציתי לתרגם

כי זה קל ונורא התלהבתי שבוע שעבר ]פאראשוטס
] ולמישהו יש פירוש לשיר הזה? ואולי תרגום אחר למשפט האחרון? כי הוא לא נראה לי כ"כ מתקשר לשיר אם מפרשים אותו "אתה על מהירות גבוה" בכל מקרה בקשר לנגינה - אחת מה--שירים של קולד!! אקוסטית עם חשמלית של ג'וני עמוסה בדיליי.. עוד סינטי שמתשלב בצורה מדהימה וואי זה שיר מדהים

למעלה