Hey You

FunkyMonk

New member
אתה צוחק?

זה 55 שניות של "סולו" (נגיד..), ואין פה בכלל שום "קרב גיטרות" (כיטרה אחת מלווה את השנייה). יס עושים המון "קרבות גיטרה" (אם אתה באמת רוצה לקרוא לזה ככה) הרבה יותר טובים מזה. סולו חלש, קצר, ולא מעניין. השיר טוב.

oneman2

New member
הסולו נחמד

לא חלש ו"לא מעניין", אבל בטח שלא אחד מהסולואים הטובים. ודרך אגב, שאלה- איזה שירים/סולואים של פינק פלויד אתה אוהב?

FunkyMonk

New member
אני?

איזה כבוד לי שנשאלתי בשאלה כזו.. יש המון, הרבה יותר מדי בשביל שאמנה את כולם (או אזכור כרגע את כולם), אבל אני מניח שאת הטובים ביותר אני כנראה אזכור. Comfortably Numb Shine On Fat Old Sun כל הסולואים באנימלס, לדעתי, גאוניים. Money Time Echoes Have a Cigar Wish You Were Here כמעט כל סולו של גילמור לדעתי זו מאסטרפיס, אבל אלו, אני מניח, העיקריים.

lilou2

New member
מה עם DOGS הענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

הסולו מה עם ANOTHER BRICK !!!!!!!!!!!!!!!! מה עם ONE OF MY TURNS !!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עם MOTHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עם MEMORIAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצור יש עוד מלא, פשוט החסרת המון קטעי סולו עוצרי נשימה, מרחיקי לכת, מורעפי שבחים

Tinty

New member
היי, שאלו אותו על דעתו.

וחוצמזה, אני לא חושב שבThe Wall (ובמיוחד לא בFinal Cut) גילמור נמצא בשיאו - הסולואים מרוסנים, קצרים ומקובעים יחסית לאלבומים שגילמור היה יותר דומיננטי בהם (דוגמאות טובות לדעתי: Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Meddle, אפילו Animals).

הוא אמר אנימלס

ואכן את הסולואים של ANOTHER BRICK החרוש, עדיין כיף לשמוע שוב ושוב וMOTHER גם גם ענק

lilou2

New member
חה, למעשה..

הסולואים שציינתי הם למעשה מהסולואים הכי מוחצים הכי עוצמתיים שנהגו איי פעם הכל קצר וענייני מוחץ וקולע לעומת זאת רב הקטעים שהזכרת, הסולואים על בסיסם דיי יפים, אבל בפועל הם ממש לא יוצאים מהכלל ולא עוצרי נשימה, לעומת זאת בהופעות חיות רובם נשמעו הרבה יותר טוב ששונו לצורך ההופעה מה שנשמע כמו אילתורים.. אם בIN THE FLESH אם זה בהופעה של ווטרס בארץ.. חסרים המון שינויים מוחצים שנעשו לצורך ההופעות

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה טיפש? זה מה שאני חושב. הסולואים שציינת גרועים, מאד. משעממים, בנאלייים, אין בהם עניין. אין בהם אפילו סאונד טוב, הם מסריחים. אתה יכול לחשוב שהם הסולואים הכי מדהימים בעולם, אני לא חושב ככה.

אי אפשר לשנות הודעות

אני חוזרת ומבקשת ממך להמנע מלקרוא לגולשים אחרים בשמות גנאי.

lilou2

New member
במודעות לעובדה שזו בסה"כ דעתך

עם זאת אני חייב לציין שהדעה שלך מאד חריגה מאד לא אובייקטיבית וכל התפיסה שלך לוקה כל הזילזול הזה בקטעים מתוך יצירת המופת לא מקובל משהו פה מסריח, דעות ללא כל שחר לא אמורות להתפס לאורך זמן, אני הייתי שוקל לחסום לידיעתך, סאונד, משתבח עם הזמן בכלל, בטח אצל להקה כמו פינקפלויד, ובייחוד כאשר מדובר בעשור ואולי שני עשורים מעבר (ואני לא מדבר על מיקס להגיד משעמם מסריח ובנלי על קטעי המופת שהושבחו כלכך הרבה מאנשים שלא תתקרב לקרסוליהם, נראה לא רציני לא אמיתי ולא אמין אני חודל מהלתייחס בכובד ראש לאנשים סובייטיביים לכן אתנהג כך גם הפעם, אך דעתך לא מקובלת, אם כי דיי מכוערת

איך אתה יכול לדעת מי הוא

ואם הוא מתקרב לקרסוליהם או לא? ובכלל, אם הרבה אנשים אומרים על יצירה מסויימת שהיא "יצירת מופת" היא אכן כזאת?לא. אף אחד לא יכול לקבוע כזה דבר משום שאומנות היא דבר סובייקטיבי. זכותו לחשוב שהחומה זה חרא של אלבום והסולואים בו לא שווים כלום, זאת דעתו והיא מקובלת לטוב לרע. לא מקובל שהוא מקלל כאן אנשים.
(וזאת לא פעם ראשונה, אם אני זוכר נכון גם את ציף הוא כינה במשהו בסגנון)

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

די הרגת אותי XD אל תשתמש במילים שאתה לא יודע את המשמעות שלהן. מה לא אובייקטיבי בי? מה מכוער בדעה שלי? אני חושב שהחומה של חרא אלבום, והסאונד של הגיטרות שם לא טוב. אני מדבר איתך מהכיוון של מוסיקאי, אני יודע בדיוק מה הכוונה ב"סאונד", ולא סתם זה לא "איכות סאונד". הקטעים שהזכרת הם לא יצירות מופת, הם קטעים שראויים להיזרק לפח ולהישכח.

ככה לזרוק לפח את הסולואים האהובים

עליי?
אני חושש שזה לא יקרה.
ניראה לי שהיית מקבל מכות מרוג'ר אם הוא היה קורא את זה. (או יריקה בפנים
)

חברים....

טעם זה עניין אישי. יש שאוהבים את "החומה" ומחשיבים את האלבום כיצירת מופת, ויש כאלו שלא.... לא צריך להתרגש מזה... מה שחשוב הוא שאם אתם אוהבים שיר/סולו/אלבום מסויים, תנסו להסביר לאחרים מה זה עושה לכם, למה זה מרגש אותכם. אולי אנשים שלא מכירים את הקטע ירצו להקשיב לו? ומקסימום, לא יסכימו אתכם ויחשבו אחרת. זה טבעו של העולם.

למעלה