"Happy Birthday to him
"

Rוית

New member
../images/Emo79.gif"Happy Birthday to him../images/Emo70.gif"../images/Emo79.gif

יוסי'לה, המיסד (אחד מהם כמובן, כבודו של שלתי במקומו מונח
), המקים, המפתח, המעריץ, המקסים, האשיות, הבן אדם- חוגג יום הולדת
המון המון המון מזל טוב יקירי!
שתהייה תמיד מאושר
, שתהייה תמיד שמח
, שתהייה תמיד בריא
, שתהייה תמיד חופשי
, שתהייה תמיד מסוקרן
, שתהייה תמיד מרוגש
, שתהייה תמיד אופטימי
, שתהייה תמיד תמיד עם אהובים
, שתהייה תמיד אתה
.
המון המון איחולים, נשיקות וכל הברכות שתמיד אומרים בימי הולדת..
אוהבת, רוית

../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo77.gif

ליום הולדת אפשר לאחל כל כך הרבה דברים. עושר, אושר בריאות וכל השאר, אבל אני תמיד מאחלת חיוך. זה נשמע סתמי, אבל לדעתי זה הדבר הכי חשוב, כי זה מאגד בתוכו את הכל. אז זו המתנה שלי אלייך. חיוך. לא קטן מדי, ולא גדול מדי ומגוחך, רק שיישאר שם תמיד.

infatuation

New member
../images/Emo65.gifיוסי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב למנהל פורום הכי שווה!! מאחלת לך לפגוש את אלאניס... אבל אל תשכח להזמין אותנו

למרות שכבר כתבתי בשרשור הקודם

אני ארשום עוד פעם! יוסי, אנחנו מכירים כבר בערך שנתיים (מאז שיש לי מחשב שזה מכיתה ח') אתה בן אדם מקסים! אני מאחל לך את כול האושר והטוב שרק יכול להיות לך~ הרבה בריאות ואהבה~

brain stew

New member
יוסי!../images/Emo153.gif

טוב אז אנחנו לא מכירים שנתיים, אבל מספיק זמן כדי שאני אוכל להגיד שאני חושב שאתה בנאדם מדהים, ואני מאחל לך את כל המזל"טים בעולם! שיהיה לך יומולדת שמח, ושתמשיך לאהוב את אלניס תמיד!

avivs

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

עד 120!!!

Lotzifer

New member
מזל טוב!!!

המון המון מזל טוב! (מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב, טוב מספיק...) אני לא מכירה אותך כ"כ, אבל אני מאחלת לך שתמשיך לנהל את הפורום הזה בצורה הטובה ביותר, ובהצלחה בהמשך חייך!

למעלה