"Good Friday" - סיכום השבוע

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif"Good Friday" - סיכום השבוע

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: שיר השבוע של משפחת הקרואוז: ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: וכל תוספת אחרת שבא לכם להוסיף: כתבו והרחיבו ושתפו אותנו.

AeroTom

New member
הסיכום שלי

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: האמת שלא היה לי כזה בולט, אבל היה ממש בא לי לשמוע כמה דברים מה-IL של ההופעה השלישית של לונדון. שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Glad And Sorry. ללא ספק. הסיבה שבגללה הכנסתי את ה-IL של ההופעה השלישית...היה לי כ"כ בא לשמוע את ביצוע הלהקה לשיר הזה של ה-Faces. הוא פשוט מקסים ואחד הקאברים היותר אהובים עלי של הלהקה. הוא בוצע גם 6 פעמים בלבד, כשהפעם האחרונה הייתה זאת שאני וגיא היינו עדים לה בלונדון. ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז:
"Can you show me a dream Can you show me one that’s better than mine Can you stand it in the cold light of day Neither can i"​
אני מת על הקטע הזה בשיר שהזכרתי מקודם. וכל תוספת אחרת שבא לכם להוסיף: מישהו עכשיו באי ביי מוכר את This magnificent Distance של כריס היפני שאני מחפש הרבה זמן. מקווה לקחת את זה. היה נחמד גם במחווה לזפלין בחמישי, מה שמזכיר לי שאני צריך להעביר לאייפוד את ההוצאה החדשה של TSRTS ולשמוע את ההבדלים והרצועות גם שלא במקורי.

למעלה