"Good Friday" - סיכום השבוע

AeroTom

New member
../images/Emo79.gif"Good Friday" - סיכום השבוע

כתבו, נמקו ושתפו אותנו בשבוע האחרון שלכם עם מוזיקת הקרואוז וגם כל המ שתרצו מעבר לזה שעשה לכם את השבוע החולף. אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: שיר השבוע של משפחת הקרואוז: ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: תוספת אחרת:

AeroTom

New member
אז אני עונה לעצמי...

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: Chris Robinson - New Earth Mud. שמעתי בעבודה את האלבום הראשון של כריס. יש שם כמה וכמה שירים שכ"כ נוגעים בי כיום. לא אלבום מושלם כמו השני, אבל עם כמה וכמה רגעי קסם גדולים. שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Chris Robinson - Kids That Ain't Got None. אני כל כך אוהב את השיר הזה...מגיע נהדר אחרי Silver Car והוא שיר שאני מאוד מחובר אליו. ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: "My body's weak but my mind is strong" משפט קצר הפעם מתוך Silver Car. אני ממש אוהב אותו... תוספת אחרת: רכשתי בחמישי את החדש של ניל יאנג (יחד עם עוד 2 שלו שהשלמתי) שאני אשמע אותו ממש עוד מעט בטח. לא היה לי זמן לפני. התחלתי גם לצפות בסרט של פטי ושוברי הלבבות. בינתיים נהדר. אני מת על סרטים דוקומנטרים כאלה... שיהיה שבוע טוב ואם אתם בסביבה - תענו גם.

Aeroguy

New member
אוקיי

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: Amorica שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Lay It All On Me, בא לי מאוד מאוד טוב כשממש הייתי צריך אותו... עברו עלי כמה ימים קשים... ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: The devil likes to get down... תוספת אחרת: נהניתי מג'אז השבוע - Art Tatum, הפסנתרן הגאון...

AeroTom

New member
"Lay It All"...

אני מאוד מחשיב אותו כאחד הפנינים של Lions ושל הלהקה בכלל. שיר מעולה שלא מקבל את ההערכה המתאימה לו. גם לי היו (ועוד יהיו) איתו חיבורים כאלה. שהמילים פשוט מתלבשות עליך כ"כ בהתאם.

למעלה