Drion - Lady Valentine

sandbird3

New member
../images/Emo79.gif Drion - Lady Valentine

זהו שיר השבת שלנו. זה עוד אחד מהשירים שחתום ע"י המפיק של השיר (Jean-Luc Drion) במקום לציין את ארבעת האנשים שניגנו ושרו בפועל. גם התמונה על העטיפה היא של המפיק Drion. בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים בטעות, הביצוע הזה (מ-1986) הוא המקורי והביצוע הידוע יותר של Monte Kristo הוא חידוש לביצוע של Drion. בכל מיקרה גם הסינגל המקורי של Drion וגם החידוש של Monte Kristo יקרים כיום, במיוחד Drion שלצערי יש לי רק את ה-"7 שלו (דורון? יש לך את ה-"12 למכירה?). המילים של השיר אבל על פי החידוש של Monte Kristo Someone else is in my mind Even while he make me blind Looking for another place to be ??? I believe in you that way by now Love is all I need right now Lady Valentine makes up her mind All night, all night For no reason why makes you inside All night, all night I belong to happiness Far away my loneliness Looking for another place to be What we really do cause I ______ All night, all night Que sera sera cause I _________ All night, all night In my mind, in my heart, in my soul You know why by my side all alone Time after time I believe in you

sandbird4

New member
לאתר של תפוז פתרונות כיצד התחלף לי

הכינוי שוב פעם ל-sandbird3 ועכשיו חזרתי ל-sandbird4. דווקא מעניין היה להיות שוב sandbird3 כשאין לי מושג מה הסיסמה של החשבון הזה. חבל שפתאום זה חזר ל-sandbird4 בלי שהספקתי להחליף סיסמה.

UberFreak

New member
דבר אחד שעדיין בגדר תעלומה..

לביצוע של MONTE KRISTO יש 3 הוצאות למיטב ידיעתי: גרמנית, צרפתית ואיטלקית. ההוצאה הגרמנית מוקלטת ב-PITCH יותר גבוה לעומת האחרות. זה הבדל משמעותי שקל מאד לשמוע. מה שאני לא יודע, מהי הגרסה "הנכונה" מבחינת מהירות? אני מהמר על האיטית (שהיא גם המועדפת עלי) אבל אם מישהו יודע בוודאות (עם הוכחות) אני אשמח לשמוע..

sandbird4

New member
האיטית היא הנכונה

הוכחה: בכל האוספים שאני מכיר שהשיר הזה מופיע בהם משתמשים בגירסה האיטית.

UberFreak

New member
(זאת היתה "דוגמא נגדית") ../images/Emo3.gif

יש לי החודש מבחן באלגברה לינארית וזה סיבב לי את המוח לגמרי.. בכל מקרה, הגרסה שמופיעה בדיסק הורדה מתקליט (ונשמעת זוועה). מן הסתם הם השתמשו בתקליט הגרמני. זה עדיין לא מוכיח כלום כי למיטב ידיעתי השיר הזה לא מופיע על שום דיסק שלא הורדה מתקליט.

sandbird4

New member
משום מה הגירסה הגרמנית ארוכה יותר

מהגירסה האיטית, או שאני טועה? יש איזה קטע בסוף הגירסה המהירה שחסר באיטית.

DGL242

New member
לפני שבועיים

מכרתי במחיר די מצחיק את זה וגם את הריליס הראשון של הסינגל Lady Valentine יצא בגרמניה על הלייבל RCA במקביל הוא יצא בצרפת על הלייבל In The Mix ה Re-issue שלו יצא בספרד (ולא איטליה) על הלייבל של Max Music אני מעדיף את ההוצאה הגרמנית! נכון קיים שוני בין ההדפסות, הייתי מרחיק לכת ואומר שמדובר במאסטרים שונים, גם בביצוע שונה במקצת זה חוזר על עצמו בצורה יותר קיצונית בהדפסה של Max לשיר של: מגזין שישים Pancho Villa

DGL242

New member
מי שמכר, בעבר

מכרתי את שניהם (כל אחד בנפרד) ב-150 $

alpha80

New member
מניינים דורון...

ביום שישי היה אצלי השליח של הפיצה, נתתי לו את Tom tom club בשבילך, היות ואני לא רואה מתי אגיע לאיזור שלך לבקר... (מי שישמע אנחנו גרים בשני קצוות של העולם אבל מילא..
)

DGL242

New member
תודה רבה, אתה

מעוניין בעותק של הליגה האנושית 12 אינצ' ?

UberFreak

New member
תשמור אצלך אחד במצב טוב

להורדה עתידית. העותק שלי לא מספיק טוב

UberFreak

New member
הייתי עושה לך את הגרמנית

אבל אתה יודע בדיוק כמוני מה היה מצב התקליט.. בלתי ניתן לשמיעה בעליל

למעלה