ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Don't Leave Me Now ../images/Emo79.gif
יש דרכים מגוונות ויצירתיות כדי לתאר כאבי-פרידה מבת/בן זוג. אמנים רבים, במהלך הדורות, תיארו את הכאב הזה במילים מרגשות, בחוכמה, באמפתיה, עם הומור עצמי או בזעם-מודע לעצמו. רוג'ר ווטרס איננו אחד מהם. ווטרס בחר, מטעמיו, להשתמש בקלישאות ("איך את יכולה לעזוב אותי?"), בהאשמת בת הזוג, ללא פרופורציה ("איך את יכולה להתייחס אלי ככה?"), בהצגת עצמו כקורבן מסכן וחסר אונים (היא מכה אותו, מעבירה אותו דרך מגרסה, הורסת אותו בנוכחות חבריו, לדבריו - והוא לא עושה דבר), באי-לקיחת אחריות להתדרדרות היחסים ביניהם (היא אשמה בכל). ווטרס - אם להאמין לו - הוא בסך הכל כלבלב נאמן שרק רוצה יד מלטפת, ובית חם - שאיפה הנקטעת באכזריות על ידי האשה הזדונית, האלימה. מסכן. המוסיקה בשיר משרתת את המילים, ומשרה אכן אווירת נכאים ויאוש. נו, שוין.
יש דרכים מגוונות ויצירתיות כדי לתאר כאבי-פרידה מבת/בן זוג. אמנים רבים, במהלך הדורות, תיארו את הכאב הזה במילים מרגשות, בחוכמה, באמפתיה, עם הומור עצמי או בזעם-מודע לעצמו. רוג'ר ווטרס איננו אחד מהם. ווטרס בחר, מטעמיו, להשתמש בקלישאות ("איך את יכולה לעזוב אותי?"), בהאשמת בת הזוג, ללא פרופורציה ("איך את יכולה להתייחס אלי ככה?"), בהצגת עצמו כקורבן מסכן וחסר אונים (היא מכה אותו, מעבירה אותו דרך מגרסה, הורסת אותו בנוכחות חבריו, לדבריו - והוא לא עושה דבר), באי-לקיחת אחריות להתדרדרות היחסים ביניהם (היא אשמה בכל). ווטרס - אם להאמין לו - הוא בסך הכל כלבלב נאמן שרק רוצה יד מלטפת, ובית חם - שאיפה הנקטעת באכזריות על ידי האשה הזדונית, האלימה. מסכן. המוסיקה בשיר משרתת את המילים, ומשרה אכן אווירת נכאים ויאוש. נו, שוין.
Ooh babe Don't leave me now Don't say it's the end of the road Remember the flowers I sent I need you, babe To put through the shredder In front of my friends Oh Babe Don't leave me now How could you go? When you know how I need you To beat to a pulp on a Saturday night Ooh Babe Don't leave me now How can you treat me this way? Running away Oh babe Why are you running away? Oooooh Babe! Oooooh Babe! Oooooh Babe! Oooooh ooh woo woo woo! Aaaaaarrrrggghhh!!!
אווו בייב אל תעזבי אותי עכשיו אל תאמרי שזה סוף הדרך זוכרת את הפרחים ששלחתי לך? אני זקוק לך, בייב להעביר דרך המגרסה בפני חבריי או, בייב אל תעזבי אותי עכשיו איך את יכולה ללכת? כשאת יודעת כמה אני זקוק לך כדי להפוך אותי לעיסה במכות, במוצאי שבת אוו בייב אל תעזבי אותי עכשיו איך את יכולה להתייחס אלי ככה? בורחת ממני או בייב מדוע את בורחת? אוו, בייב אוו, בייב אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!