Biding My Time

../images/Emo79.gif Biding My Time ../images/Emo79.gif

בשנת 1971 הוציאו הפלויד את האוסף Relics, שכלל שירים מהסינגלים המוקדמים שלהם, ומהאלבומים מסוף שנות השישים. האוסף הוצא לאור ההצלחה המסחרית הגוברת של הלהקה, והעניין של קהל חדש ביצירתם. Biding My Time הופיע באלבום.זה היה שיר שהוקלט עבור אומהגומה, אך לא נכלל באלבום. גרסה מוקדמת שלו הופיעה כמדומני ב-The Man and the Journey. BMT הוא שיר חביב, בסגנון מיושן, ומתקשר אצלי תמיד עם "סן טרופז". עוד שיר אהבה של ווטרס, שמעיד על מצב רוחו העליז יחסית באותה תקופה.
Wasting my time Resting my mind And I'll never pine For the sad days and the bad days When we was workin' from nine to five And if you don't mind I'll spend my time Here by the fireside In the warm light and the love in her eyes And if you don't mind I'll spend my time Here by the fireside In the warm light and the love in her eyes​
מבזבז ת'זמן נותן מנוח למוחי ואני לעולם לא אתגעגע לימים העצובים והימים הרעים כשעבדנו מתשע עד חמש ואם לא אכפת לך אבלה את זמני כאן ליד האח באור החמים והאהבה שבעיניה

שיר חמוד

שיר של חורף, ישיבות ליד האח, מנוחה, סתלבט, קראכאנה... האווירה מזכירה קצת את הבית האחרון ב-TIME.

NIR Y

New member
אחלה שיר

כייף לשמוע, והסולו של גילמור בסוף השיר מצויין.

יפה

למרות שאין לי את האלבום, אני שומע אותו עכשיו בLAST FM שיר יפה עם הרמוניות וחצוצרות שמשתלבות יפה עם האוירה של השיר. הנגינה של גילמור מזכירה קצת את צליל הגיטרה של פייג'.

חרטושה

New member
זהו, בפעם הבאה

שהאיש מקטר על כמה רע לו להיות מליונר וכמה חיי המותרות משחיתים את הנשמה, שיקנח בזה את האף. מעניין בכלל, כתהיה לעתיד, עד כמה ווטרס באמת לוקח אחריות אישית על התדרדרות מע' היחסים שלו ועד כמה הוא נוטה להאשים בזה בדיוק את אותו הדבר שנראה בהתחלה כל כך מבטיח, כנראה גם לגבי התחום הזה- הקריירה המוזיקלית שלו?

wish i was here

New member
מת על השיר הזה

ברגע שהוצאתי פעם משמיעה את הריף של הגיטרה של השיר הזה לא הפסקתי לנגן אותו לפעמים.....שיר ממש טוב....ג'אז מצויין

vegetable man

New member
ווטרס במיטבו

מקטר, מתריס, ובלתי מרוצה בעליל (כפי שאני אוהב אותו!) מאותם ימים רעים. אוהב איך שזה נשמע בקול שלו. ומאוד אוהב לשמוע את פינק פלויד עושים רוקנ'רול. לא קשור - מה קרה לשרשור על אלבום הג'וקים?

וינסנטי

New member
מי מנגן בסקסופון?

אחלה של שיר.. מומלץ ביותר, ובכלל- "רילקס" זה אוסף חובה לחובבי פינק פלויד. דיסק מצוין, כמעט בלי נפילות.

למעלה