Baby Lemonade

../images/Emo79.gif Baby Lemonade ../images/Emo79.gif

כפי שאיימתי, נדון גם בשירי אלבום הסולו השני של סיד בארט. השיר הראשון באלבום הוא Baby Lemonade (כן, הלהקה בשם הזה קראה לעצמה על שם השיר). השיר מתחיל בסולו גיטרה אקוסטית עדין, וממשיך כשיר רוק עדין ומלודי, כפי שבארט יודע לכתוב. זהו אחד השירים הכי עצובים שבארט כתב, הבדידות כאן כל כך חשופה וכואבת, שקשה להאזין לו, למרות המנגינה המלודית שקל להתפס אליה ולזמזם אותה.
In the sad town Cold iron hands Clap the party of clowns outside Rain falls in gray far away Please, please, Baby Lemonade In the evening Sun going down When the earth streams in, in the morning Send a cage through the post Make your name like a ghost Please, please, Baby Lemonade I'm screaming I met you this way You're nice to me like ice In the clock they sent through a washing machine Come around, make it soon, so alone Please, please, Baby Lemonade In the sad town Cold iron hands Clap the party of clowns outside Rain falls in gray far away Please, please, Baby Lemonade In the evening Sun going down When the earth streams in, in the morning Send a cage through the post Make your name like a ghost Please, please, Baby Lemonade​
בעיר העצובה ידי ברזל קרות מחאו כפיים לקבוצת הליצנים בחוץ הגשם נופל באפור, הרחק בבקשה, בבקשה, בייבי למונייד בערב השמש שוקעת כאשר הארץ זורמת פנימה, בבוקר שלח כלוב דרך הדואר הפוך את שמך לרוח רפאים בבקשה, בבקשה, בייבי למונייד אני זועק פגשתי אותך בדרך זו את נחמדה אלי, כמו קרח בשעון שהם שלחו דרך מכונת הכביסה בואי לבקר, בקרוב אם אפשר, כל כך לבד בבקשה, בבקשה, בייבי למונייד בעיר העצובה ידי ברזל קרות מחאו כפיים לקבוצת הליצנים בחוץ הגשם נופל באפור, הרחק בבקשה, בבקשה, בייבי למונייד בערב השמש שוקעת כאשר הארץ זורמת פנימה, בבוקר שלח כלוב דרך הדואר הפוך את שמך לרוח רפאים בבקשה, בבקשה, בייבי למונייד

IamAR

New member
שיר... נחמד +

קליל כזה, סבבה לשמוע אותו, לא יותר מידי עמוק ומסובך

חרטושה

New member
אדיר!

האגדה מספרת שלילה אחד סיד ברח בסוף שבוע אחד עם כמה שותפים לטריפ לקוטג' בכפר. האגדה גם מספרת שסיד בילה את כל הלילה כאשר הוא נתלה בזרעותיו על הקורות בעליית הגג , כאשר הוא מגלגל בקבוק לימונדה ריק בעזרת רגל אחת. -אם אתה מסטול אתה בהכרח גם מאושר יותר? -למה, מה השעה?

vegetable man

New member
שיר מנוכר מאוד

אחד השירים הכי מרוחקים, מנוכרים ששמעתי. וגם הלחן מוזר ושונה, קשה לי להביע את הסגנון המסוים. יש משהו לא צפוי בלחן הזה - משהו לא טרוויאלי. אני זוכר שכשקניתי את הדיסק הזה, הקול שלו לא נשמע לי כמו הקול של בארט. ה-,sad town,far away,gray, cold iron hand - מצד אחד, הצד של בארט. party of clowns, baby lemonade - מצד שני,שמשתקף לסיד,אליו הוא לא שייך ה-"I Screaming" מזכיר לי את "I scream scuse me" מ- Love you, ובכלל, בארט זועק המון כשמדובר בבחורות. ה-cage, washing machine - מדגישים את חוסר הקשר של בארט לסביבה, שהוא כמו רוח רפאים. אני שוב מאוד אוהב את הפתיחה של האלבום עם הגיטרה, ואת התיפוף הנהדר פה (ג'רי שירלי?): מי אמר שצריך לנגן באותה מהירות? (במקרה הזה, אני מניח שזה לא היה בכוונה, אלא כי בארט שינה קצב). זהו. אין לי זמן להתייחס ל-Echoes :( למרות שמאוד הייתי רוצה. בימים אחרים, בזמנים אחרים.

למעלה