Another Brick pt. 2

The Walrus

New member
עוד פעם ילדון??

בפורום הזה לא מפלים אנשים בגלל הגיל שלהם, נקודה. לא מוצא חן בעיניך? בפינה העליונה של המסך יש כפתור X. תלחץ עליו. שוב ושוב אתה מסרב להתייחס לתוכן של ההודעה אלא רק לגילו של הכותב. מצטער על התוקפנות אבל כבר נמאס לי.

lilou2

New member
לדעתי צריכה להיות סלקציה..

כמו במועדונים.. לפורומים מסויימים כמו הפורום של פינקפלויד.. להקה אגדית שמכבדת את עצמה לא צריכה ליהיות קורבן ליציאות ילדותיות חסרות משמעות מבישות שלא ראויות לשום הערכה אם כי תיעוב רב.. אני במקום ווטרס הייתי מרים גבה ושוקל להגיש תביעה כללית על הוצאת דיבה ולשון הרע כנגד נבחרת ליצנים נבחרת הילדונים שתוקפת ללא פשרות את הפורום בהודעות שלא ראויות לאמץ את היד לפתוח אותן.. (הכל נאמר בעירבון מוגבל כמובן בלי לפגוע באףאחד אז אל תקחו אישית או אל תקחו ללב או לראות וציףציף אל תיהי כבידה זו בסךהכל תשובה לשאלה

lilou2

New member
ציףציף אני מוחה

זהו חופש הביטוי אל תכנעי ללחצים בגלל פרובוקטציות של נבחרת הילדונים

The Walrus

New member
סבבה.

אין באמת טעם שאני יענה, הרי התגובה שלך במילא תתעלם מהתוכן של ההודעה שלי ותתמקד רק בגיל.

צר לי, אבל סגנון התבטאות כזה אינו

הולם את הפורום, ואינו מקובל בו. הפסק לכתוב כך.

אני חוזרת ומבקשת לשמור על תרבות

הדיון הנהוגה בפורום. סגנון הפניה שלך לגולשים אינו מקובל.

Jude Lennon

New member
../images/Emo6.gif איזה שמן באלוהים... ../images/Emo6.gif

אתה חרטטן לא נורמלי... אבל תמשיך, תמשיך, זה מצחיק דווקא לשמוע אותך.

lilou2

New member
בוא ניסגור את הדיון בזה..

שנודה שהשיר המדובר הוא פשוט שיר מושלם עם משמעות או בלי משמעות הטקסט והוא בא מתוך האלבום הכי מושלם מתוך יצירת המופת מתוך אלבום המאה האלבום הכי טוב שנכתב בידי פינקפלוייד.. החומה..

The Walrus

New member
ממש לא.

אני לא יודע כמה אתה מכיר את פינק פלויד אבל זה ממש לא נשמע ככה. "החומה" לטעמי הוא אלבום טוב אבל רחוק מלהיות האלבום הטוב של המאה. אלבומים כמו "Dark Side Of The Moon" "Wish You Were Here" "Meddle" "Animals" ואולי עוד כמה עולים עליו די בהרבה. את השיר "Echoes" שמעת?? משום מה נראה לי שלא. זאת יצירת מופת מוזיקלית אמיתית שאין לי שום דבר להגיד נגדה, אפילו לא דבר קטן. אף שיר בחומה לא מתקרב אפילו ל"Echoes" (אולי חוץ מComfortably Numb המעולה. אבל עדיין Echoes טוב ממנו).

Jude Lennon

New member
Echose...

זה באמת יצירה... אבל לא נראה לי שהיא עולה על THW WALL. ומצד שני אני גם לא חושב שהחמה יותר טוב מכל השאר. אני חושב שDSOTM יותר טוב

The Walrus

New member
Echoes עולה על החומה

ככה החלטתי לפני כמה ימים אחרי שניתחתי את היצירה לעומק. ובכלל, אם נוציא דקה את Comfortably Numb המעולה מהתמונה אז לפינק פלויד יש לא מעט שירים, גם כאלה פחות מוכרים שעולים לדעתי בהרבה על כל שיר בחומה: "Echoes" "Time" "Cymbaline" "Stay" "Brain Damage/Eclipse" "Breathe" "Great Gig In The Sky" "Shine On You Crazy Diamond" "Us and Them" "Wish You Were Here" "Dogs" ועוד...

lilou2

New member
חה חה חה.. בדיחה טובה..

איך אתה מעז איך אתה לא מתבייש באמת שבאמת אין לי מושג למה אני מגיב אבל קשה לי להתעלם קשה להעלים עין מהדברים הקשים הללו.. כל מיתר מתנגן שעובד מתוך יצירת המופת עולה בערכו עד כמה וכמה על כמעט כל קטע שהזכרת כאן

למעלה