American Idol Quizzes

FriendlyFriend

New member
../images/Emo79.gifAmerican Idol Quizzes../images/Emo79.gif

אני ממש אוהבת את התוכנית American Idol, אז הנה כמה קוויזים של התוכנית: קוויז מי רוצה להיות מיליונר-דרך אגב, מצאתי את האתר הזה, יש שם מיליוני קוויזים זה האתר עצמו דרך אגב, אני יודעת שלא קשור, אבל הנה דף שלם של קוויזים של הסידרה חברים!!! http://www.triv.net/html/friends.htm קלי קלרקסון ואמריקן איידול קוויז

coconut56

New member
שיר שיר שיר......./images/Emo70.gif

הנה שוב פעם אנחנו נפגשים..חח..
. בלי להעליב אבל זה אחד האתרים המשעממים
... כנסי לפורום (את יודעת איזה) חבל ששירן סתם תפרוש.. את כבר יודעת על מה אני מדבר!

FriendlyFriend

New member
אתרים?!?!

זה קוויזים! מה לעשות, אתה לא מכיר את התוכנית אז למה לשפוט? AMERICAN IDOL ROX! ושירן היא סתם פוסטמה, מצוין שהיא עוזבת

FriendlyFriend

New member
אממ...

אל תעלב, אבל לפי דעתי בעניין השיר הזה בפורום שלנו אתה לא ממש מבין מה קורה, שירן התחילה לקלל את כולם בפורום ואיזה דקה אחרי סיון מחקה את ההודעה, והיא עשתה רק רע בפורום. אז למה לשמוח שהיא עוזבת?! היא בכלל לא עוזבת. אני אישית לא הכי מחבבת אנשים שלא יודעים לזהות איזה stereotype הבנאדם שאתה מדבר אליו. אולי אתה לא מבין על מה אני מדברת, אבל זה דבר שאם לא תשים לב אליו בעתיד, אתה תיפול במצבים לא נעימים, ויש לי נסיון מזה.

coconut56

New member
נמשיך את הדיון בפורום הזה...

למרות שכבר לכולם נמאס לדבר עלזה... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ לכולם לא להתייחס זה עניין מפורום אחר!

FriendlyFriend

New member
כן, באמת

נמאס כבר, זה לגמרי מעצבן-היא כבר עזבה, אז למה צריך להתווכח?

FriendlyFriend

New member
חחח יש לי כבר

Phoebe: *seeing monica and chandler kissing* get a room monica&chandler: we already have one Phoebe: I know, use it

למעלה