absolutely curtains

../images/Emo79.gif absolutely curtains ../images/Emo79.gif

הקטע האחרון באלבום Obscured by Clouds הוא קטע אינסטרומנטלי. זהו קטע אווירה כבד, שבו הקלידים של רייט דומיננטיים. הקטע מסתיים בקטע שירה של שבט המגופה, מגינאה החדשה - המקום בו מתרחש הסרט, כמדומני. יתכן שהקטע מנסה להמחיש את ה"מסר" של הסרט: שהציוויליזציה - היינו התרבות המערבית - תמיד תנוצח ע"י הטבע הפראי?

obscured by clouds ?

מאיזה שנה זה ? החלטתי לקנות את כל האלבומים של הפינק פלויד , והתחלתי מהתחלה מ the piper at the gates of down . ושומרים לי בקצת אחרת את סורספול אוף סיקרט , כשהמשכורת הבאה שלי תיכנס. אובסקיורדס זה גם משנות ה60 ?

1973

כמה דקות לפני DSOTM. זה פסקול לסרט באותו שם (בעצם השם המקורי שלו היה La Valee, בצרפתית) של הבמאי ברבט שרדר - אותו אחד שביים את More, שגם לו הפלוידים כתבו פסקול, כמה שנים קודם לכן. בדוק בדיסקוגרפיה של הפורום את הפרטים המלאים.

בדקתי במאמרים בדיסקוגרפיה

יש שם מאמר רק של האלבום הראשון . אפשר קישור ?

גדול !

עכשיו סוף סוף יש לי את הרשימה המלאה של האלבומים . אז היו רק 15 . תוך 27 שנים . חסרים לי רק עוד 10 אלבומים לאוסף שלי . תודה
אז הבנתי שבין האלבום אולפן הלפני אחרון ב1987 לאלבום אולפן האחרון ב1994 , עברו 7 שנים .

vegetable man

New member
עכשיו אני יודע סוף סוף

מי השבט הזה שיש שם בקטע הזה. תמיד עניין אותי

חרטושה

New member
הנחה מאד מעניינת

שנשענת על הנחה אחרת שאומרת שאנשים שלא חיים במערב הם, אם להיות פוליטיקלי, יותר קרובים לטבע. שזו כמובן ראייה שנשענת על התפיסה הדואליסטית המערבית שרואה ניגוד בין חומר ורוח, נפש וגוף, תרבות וטבע. כמה צפוי מצידם. אני בדיוק חולמת על זה בלילה. אבל חוץ מזה, אלבום מיותר. לא חשבתי שאני אגיד את זה על איזשהו אלבום של הפלויד, אבל באמת, אפשר היה גם בלי.

למעלה