(4,5,4)

חלוצה

New member
אהלן נושי לילה נפלאאאאא

חשבתי שצריך ואוהבת להכמין, אבל אם לא צריך אז חושבת שמדובר בשיר של דני סנדרסון עם הכלה שלא רוצה לצאת מהחדר, לא זוכרת את השיר ואת שמו רק כמה מילים ויש שם משפט "גם בשכל את בתולה.."

nush30

New member
צרלי ../images/Emo31.gif , מה שמעניין הוא ...

איך הגעת לזה ?? " ובתוך חדרה הכלה סגורה בראי היא מתבוננת ובלב רוטט, היא לא רוצה לצאת והתזמורת מנגנת ... ... לה ... לה ... לה .. " אמממ ... זה לא זה !

חלוצה

New member
הגעתי לזה

מרמזיך בדבר מהכלה ולא הקלה, מההליכה לרב, ונדמה לי שהיה עו"ד משהו בעניני כשרות. החלטתי שמדובר על חתונה ומכיוון שאתה ואוח (כמדומני אוח) בעניני שירים מוזרים משהו (קוקו?????) קישרתי איכשהו לשיר של סנסדרסון. צ´רלך וצ´ר אף לי....

nush30

New member
../images/Emo41.gifעו"ד רמ"ז ..._שניים למעשה)

רותי, את אמורה לפתור אותנו מחידה זו מדובר על שיר של זמרת ... ! בוקר טוב לכולם/ן עד ליל ביי

רותי מ

New member
לנוש../images/Emo39.gif

אני נופשת כעת, רק נכנסתי להציץ, לא יכולה לענות לך מכאן, נתראה כשאחזור. בקר טוב ולהתראות, ממש מתגעגעת לכולכם.

nush30

New member
../images/Emo62.gifרמז שני ../images/Emo62.gif

נותרו לחידה כ- 5 שעות בטרם אוכל להקפיצה עו"ד וזה רמז גדול !!!! ערב טוב לכולכם/ן

אלי.

New member
היי, היי, היי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לך קשרים עם התכנתים של
, או שדייקת בפוקס

nush30

New member
הופה היי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני רואה שגם אתה קומבינטור לא ´קטן´
האמת אלי, ניסית לפתור לפני ? ...

nush30

New member
חוץ מאלי אפ´חד לא פתר !

ואני חשבתי לתומי שהחידה תיפתר בצ´יק ע"י רותי המפציעה וזה רמז .... השעון מתקתק לו ונשארו עו"ד 4 שעות בדיוק שהחידה ´תסגור´ שלושת ימי חייה ! וזה עוד רמז פילוני !!!

חשבתי על זה מלכתחילה ... ../images/Emo141.gif

... אבל אני לא ככ חכם כמו אלי, ועכשיו אני נעזר בסחורה שלו. אז ככה: היא שרה, ועושה גלים, אבל לא הרבה. וליד ה"רמז שני" שמת יותר מנורות ממה שצריך. לילה טוב. קורסני.

במקרה הזה דווקא ... ../images/Emo141.gif

... דווקרא התכוונתי אלי במובן אלי, כי דווקא הוא סיפק לי את הסולר להמשך הדרך, ותוהה אנוכי למה נושי לא מאשר לי את הנקו.דוט.

חלוצה

New member
היי נוש בוקר טוב

האם במקום על חמור לבן הוא פורט על כלי לבן?

למעלה