(4,5,4)
א אוֹחַ New member 2/9/02 #6 נושי, אין באפשרותי להצטרף. אבל, מה? אתה רציני? לפתור בלי הגדרה, רק לפי מס´ אותיות?
N nush30 New member 2/9/02 #7 אני ? רציני ? מ´פיתום !! נלך לרב נשאלהו האם הכל כשר ? היש מתנדב להיות רב (שיח) בסוגתי ?
ג גוז New member 2/9/02 #9 נושי ../images/Emo118.gif יש שיר שאומר: "ועוד לא אמרתי הכל כמעט לא אמרתי דבר" אבל זה לא מתאים לי למספר האותיות...
נושי ../images/Emo118.gif יש שיר שאומר: "ועוד לא אמרתי הכל כמעט לא אמרתי דבר" אבל זה לא מתאים לי למספר האותיות...
N nush30 New member 2/9/02 #11 היי גוז - מצלצל לי מוכר אך... צריך לחדור לראשי הקודח אבל אני מבטיח שהכל כשר !
ח חלוצה New member 2/9/02 #15 אוחיצ´וק אתה בעון קיץ, תעביר לחורף.... במקור: בין שלוש ובין ארבע בוערים פנסים אין מקום שנוכל בו את ראשנו לשים....
אוחיצ´וק אתה בעון קיץ, תעביר לחורף.... במקור: בין שלוש ובין ארבע בוערים פנסים אין מקום שנוכל בו את ראשנו לשים....
N nush30 New member 3/9/02 #20 היי חלוצה , ע"ט ! מקוה שההודעה תקפוץ אם התכוונת להכמין (וכנראה שכן ...) כלל לא הבנתי הכמנתך , למרות שקיים כיוון מסוים. ...הגם שאיני מבקש הכמנות !
היי חלוצה , ע"ט ! מקוה שההודעה תקפוץ אם התכוונת להכמין (וכנראה שכן ...) כלל לא הבנתי הכמנתך , למרות שקיים כיוון מסוים. ...הגם שאיני מבקש הכמנות !