תרגום לשיר - devil in disguise

MissPop

New member
../images/Emo79.gif תרגום לשיר - devil in disguise

אומנם זה בלי התמונות והרקעים שהייתי עושה מפני שאין לי את הפוטושופ
יותר... אבל הנה התרגום (מוקדש לערן) את נראית כמו מלאך הולכת כמו מלאך מדברת כמו מלאך אבל החכמתי - את השטן בתחפושת הו כן, את השטן בתחפושת התלת בי בנשיקותיך בגדת ורימית השמיים יודעים כמה שיקרת לי את לא כמו שאת נראית את נראית כמו מלאך הולכת כמו מלאך מדברת כמו מלאך אבל החכמתי - את השטן בתחפושת הו כן, את השטן בתחפושת חשבתי שהייתי בגן עדן אבל לבטח הופתעתי השמיים, עזרו לי לא ראיתי את השטן בעינייך את נראית כמו מלאך הולכת כמו מלאך מדברת כמו מלאך אבל החכמתי - את השטן בתחפושת הו כן, את השטן בתחפושת את השטן בתחפושת הו כן, את השטן בתחפושת את השטן בתחפושת הו כן, את השטן בתחפושת

MissPop

New member
../images/Emo41.gifתרגום ל- Always on My Mind- תמיד במחשבותיי

אולי לא התייחסתי אליך טוב כמו שהייתי צריך לעשות אולי לא אהבתי אותך כפי שהייתי צריך לעשות לעתים קרובות דברים קטנים שהייתי צריך להגיד ולעשות ואף פעם לא לקחתי את הזמן תמיד היית במחשבותיי תמיד היית במחשבותיי תגידי לי, הגידי לי שאהבתך המתוקה עדיין לא מתה תני לי, תני לי עוד הזדמנות להשאירך מסופקת, מסופקת אולי לא חיבקתי אותך בכל הפעמים הבודדות הללו ואני משער שאף פעם לא אמרתי לך אני מאושר שאת שלי אם נתתי לך להרגיש שאת במקום השני ילדה, אני מצטער שהייתי עיוור תמיד היית במחשבותיי תמיד היית במחשבותיי תגידי לי, הגידי לי שאהבתך המתוקה עדיין לא מתה תני לי, תני לי עוד הזדמנות להשאירך מסופקת, מסופקת דברים קטנים שהייתי צריך להגיד ולעשות ואף פעם לא לקחתי את הזמן תמיד היית במחשבותיי תמיד במחשבותיי תמידבמחשבותיי

MissPop

New member
בהמשך לשיר המקסים והמרגש - תמונות

מתוך האתר הרשמי של פריסילה...

למעלה