תקליט זהב!!!

../images/Emo79.gifתקליט זהב!!!../images/Emo79.gif

לכל מי שמתעניין בגליון של השבוע של "פנאי פלוס" (עמוד 94) יש תמונה כזאת קטנה של הדורבנים במסעדה וכתוב ליד: "חברי להקת "הדורבנים" חגגו בבר החדש "frishonce" את זכיית אלבומם בתקליט זהב. אחד מהשותפים במקום, יאיר מרטון (שאיתם בתמונה) פינק אותם בכיבוד עשיר והם הקדישו את השיר "מה המצב יא גבר". טוב אז מספר דברים 1. לא ידעתי שהם קיבלו תקליט זהב!!!! אני ממש שמחה!!! באמת הגיע הזמן!! כל הכבוד להם!
2. אני שונאת שקוראים ל"שוב הדיסקו כאן" מה המצב יא גבר!!! בלעכססס טוב זה לא מה שחשוב! 3. זיגו סוף סוף יאכל!
זהו בקיצור המון המון
לדורבנים!

../images/Emo79.gifוואללה,איזה חמודים...

גם אני לא ידעתי... הההמממ..... ובצד שמאל יש תמונה של כמה אנשים עם צחי אירני, אני מתעמקת יותר מידי או שמא גם עוד מישהו רואה שהוא עשה גבות??
לומשנה...

טרושקה

New member
ושתדעו....

יש כתבה ממש ממש אוהדת לדורבנים בעיתון הארץ שמזמינה לבוא ולראות אותם במועדון הזאפה! בעיתון הארץ אנשים!!!!!!!!!!! איזה גדולים הם!

כתמונית

New member
יו!!!

איזה יופי!! זהב זה טוב!! יאללה! חברים - בואו נקנה הרבה "קובי" שיהיה פלטינה! (אני היום לא בסדר...חח...)

יאיי! זהב! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

המון המון מזל טוב לדורבנים ולקובי! ייאיייי!!! אני בעד ההצעה של כתומה- בואו פשוט נקנה עוד 3 אחים לקובי שכבר יש לנו- תוך זמן קצר יהיה גם פלטינה!

Bassיסט

New member
זה כמו...

שלכוכבים דולקים על אש קטנה קוראים והיא הייתה או הסיפור שלי, ושלמכה אפורה קוראים היא אמרה לי תיראה חחח

1Reebok

New member
למה תמיד בסוף הטקס

משמיעים את השיר כל עוד בלבב?

צר לי לאכזב אבל...

ממקורות ראשוניים נודע לי שזה לא נכון...לצערי אין להם עדיין זהב..... בנתיים.......

למעלה