שרשור שירים מרגשים?

LimiMimi

New member
מועקה.. למרות שכבר חרשתי עליו כ"כ.

במורד הגרון מתחלקת מועקה "לא מספיק טוב", היא צועקת "אני לא מספיק טובה" העכבר מרחוב אילת שש זה עם הרגש אומר שהוא אוהב אותה בכל זאת היא צועקת "אני לא מספיק טובה" וזה כואב, זה מפריע לתנועה וזה כואב, זה מפריע לתנועה במורד הגרון מתחלקת מועקה היא כואבת , מטופשת מרגיזה את הסביבה העכבר מרחוב אילת שש זה עם הרגש זוכר שפעם היא הייתה יפה בכל זאת היא צועקת "אני לא מספיק טובה" וזה כואב, זה מפריע לתנועה...

aYaLoLy

New member
Hope to lose myself for good../images/Emo71.gif

There's always something In the way There's always something Getting through But it's not me it's You Sometime's ignorance Rings true But hope is not in What I know Not in me It's in You It's all I know And I find peace When I'm confused I find hope when I'm let down Not in me But in You I hope to lose myself For good I hope to find it in the end Not in me It's You It's all I know [סוויצ'פוט]

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo99.gif

השיר הזה מרגש אותי כל פעם מחדש. בעיקר המנגינה בהתחלה ;[

FELIX inc

New member
יש לי סיכוי/ אביתר בנאי.../images/Emo105.gif

יש לי סיכוי להינצל אני יודע אני אוכל להתעורר להתפכח אני אוכל עוד לדבר באהבה על עצמי ועל העיר ועל אשה כבר עכשיו אני פחות כועס וגל שקט של רגש מתפקע אמא שרה לבן בלילה אמא כאן לידך כל הזמן אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה ואז אכיר אותך יקירתי ומיד תכירי את אותי תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן אבל עכשיו כמו שאני יושב יש לי סיכוי להינצל אני חושב.

Mooa-Numi

New member
אוי

זה כזה שיר-שיר. שרו אותו אצלנו במילא 18 נראה לי, וזה מה זה לא שיר שואה, אבל זה היה ממש מתאים.

FELIX inc

New member
מספיק בנאדם/מוניקה סקס.

יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העיניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין היתה אז הוא קם לעשות קפה ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד היא התעוררה ומולה ראתה בנאדם שרואה את הפרח הכי יפה היא עצמה את העיניים היא פקחה אותן שוב כמו ציפור מהססת על הסף של הכלוב אז היא קמה לשים תקליט והמים רתחו ובינה לבין עצמה היא חשבה אני מקווה שהוא מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בנאדם לזכור לקיים לא לפחד יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העיניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא עדיין הייתה.

EVE Lights

New member
../images/Emo10.gif

יום עצמאות 2004 בדיוק כשאני ואלון התחלנו ואני זוכרת את השיר הזה מכל כך רגעים יפים.. אוף. נוסטלגי ועצוב משהו.

FELIX inc

New member
רקוויאם לבלונדינית/מוניקה סקס.

בוקר בלונדינית לא לבושה גדר חיה מסתירה את גופה דלת ננעלת לחיצה על דוושה הגה ביד הילוך הרגשה. ורד ביד מהאוטו יוצאת זיכרון כמו תינוק זה זז ובועט חלום חשוב מחייגת עכשיו טיול לחו"ל ויזה זהב יופי של ים יין אדום כיוון כוונה וכיסוי לחלום לחם עם לחם עם לחם עם דבש מתוק לה בפה רעבה מחדש. נפלה חלמה נקמה נחמה סיפור גמור סוף של סחבה עיינה בעיתון הערב מהר פתאום נזכרה במשהו רע. צדקה צעקה צלצלה ליפה קפץ לבקר עשה לה קפה ראש רציני רטוב ורחוק שיחה על שירה ועל שקר מתוק אחרי שדיברו ירדה אל העיר בילוי או בלבול עד שהבוקר יאיר גישה מוזרה לילדה עשירה דפיקה מהירה דגימת אהבה. הרגל מגונה היא שוב אחרה ויכוח עם איש שהיא לא מכירה זיון זריז זרות נעימה חיוך חמוץ חיפוש של עצמה טוב לה עכשיו ורוב הזמן סתם יפה בלי סיבה שותתת בלי דם כמה אפשר כמות או מספר מוות זה סוף יחסי כל השאר. נגעה נמוך אבל בלי ליפול סמוך לסוף ברחה מהכול ערפל בחוץ חזרה למכונית פרפר נמחץ על השמשה הקדמית. ציירה לה בראש את המיטה קשה לה כל כך למצוא חניה ראתה את עצמה במראה ראתה שניה של ספק היא לא זיהתה.

טוב. ממש אבל \:

Wicked Games- Chris Isaak The world was on fire No one could save me but you. Strange what desire will make foolish people do I never dreamed that I'd meet somebody like you And I never dreamed that I'd lose somebody like you No, I don't want to fall in love [This love is only gonna break your heart] No, I don't want to fall in love [This love is only gonna break your heart] With you With you What a wicked game you play To make me feel this way What a wicked thing to do To let me dream of you What a wicked thing to say You never felt this way What a wicked thing to do To make me dream of you v And I don't wanna fall in love [This love is only gonna break your heart] And I don't want to fall in love [This love is only gonna break your heart] {World was on fire No one could save me but you Strange what desire will make foolish people do I never dreamed that I'd love somebody like you I never dreamed that I'd lose somebody like you No I don't wanna fall in love [This love is only gonna break your heart No I don't wanna fall in love [This love is only gonna break your heart] With you With you Nobody loves no one

FELIX inc

New member
Stockholm syndrom\ Blink 182

This is the first (thing I remember) Now it's the last (thing left on my mind) Afraid of the dark (do you hear me whisper) An empty heart (replaced with paranoia) Where do we go (life's temporary) After we're gone (like new years resolutions) Why is this hard (do you recognize me) I know I'm wrong (but I can't help believin') I'm so lost I'm barely here I wish I could explain myself But words escape me It's too late To save me You're too late You're too late You're cold with disappointment While I'm drowning in the next room The last contagious victim of this plague between us I'm sick with apprehension I'm crippled from exhaustion And I dread the moment when you finally come to kill me This is the first (thing I remember) Now it's the last (thing left on my mind) Afraid of the dark (do you hear me whisper) An empty heart (replaced with paranoia) Where do we go (life's temporary) After we're gone (like new years resolutions) Why is this hard (do you recognize me) I know I'm wrong (but I can't help believin')​

למעלה