שרשור סופ"ש

אני דווקא כן

זה החלום שלי מילדות.. לראות את עצמי ואת הכוסון שלי [שעוד לא נמצא
] מצולמים יחד במדים

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שאני אצמע תכוסון שלי שם חח מדים מכערים בטירוף

LIRONSH100

New member
אני בדצמבר (אם לא ישנו לי את זה...)

אני מכירה דווקא הרבה שמתגיסות בפברואר... וזה כזה מעצבן שאני מתגייסת בדצמבר כי חודש יולי כולו תפוס אצלי כניראה ואני לא יכולה לחפש עבודה לכל כך מעט זמן... ובאת אל תנתשי את הפורום תבקרי בסופ"ש... או בכל הזדמנות אחרת...

inbal287

New member
20.1

דחו לי את זה מה16/12... לא נראה לי שידחו שוב [אני גם מאוד מקווה שלא, זה מספיק מאוחר...] לאן את מתגייסת?

LIRONSH100

New member
ואי ענבל..

התאריך הראשון (ובנתיים לא איחרו לי שאני יודעת..) זה ה16/12 תקלטו עם יש סיכוי שנשרת ביחד זה יהיה כיף... (ובכלל אם אנחנו נהיה ביחד באיזה קורס בכלל יהיה כיף...(הטירונות שלי היא שבועיים אז...) האמת היה לי חלום כזה שאני ועוד אחת מאיתנו (סורי לא זוכרת מי) ביחד באותו קורס ובאותו חדר והחדר כולו אנחנו מציפות אותו בתמונות של ג'ון... ואחרי הקורס אנחנו ממש בצבא ביחד ... (תארו לעצמכן שזה באמת יקרה זה יהיה כייף....)

LIRONSH100

New member
לא..

אבל לפי המנילה אני ג'ובניקית... זאת אומרת שאחרי השבועיים טירונות ועוד הקורס אני כל יום בבית...

inbal287

New member
אה.. אז אין סיכוי שניפגש [חבל :$]

גם כי אני מתגייסת ב20/1 ולא ב16/12... ולתפקיד ספציפי. מצד שני, אם תגיעי לכלא הצבאי יש סיכוי שניפגש
[אל תגיעי... יותר פשוט לארגן מפגש פורום
].

inbal287

New member
להלהלהלהלהלה

שיר השבוע של בון ג'ובי: Janie, Don't Take Your Love To Town לא יצא לי לשמוע בונג' כ"כ... או מוזיקה באופן כללי שיר השבוע לא של בון ג'ובי: Tokio Hotel - Through The Monsoon Xandria - Ravenheart יובל בנאי - זמן ללכת הדבר הטוב של השבוע: אין יותר אזרחות!! אה, ואמא קנתה לי מלא ספרים
הדבר הרע של השבוע: סתם היה שבוע לחוץ ולא היה לי זמן לכלום כמעט ציטוט השבוע: אין קליפ השבוע: Tokio Hotel - Through The Monsoon המלצת השבוע: ספריםםם
תמונת השבוע: אין [כלומר יש, אבל היא אישית
]

leelush BJ

New member
../images/Emo79.gifגמאני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בון ג'ובי: Wanted dead or alive שיר השבוע לא של בון ג'ובי: November rain - Guns N' Roses הדבר הטוב של השבוע: יוצאים לחופש עוד יומיים
הדבר הרע של השבוע: אין ציטוט השבוע: לא זוכרת משהו מיוחד
קליפ השבוע: Blaze of glory - Jon Bon Jovi המלצת השבוע: הסרט שודדי הקאריביים 3 תמונת השבוע

למעלה