שלום לכולם

נ ח ש י ת

New member
../images/Emo79.gif שלום לכולם

אני חדשה פה
האמת, לא כ"כ חדשה, כבר חצי שנה בערך קוראת פסיבית בפורום, והוא ממש נהדר וכיפי. אני לומדת ריקודי בטן כבר שנתיים עם אותה מורה, יצא לי להופיע מס' פעמים. היום לראשונה אני הולכת לשיעור ניסיון עם מורה אחרת, מאחר שאני מרגישה צורך לגוון קצת, לגלות סגנונות אחרים. אני מאוד מאוד מתרגשת, גם בגלל שאני מגיעה למשהו חדש, גם מזה שאני קצת פוחדת שאני לא אמצא את עצמי בקבוצה, וגם בגלל שכל כך לא נעים לי מהמורה הקודמת שלי, תחושת "בגידה" כזו. אני מטורפת עליה - אבל מה לעשות, אני מרגישה שמיציתי... קמתי היום בבוקר עם פרפרים בבטן, אני ממש מקווה שיעבור בשלום
ושוב, נעים לי מאוד נחשית

באלאדיה

New member
אהה, אז ברוכה היוצאת מהקלעים ../images/Emo23.gif

לדעתי התחושה של "בגידה" במורה הנוכחית אין לה מקום לחלוטין. חלק מהצמיחה שלך בריקוד תבוא גם מגיוון, מכל מורה ניתן ללמוד דברים אחרים וחדשים וטבעי שתרצי לגוון ולהעשיר את הידע והחוויה - בקיצור סופר לגיטימי ואני בטוחה שזה גם מה שהמורה שלך היתה רוצה בשבילך (לפחות צריכה לרצות). אז בלי רגשות אשמה - רק התרגשות לקראת החדש. גם אני שותפה בהתרגשות הזו, היום (אחרי מספר סדנאות אמנם) אני מתחילה ללמוד אצל פיפי!

n o a b i

New member
גם לי היתה תחושת בגידה

כשעזבתי את המורה הראשונה שלי. והסתבר לי במהרה שלא היה שום מקום לתחושה הזו מבחינתה. היא המליצה לי על מורה נוספת שהיא מאוד פירגנה לה ושלחה אותי לדרכי. תגידי גם את למורה שלך שאת רוצה לגוון, ותראי איך היא תגיב. מורה לריקודי בטן זה לא אמא פולנייה שתתלה בך מבט מאוכזב ותגיד לך: "מה יש? עשיתי משהו לא בסדר?" היא בטח תעודד אותך.

ברוכים הבאים!!!../images/Emo42.gif

שמחים לקבל כל פעם רקדנים חדשים עם סיפורים חדשים ומעניינים. מקווה שתיעזרי בכל הפורום הנפלא הזה ותוכלי לשתף אותנו בבעיותייך, בהתלבטויות שלך (ויהיו כאלה) ובכלל. שיהיה לך יום מרושרש ושמייח

leah1010

New member
מורה חדשה

ברוכה הבאה נחשית, גם אני, אתמול, הלכתי לשעור עם מורה אחרת והיו לי תחושות לא נעימות כלפי המורה ה"ותיקה". הסיבה שהלכתי למורה אחרת היא גיוון ולימוד סגנון שונה בריקוד הבטן. אני מסכימה איתך שיש תחושה של "בגידה" במורה הותיקה יותר אולם כמו שאמרת, כאשר ממצים את הנושא אצל מורה אחת מגוונים עם מורה אחרת. לפעמים אין ברירה. אם אנחנו רוצים להתקדם הלאה - יש צורך ללמוד וללמוד וללמוד כל הזמן. לאה

נ ח ש י ת

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה!

ראשית, אני חייבת לציין שהתחושות הלא נעימות לא באות חס וחלילה מהמורה הקודמת שלי. אני בטוחה שהיא מפרגנת, זה קצת יותר בעיניין של הרגשה לא נעימה שלי. חוצמיזה-גם אני מגיעה היום לשיעור עם פיפי!!! כמה אני מתרגשת... תודה על קבלת הפנים החמימה

שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה בהחלט לגיטימי להתנסות וללמוד אצל יותר מאשר מורה אחת. זה אפילו רצוי. לכל מורה יש סגנון משלה, דרך הוראה משלה וזה מאפשר לנו בסופו של דבר למצא את הקול האישי שלנו בריקוד. לפעמים אנחנו משנות חוג כי מיצינו את החוג הקודם. לפעמים אנחנו משנות כי החוג החדש נוח יותר (מבחינת נסיעות, מועדי החוג וכ"ו..) הכל לגיטימי
גם אני התחלתי אתמול חוג חדש. בשנה שעברה למדתי אצל שתי מורות. אחת מהן, חמודה מאד, הרגשתי שמבחינת סגנון הריקוד, מיציתי את הכיוון. אצל השניה, מורה מקצועית ומעולה, נשאר לי טעם של עוד ואני מאד מתגעגעת אליה, אבל הנסיבות לא מאפשרות לי להמשיך. לשמחתי, הגיעה מורה חדשה ומעולה לאיזור שלי ומורתי האהובה, אליה אני מתגעגעת, המליצה לי מאד ללמוד אצלה. לכל המורות והתלמידות, שנת לימודים חדשה נפלאה ושמחה.
אורנה

למעלה