שיר: תמונה

../images/Emo79.gif שיר: תמונה

התעוררי החזירי לחיי את החיוך שוכח את עצמי במבטו מרגיש את התשוקה זורמת בתוכי נוגע בו ומתענג על צחוקו חש את גופו צמוד לגופי עד שלא ברור מה שלו ומה שלי אינני יכול להזיז את עיניי מעלה רגעים שחלפו ואין מכון גמילה מזה התעוררי החזירי לחיי את שאהב לבי

../images/Emo79.gif עוד שיר אחד (סליחה על ההצפה ../images/Emo3.gif): קלאס

הכוכבים חיממו את לבי וקיבתי גם בלילה הזה כמו בכל הלילות לא באו לבקרני החלומות עד שעלה הבוקר ונשמעו הציפורים מכשכבר צללתי עמוק לתוכם ילדה בהתה בי ורצתה שאצטרף אליה למשחק זרקה אבן כבדה אל ידיי אך האבן נפלה לפתע, אלפי ילדים שנולדו זה עתה, הביטו בי וצחקו הסתובבתי כדי לברוח מפניהם ראיתי מולי ארון ענק, שהיחידי התוחם אותו הוא האינסוף דקות ארוכות מאוד נותרתי עומד משותק בין הילדים הצוחקים לבין הארון המחניק עד שהתיישבתי לי בנקודה זו לבסוף נמאסתי על הילדים הם עברו לעיסוקים אחרים ואני נרדמתי כך בנקודת הגבול וחיכיתי לרגע שאתעורר

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואו.

זה פשוט מדהים נדמה כאילו יש מעין תהליך שעובר מי שמסופר עליו והקוראים עוברים איתו ויש מסגרת [הבית הראשון והשני] שבהתחלה [בבית הראשון] אומר הדובר בשיר "החזירי לחיי את החיוך" ואז בסוף [בבסית האחרון] אומר הדובר בשיר את אותו הדבר אבל הוא כבר מגלה שמה שיחזיר לו את החיוך זה אם תחזיר אליו את "שאהב לבי". זה פשוט נפלא לראות איך משיר לשיר יצירה ליצירה מה שאתה כותב משתבח והסגנון. תודה שאתה משתף אותנו.

orrr18

New member
מייקי עמיחי ../images/Emo99.gif

יו, זה יפה!!! והתמונה כ"כ מוסיפה לזה... איזה חמודים הם
אהבתי!

תודה רבה ../images/Emo9.gif אני שמח שאהבת

וותודה רבה על המחמאה :) למרות שהאמת שאני כמעט לא מכיר שירים של יהודה עמיחי.. |בור ועם הארץ|..

קאליברי

New member
../images/Emo99.gif

איזה יופי! וואו כרגיל אתה סוחף... והתמונה- ראיתי המון כאלה בטיול בהודו, זה נורא טבעי שם... 'תגעגע...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo93.gif

ההורים שלי עושים לי הרצאה על זה כבר חודשיים. :|

לירי!

מה? מתי? מתי את נוסעת להודו? קיצר דברי איתי .. . אל תשכחי שלפני שלושה חודשים חזרתי ארצה משם!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ עומריקי ../images/Emo23.gif

אני אדבר איתך במסנג'ר אספר לך הכל.

את נוסעת להודו? :)

מתי למה כמה? בכל מקרה, זה נשמע לי רעיון מצויין :) יעשה לך טוב.. רק תיזהרי מהסמים שם וכאלה..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חחח חכה חכה

אני אעשה ציור שלך מאוחר יותר כשיהיה לי חיים. ואני חייבת לדבר איתך.. טוב אולי לא. בעצם עדיף שלא. בעצם.. ההודעה הזאת תושמד בעוד כ.. 10...9..8..בום!

:) כיף לשמוע, שוב תודה! (מרגיש שאני קצת חוזר

על עצמי..) יא היית בהודו? כמה זמן? חוויות? נשמע מעניין.. למרות שנראה לי שאני לא אסע לשם אף פעם.. אני צריך ציביליזציה :)

למעלה