שיר נולד

תקשיבו תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היי קוראים לי אור עמיר.. שיניתי את הכינוי שלי מ"אור הקטנה" ל"אורצוק היחידה" חח
הייתי באודישנים ל"שיר נולד" ואני צריכה ומבקשת שתצביעו לי.. בבקשה בבקשה תצביעו לי!!!
כדי להצביע אתם צריכים להיכנס לאתר הזה:http://199.203.20.32/yesHanukkah/Index.asp המספר שלי זה 1199... תודה רבה רבה!!!!!!!!
אור.

shirush3

New member
ממש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אם זה נכו זה ממש מצחיק

../images/Emo79.gifשיר נולד../images/Emo79.gif

טוב דבר ראשון אנלא מציפה ת'פורום אני מקווה נכון
דבר שני, היום נפתח אפיק 49 - שיר נולד, כל הזמן הקליפ משודר בו, תכניות על שיר נולד וכאלה ונינה משתתפת בהכל {חוץ מזה של ערוץ הילדים, לא ידוע למה היא לא שם} בקיצור - גם זה לפה.
כל הבקשות לגבי הצבעות לילדים - לפה
כל החדשות על שיר נולד - לפה סתם שתדעו, עכשיו בדיוק נינה שם

יש קליפ חדש לשיר נולד, לא המוכר -

לא יודעת אם הוא יפה יותר אבל הוא יפה היא גם בפרסומות של זה והיא מתוקה רצח שמים מלא פרסומות כאילו שלה {ושל צביקה הדר} והיא קורעת שםםםם אלוהים

כנסו בבקשה חשוב!!!!!!!!

תצביעו ל3163 וקשה היא חברה מאוד מאוד טובה שלי שרה מדהים! ואני אעשה הכל כדי שהיא תתקבל אוהבת אתכם המון!!!!!!!!!!!!

elad2419

New member
דרך אגב זה אני:)

לא העלתי את זה לכאן כי חשבתי שבכלל לא ידעתם על זה.

ג ב ש ו ש

New member
אני כל היום בערוץ הזה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

חחחח..תגידו כמה קליפים יש לשיר נולד לשיר "מוסיקה"
חחח שיחליטו
נינה מדהימההה

../images/Emo7.gif../images/Emo187.gif

אני זוכרת כשהיה את הערוץ האינטראקטיבי הזה שראו את נינט עם גופיה סגולה ואוזניות, והיה אפשר להגיע משם לערוצי הילדים... הייתי בוהה בזה שעות. אני רוצה את הערוץ הזה של שיר נולד ולבהות בו שעות!

מה, את הקטע מהערוץ הזה שהיה../images/Emo187.gif

פעם, שדיברתי עליו? יש לי את זה - את כל הקטע עד שנינט עוזבת את המסך! ^^ רואים כזה שהיא עומדת שם ולא יודעת מה לעשות עם עצמה, שעה תוקעים אותה שם ואין לה מושג מה לעשות D=

למעלה