שיר השבוע

מישהי 111

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע

אוקיי.. אז השיר של דין דין אביב- "חולמת" POAD וזה רק בגלל היום... זה הזכיר לי פשוט את התקופה שלפניי הצבא וזה עשה לי צביטה בלב... והשיר השלישי אל תתפלאו עליי, אתם יודעים שאני לא אוהבת מזרחית אבל תכלס זה שיר יפה וזה גם לא כזה מזרחי זה של אמיר לב (?) "חושב עלייך".

מישהי 111

New member
אוקיי, יצאתי פיתה...

מאיפה הבאתי את השם אמיר לב??? קוראים לו עידן יניב. קבלו את התנצלותי.

רובע

New member
חחחח../images/Emo6.gif

קורה
אממממ השבוע יש שיר אחד שהתווסף לפלייליסט הקבוע שלי [כל השירים של אנסטסיה:$] i'm a bitch i'm a lover [ורק בגלל שהוא נכתה עליי
] של אלאניס מוריסט [איזה מוזר לי לכתוב את השם שלה בעברית...:$ אה כן..ונשאר גם unfaithful של ריאנה...

מישהי 111

New member
פאק רובי!!! מה ארמת עכשיו?

שהשיר "ביץ'" של מרדיט ברוק, נכתב עלייך????? ידוע לך כמה פעמים בחיים שלי אמרתי את זה??? לכמה אנשים?? ועכשיו אני שיא הרצינית, תפסיקי להפחיד אותי עם זה.. זה כבר ממש מפחיד.. תיכף תגידי לי שהשם השני שלך זה עדי ואין עלייך.. חחח... בוא'נה את גדולה!!!!! תשאלי חצי עולם על השיר.. הוא נכתב עליי!!!!! אדירה את... ואני סטלנית.. מה שעבר עליי היום ואיך שהתנהגתי בושה לי.

רובע

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול!../images/Emo6.gif

אה כן...והתבלבלתי...זה באמת של מרדית ברוק..פשוט בגרסה שהורדתי כתבו אלאניס מוריסט ומאז אני תמיד מתבלבלת:$... ומה עבר עלייך היום?

מישהי 111

New member
סתם.. אני לא ישנה כבר מלא זמן

אז יש הצטברות ענקית של שעות של חוסר שינה ואתמול היו סימפטומים מפחידים.. הרגשתי על טריפ מטורף... יצאנו כזה וישבנו (בכוונה אני לא אומרת עם מי שאנשים פה לא יחטפו שוק ויתיחלו לתחקר אותי איך כמה ולמה) הייתי ממש מסובבת וראיתי מטושטש והייתי סטלנית... וצחקתי מלא.. סטלנית אני תמיד אבל אתמול זה הפחיד איך שהייתי...

רובע

New member
חחחחח גמני ככה תמיד..

וזה יותר גרוע כשאני עייפה [או לוקחת אדוויל
]

גן, זה היה בצחוק. אני אסביר לך:

אמרת שלא תפרטי כדי שאנשים בפורום לא יתחילו לתחקר אותך איך כמה ולמה אז שאלתי אותך בצחוק איך כמה ולמה.

FreakOfNature

New member
שלי

דווקא השבוע לא יצא לי לשמוע הרבה שירים אבל הנה שניים ששמעתי ברדיו והתלהבתי: One Day In Yout Life If You Had My Love של ג'יי לו.

../images/Emo26.gif

מיה, כריסטינה אגילרה, פינק, מיסי אליוט וליל קים - Lady Marmlada קלאסית ופרסי - סאבלימינאל אני חושבת וזהו..

שיר השבוע שלי:

"בלעדיך"/מאיה בוסקילה. למרות שאני לא הכי אוהבת אותה, בשיר הזה יש מלים חדשות.

adii1201

New member
לא צריך לאהוב אותה ../images/Emo6.gif

יש לה שירים לא רעים וקול ממש יפה... עד שהיא מתחילה להישמע כאילו תקוע לה משו! היא מרגיזה כי היא כל הזמן משחקת עם הקול שלה למרות שאין צורך

MoWz

New member
אאה..אמ לא יצא לי לשמוע הרבה

השבועע.. אבל@!#$ השיר החדש של פינק..או נואו (אין לי כח לאנגלית) ו.............מוגלי ובאנה..כן כן שיר עמוק מאנסטסיה שמעתי דיי הרבה את IBTY ו..אינ יור איז..(שוב אין לי כח אנגלית) ועכשיו..השיר הכי חשוב..השיר ש..שממש חרשתי ואני אוהבת לשיר זה.... -You Are My Sunshine- זה שיר הרבה יותר עמוק ממה שהוא נשמע..אואוי שווה.. יומטוב.

שלי ../images/Emo13.gif

לצערי(?) לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע כי אני עובד במקום אחד עם עוד שני אנשים שמדברים הרבה עם לקוחות, כך שזה בלתי אפשרי להדליק מוזיקה כמו בבית. בכל אופן יש שני שירים שאני מאוד אוהב לשמוע השבוע: של Fall Out Boy: Get Busy Living Dance Dance ויש עוד שיר אחד שלא יוצא לי מהראש מאז ששמעתי אותו ברדיו ואני לא יודע את השם שלו, אני חושב שהוא גם של fall out boy אבל הוא לא מופיע בדיסק האחרון שלהם (או שהם הוציאו עוד דיסק?)

SurfingBoy

New member
שלי

השבוע חרשתי על who knew של פינק וגם על dont let me get me של פינק... וגם על i write sins not tragedies של "פאניק! אט דה דיסקו" ועוד כמה שירים בצרפתית וזהו...

השיר האחרון שכתבת

זה השיר השלישי שלי, בזמן שהקשבתי ל-Yahoo! Music שמעתי את זה. עכשיו אני חורש על זה בבית (כשאני בבית).

למעלה