שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo88.gif../images/Emo80.gif

עברנו לדיסק הראשון של איגי,אדום
ושיר השבוע שלנו הוא...
אישה כפויה
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

mic22

New member
עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- במשפט צועקים לה "בוגדת" היא צוחקת, היא מטומטמת דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר יפה
כיף לשמוע אותו על מה לדעתך השיר מדבר?- על אישה מוזרה
? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד כיף
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- לאידעת
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

REDbloodedMAN

New member
יאווו אישה (כ)פויה

אם יורשה לי (ואני חושב שיורשה לי עקב היותי נורא עסוק בבטחון המדינה {ממש} לאחרונה) אז אני אענה לא לפי סעיפים... :] זה אחד השירים של איגי שאני יותר אוהב, הוא שיר כיפי לגמרי מאפיין את איגי של שנות ה90 שאני אישית התאהבתי בה. XD אם הייתי צריך לשנות משהו אולי הייתי מוותר על הקטע של "תחפון שדיה" למרות שזה דיי משעשע

A t z a

New member
טווווב../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- נו הבית השני כמובן
וגם "אצבעות נקניקיות עם לק". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחד האהובים עלי באדום
הוא פשוט יפה
ואני מתה על הקול שלה פה. על מה לדעתך השיר מדבר?-
עזבו אותי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל מיני רגעים
. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מפתאום,הוא קצר ולעניין
(הוא קצר נכון? או שדמיינתי?) במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- רגש עז לשים לק.לא סתם,אין לי מושג. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

זה אחד השיריייםםםםם!!../images/Emo205.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "במשפט צועקים לה "בוגדת" היא צוחקת, היא מטומטמת" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חחחח מעולההההההה!! משתי הבחינות על מה לדעתך השיר מדבר?- אין לי כח לנתח אותו באמשלכם רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשבא לי להשתגעע אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לאאאא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- חחח שמחה-D סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

Ronushnush

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוך איזה עצבים
. כמעט סיימתי לענות על כל השאלות ונתקע האינטרנט
רק כי זה שיר מושי אני עונה שוב. השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "במשפט צועקים לה בוגדת, היא צוחקת היא מטומטמת, השמנה שוב תחפון שדיה עד שגזר הדין יכה בה" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מאדהים! האהוב עלי. קצת מוזר. על מה לדעתך השיר מדבר?- מכל השירים של איגי, זה אחד השירים שהכי קשה להבין ממנו על מה בדיוק הוא מדבר ומה כוונת המשורר
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אממ טוב, בזכות השיר הזה מישהי זכתה לכינוי "השמנה שוב תחפון שדיה" והכינוי הזה פשוט נדבק בה מאז

למעלה