שיר השבוע

inbal287

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif

[בגלל שלא היה בסופ"ש] שיר השבוע של בלו: של השבוע של סיי/דאנק/לי: שיר השבוע לא של בלו: אלבום השבוע: חווית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?
.

made in love

New member
בליפ בלופ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בלו: breath easy של השבוע של סיי/דאנק/לי: אין
שיר השבוע לא של בלו: של הסידר סיסטרז: laura take your mama mary אלבום השבוע: סיזר סיסטרז- סיזר סיסטרס חווית השבוע: הממ שיחת נפש בשירותים הציבוריים של הסינמטק עם חברה שלי
ציטוט השבוע: " איכס יש לזה טעם של נוד אתיופי" XD תמונת השבוע: מפגש פסגה חושני
מה אתם שומעים עכשיו? take your mama של הסיזר סיסטרז..נו אני חורשת על הדיסק שלהם כל השבוע

HilaZ1

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בלו: אין
של השבוע של סיי/דאנק/לי: דנקן- letter to god לי- peaches guardian angel שיר השבוע לא של בלו: nickelback-far away אלבום השבוע: nickelback-all the rifht reasons
חווית השבוע: המלצה גם בשבילכם:הייתי בהצגה דרך בצפר,שנקראת-"טירונות".הצגה מצחיקה בטירוף,מדליקה,ומעניינת.בכינו מרוב צחוק.מומלץ בטירוף
ציטוט השבוע: "מבחוץ אתה נראה סתום...אבל אם מסתכלים בפנים טוב טוב...אז אתה לגמרי אידיוט"(מתוך "טירונות"
)
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?כלום

best in me

New member
שלי:D

שיר השבוע של בלו: כל השבוע חברה שלי שרה ONE LOVE אז זה תקוע לי במוח... של השבוע של סיי/דאנק/לי: דאנקם LETTER TO GOD השיר הכי יפה בדיסק שלו שיר השבוע לא של בלו: welcome to the black parade ֱ אלבום השבוע: של מיסי אליוט... חווית השבוע: עשיתי קניה של ג'ינסים? חח ציטוט השבוע:"תגדי תודה שאת מבינה בכיתה"- של המורה שלי לטמטומטיקה!!! תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? lose control

Dutty girl

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בלו: ---- של השבוע של סיי/דאנק/לי: Free שיר השבוע לא של בלו: Crowd Control - Nelly furtado Ft. Timbaland & Justin Timberlake Say it right - Nelly furtado Wayne Wonder - No Lettin Go I Wanna love you - Akon Ft. Snoop Dogg Es Ee Ex - SP Samfy I - SP אלבום השבוע: Loose חווית השבוע: טיול שנתי
ציטוט השבוע: "ערן ישן, רועי מורח עליו משחת שיניים"
ו-"ליאור נרדם על רן, יוני כבר דאג לצלם" XXD תמונת השבוע: אולי אח"כ. מה אתם שומעים עכשיו? Say it right

bluelads9

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בלו:
של השבוע של סיי/דאנק/לי: Simon Webbe - Grace Simon Webbe - Seventeen Simon Webbe - My Soul Pleads For You Simon Webbe - Take Your Time
שיר השבוע לא של בלו: Lupe Fiasco Feat. Gemini & Sarah Green - He Say She Say Beyonce - Irreplaceable Lupe Fiasco Feat. Jill Scott - Daydreamin' Christina Aguilera - Hurt Christina Aguilera - Soar
אלבום השבוע: Simon Webbe - Grace
חווית השבוע: מחוייבות,דודים שלי מגיעים מחר מארה"ב
ציטוט השבוע: "סוזנה הכיבשה אכלה מאכלי חלב בחנוכה, ויושבת בסוכה ואכלת מצה עם סופגניה"(אני ביום ראשון,יום ללא שוקו
)
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? Lupe Fiasco Feat. Gemini & Sarah Green - He Say She Say

danielle23

New member
באיחור דיי גדול..../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בלו: אין..
של השבוע של סיי/דאנק/לי: lee ryan - army of lovers שיר השבוע לא של בלו: Queen - Don't stop me know Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart אלבום השבוע: אלבום אחד של לינקין פארק (לא זוכרת את השם..
) חווית השבוע: זאת לא בדיוק חוויה אבל קנו לי פלאפון חדש וההורים שלי סוף סוף קנו את הכרטיסים לניו יורק
(אני נוסעת בפסח
) ציטוט השבוע: אממ.. אין.. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Brian Adams - Summer of 69

danielle23

New member
באיחור דיי גדול..../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בלו: אין..
של השבוע של סיי/דאנק/לי: lee ryan - army of lovers שיר השבוע לא של בלו: Queen - Don't stop me know Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart אלבום השבוע: אלבום אחד של לינקין פארק (לא זוכרת את השם..
) חווית השבוע: זאת לא בדיוק חוויה אבל קנו לי פלאפון חדש וההורים שלי סוף סוף קנו את הכרטיסים לניו יורק
(אני נוסעת בפסח
) ציטוט השבוע: אממ.. אין.. תמונת השבוע: חח ספידרמן
XD מה אתם שומעים עכשיו? Brian Adams - Summer of 69

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בלו: BOM
של השבוע של סיי/דאנק/לי: נאמ.. שיר השבוע לא של בלו: מאט וויליס- היי קיד
אלבום השבוע: מאט וויליס
חווית השבוע: האינטרנט הוחזר אליי
ציטוט השבוע: צווחת השמחה של ענבר כשהיא גילתה שהאינטרנט חזר אליי
תמונת השבוע: אמ.. מה אתם שומעים עכשיו? כלום
סופש מקסים!!

Dani Ryan

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo138.gif

שיר השבוע של בלו:אין של השבוע של סיי/דאנק/לי: stand up as people שיר השבוע לא של בלו:הראל סקעת - כל האלבום , roxette - it must have been love אלבום השבוע:סקעתון
חווית השבוע:אע. יומולדת של חברה :) היה כ"כ כיףףףף. ומשמין :p ציטוט השבוע:"אעה טאצ'מי!" :) תמונת השבוע:נמנמ... אין מה אתם שומעים עכשיו? סינרגיה - צועקים על אהבה

למעלה