שיר השבוע

inbal287

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': קליפ השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש נעים לכולם
.
מישהו רוצה להיות אחראי על הפינה?

corala

New member
וואי, שליטע :}~

שיר השבוע של בונג': who says you can't go home מהדיסק החדש ^-^ שיר השבוע לא של בונג': יש שתיים O: "תמיד כשאתה בא, אפרת גוש, ו- in my life של הביטלס
קליפ השבוע: the ghost of you של מיי כמיקל~D: המלצת השבוע:במוזיקה? 0.0 אממ..פינק פלויד D: השיר time
ציטוט השבוע: המורה לספרות אחרי שהוא הוציאה שטר של 20 מהחזיה: לכל דבר יש שימוש, אפילו לי
תמונת השבוע: צורפה ^_^ היי, אל תסתכלו עליי ככה
זה רופרט גרינט

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif [:

שיר השבוע של בונג': Runaway שיר השבוע לא של בונג': כל dizzy up the girl של הגו גו דולז.
קליפ השבוע: אין :p המלצת השבוע: אין :p ציטוט השבוע: המממ... אין :X תמונת השבוע: אני גם רוצה כזה!!
זה כ"כ יפה!! נראה לי שאתי תשמח להיות אחראית על הפינה.

sharon0374

New member
יש לי את זה!!!

יש לי את השרשרת הזו.... קיבלתי אותה מתנה מאמא שלי שהייתי בערך בת 12 הייתי הולכת איתה כל הזמן... היום היא שמורה אצלי טוב טוב ביחד עם המווווון דברים אחרים של בונג'

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אעעע ../images/Emo7.gif

יש לך את כל הדברים השווים שאני יכולה להמשיך לחלום עליהם לנצח...

sharon0374

New member
יש לי כמה דברים

האמת, כן, יש לי כמה דברים מגניבים שלהם... אבל תיראי את יותר קטנה ממני ומעריצה אותם פחות זמן... הדברים נאספים עם הזמן, כשהייתי קטנה יותר הייתי אוספת וקונה כל דבר ששייך אליהם, וגם בארץ היה הרבה יותר חומר עליהם עכשיו הבנתי שקשה למצוא בארץ.. אני מעריצה כבר 17 שנה - 17 שנה לאסוף דברים זה המווווון גם לך יהיו... :)

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אבל כבר אין דברים

מגניבים בארץ

Eti No Name

New member
אני רוצה להיות אחראית ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שיר השבוע של בונג': Born To Be My Baby
שיר השבוע לא של בונג': Time To Grow
קליפ השבוע: אהה, So-Sick.
המלצת השבוע: האלבום של לני קרביץ, AYGGMY
ציטוט השבוע: "לא הכל טוב, אבל הכל לטובה." :) תמונת השבוע:

Lovable Stray

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונג':Lie to me שיר השבוע לא של בונג':eight easy steps של אלניס קליפ השבוע:פינק - stupid girls המלצת השבוע:הסרט אבודות והוזות
ההמלצה של כל שבוע
ציטוט השבוע:see apin, pick it up and all day long you'll have a pin תמונת השבוע:פעם אחרת
מחשב דפוק

Dani Ryan

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של בונג': Welcome to wherever you are שיר השבוע לא של בונג':הראל סקעת - ואת קליפ השבוע:אין המלצת השבוע: אע אין ציטוט השבוע: כנ"ל תמונת השבוע: אין.

milkshakit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

שיר השבוע של בונג': Keep The Faith שיר השבוע לא של בונג': HIM - Secret In My Heart קליפ השבוע: Lacuna Coil - Our Truth המלצת השבוע: אין
ציטוט השבוע: כנ"ל. תמונת השבוע:

כי גם ירדע רוצה../images/Emo123.gif

שיר השבוע של בונג':Runaway
שיר השבוע לא של בונג':Where'd You Go של Fort Minor
קליפ השבוע:ממ.. Runaway
המלצת השבוע-התמונות של אתי מפולין.
|מאוהב\
תמונת השבוע:
סופ"ש נעים

שירים

שיר השבוע של בונג': Welcome to wherever you are שיר השבוע לא של בונג': Metallica- the unforgiven קליפ השבוע: Runaway ציטוט השבוע: Fuck you and have a nice day תמונה.אין לי =\

למעלה