שיר השבוע

מישהי 111

New member
../images/Emo79.gif שיר השבוע../images/Emo70.gif

שלי זה VIVA FOREVER של הספייס גירלס, כי יום אחריי יום שמעתי אותו. פעם אחת ראיתי אותו בטלויזיה ובפעם השניה השמיעו אותו ברדיו. ו-LOA רק נכנסתי לחדר שלי ובום אנסטסיה התחילה לזמר בגלגל"צ....

adii1201

New member
אנייייי סופסוף!!!!../images/Emo9.gif

אז ככה: אם אלה החיים- קרן פלס ONE של U2 ומרי ג'יי בליידג' ואממממממ זהו

מישהי 111

New member
גם אני אהבתי את החדש של פינק

רק חבל שעוד לא שמו אותו בפליי ליסט של גלגל"צ (כי זה מה שאנחנו קולטים בבסיס). אתם יודעים איזה שיר חדש אני לא אוהבת? את החדש של רד הוט... ממש גרוע... הסינגל הראושן היה ממש חמוד של "דני קליפורניה" אבל השני על הפנים... ואתמול לראשונה שמעתי גם את השיר ברדיו ו-10 דק' אחריו ראיתי אותו ב-VH1.

גמאני אבל הז לא כזה חדש.של פינק..

כשהוא רק יצא חרשתי עליו.. לא זוכרים שכתבתי אותו בשיר השבוע?

בוא נראה..

אביב גפן.. הוא מלך או מה? מלא שירים שלו שמעתי השבוע.. "אלייך" - דניאל.. זילברשטיין אולי? משהו כזה.. שיר בסטייל רוני סופרסטאר כזה אבל שיר נחמד.. ואממ.. אנדרניט' יור קלוס - שאקירה

מישהי 111

New member
לא.. את מתכוונת בסגנון ג'סטין

טימברלייק... זה כזה שיר גרוע.... בכלל לא אוהבת את הסגנונות המוזרים שנפתחו בישראל. אולי סינרגיה נחמדים, רק חבל שהשירים שלהם נשמעים אותו הדבר וכמובן בית הבובות...

../images/Emo207.gif נזכרתי ואז שכחתי והנה נזכרתי

שוב. כשאני וחברים שלי היינו ביום רביעי בסנוקר שמו את ODIYL ומיד אחרי זה את IOL והיא נתנה לי מזל וניצחנו את המשחק! ואתמול שמעתי את POAD ברדיו!

מישהי 111

New member
ברדיו? זה שינוי מרענן...

ואיזה סנוקר היית? כי בלינקולן יש שם אנסטסיה בקצב (לפחות בתקופה שאני הייתי שם)... רגע, בעצם בן כמה אתה?

שלי=]

My immortal, Bring me to life של אוונסנס... One של U2 מרי וג'י בליידג'... She will be love של Maroon5 ושל אנה: Love is a crime paid my dues picecs of a dream Sick&tired וגם את "נובמבר" של מירי מסיקה... ו...Hips don't lie של שאקירה שאקירה
אגב, הקליפ מ=ז=ע=ז=ע=! וזהו...
שבת שלום לכולם.

אז שלי ../images/Emo13.gif

I Write sins not tragedies של Panic! At The Disco ועוד כמה שירים של Fall out boy: I Slept with someone in fall Sugar We're Goin' down Get Busy Living or get busy Dy לאחרונה אני שומע הרבה פאנק

למעלה