שיר השבוע

A t z a

New member
../images/Emo79.gifשיר השבוע../images/Emo123.gif../images/Emo80.gif

והפעם...השיר המצמרר ביותר בדיסק
....
הפכתי אבן
מתוך הדיסק:מסתובבים גם מי שאין לו את הדיסק מוזמן להכנס למילים של השיר(לינק בכחול) ולענות על השאלות שמתאימות למילים
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?-
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-
רגש שהשיר מעורר בך-
סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

A t z a

New member
תזהרו ממני!../images/Emo80.gif

אם אתם לא מגיבים פה תוך שניה אני נועצת ת'הודעה פה וגם ת'תחת שלכם

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני בחוץ ואיפה אתה? לא כאן" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
אני מתה על המילים
על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהו שהלך? עזב? נטש? וכו'...? זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר-
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין רגעים מיוחדים
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- געגועים סיפור אישי שלך שקשור בשיר-
אישי, מה

mic22

New member
אני ../images/Emo3.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני בחוץ ואיפה אתה? לא כאן" וכל הקטעים עם הקולות זה ממש יפה דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- הלחן ממש ממש מיוחד והמילים מצמררות .. שיר מדהים
על מה לדעתך השיר מדבר?- לי זה נשמע כמו רצח
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר- רק איגי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נואופ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- זה לא ממש רגש אבל זה מעורר בי צמרמורת סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

A t z a

New member
עונהנה../images/Emo80.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- פתיחה,סיום("הפכתי אבן" שהולך ונחלש),"אפשר שזה היה השם שלך אפשר שזאת היתה סתם תפילה..תפילה...","אתה...אתה..אתה..","דייקתי בזמן בסוף תמיד מגיעה" ,"אני בחוץ ואיפה אתה? לא כאן.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מיוחד לגמרי,אוהבת
על מה לדעתך השיר מדבר?- משהו מאוד מפחיד??
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר- אפחד רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד?
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- ממש לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין,חבל
רגש שהשיר מעורר בך- שליטה וצמרמורות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אממ בהתחלה ממש ממש ממש פחדתי מהשיר הזה ועכשיו הוא בין האהובים עלי

Ronushnush

New member
טוב

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אני בחוץ ואיפה אתה? לא כאן..." חחח דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מיוחד ומדהים... מאוד. ואין סולם איגי היום
... כי זה במילא משתנה אחרי יומיים (משתנה לטובה... קבוע אבל
) על מה לדעתך השיר מדבר?- מישהי מחפשת מישהו, נו
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר- . . . . . . רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- . . .. . . אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך - מה הוא לא כזה מצמרר
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- .....................

אוקיי! ../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "דייקתי בזמן,בסוף תמיד מגיעה",ו-"אני בחוץ ואיפה אתה? לא כאן..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- האמת שזה אחד השירים הפחות אהובים עליי בדיסק,אבל ראבק,יש לו אחלה קצב והוא עושה לי ממש טוב לפעמים על מה לדעתך השיר מדבר?- זה השיר היחיד שאני בכנות לא יכולה להצביע על דבר ספציפי שלפי דעתי הוא מדבר עליו. יש בו המון. זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר- לא רוצה לשמוע אופציה שכזו רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני כועסת ובא לי לרצוח מישהו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נו,לא משנים כלום,זו אומנות!
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ
לצערי רגש שהשיר מעורר בך- כעס,זעם ועצב
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- מעדיפה שלא

למעלה