שיר הרומח!

yaarangel

New member
../images/Emo79.gif שיר הרומח!../images/Emo79.gif

טוב..שוב עלה לי רעיון לטופיק..ושוב הוא לא שלי אלא לקוח בהשאלה מפורום אחר....אבל לא נורא...אז חשבתי לכתוב שיר על הרומח..זה הולך ככה: למשל מישו מתחיל ונותן איזושהי שורה שקשורה לרומח.. יש לכם המשך שרשרו! לדוגמא
מישו:הרומח הוא סיפור גבורה עוד מישו: הגיבורים בו ממש פצצה ועוד מישו:תניס חצי אלף הממורמר ועוד מישו: וגדילן הקנדר המאושר!
טוב אל תתיחסו לדוגמא עשיתי את זה בשתי דק' ואין לי רעיונות ביכלל <ואני יוגעת שלא כותבים עם י'>
אני סומכת על הכישרון שלכם! אז המתנדב הראשון-נא לשרשר את השורה הראשונה.. בהצלחה..
אה ונ.ב. הסמל של השיר הוא -
!!

NJS

New member
שורה ראשונה

"בוא תשמע סיפור" נ.ב אני משועמם רוצה להיכנס לצ`אט?

Silver Lance

New member
שורה שניה:

בוא ותשמע סיפור, על חבורת גיבורים, שאיכשהו קשור... חח זה לא משהו אבל אין הרבה חרוזים שעלו לי לראש.. רק "ארור", "שבור", "שגור" ועוד אבל שלא מתאימים (עגור, עכור). זה יותר מתאים לפייטון

NJS

New member
שורה שלישית

גיבורים אמיצים, שלשרוד היו צריכים. (יכולת לעשות בוא תשמע סיפור, סיפור לא גמור.)

Silver Lance

New member
אממ.. זה לא היה נשמע הכי טוב, אבל

תודה. ותחליטו - איזו שורה לקחת כשורה שלישית?

yaarangel

New member
שורה שלישית..

ידידי, בוא תשמע סיפור על גיבורים בעולם עכור שם יצורים משונים סורי אם שיניתי גיליתי שזה לא מתחרז משו..אם יש למישו משו יותר טוב הוא יכול לתקן.. נ.ב.אני גם חשבתי על בור. ונ.ב. אני באה לצ'אט חכה לי..

yaarangel

New member
שניה תיקון!

בוא ותשמע סיפור, הסיפור עוד לא גמור, על חבורת גיבורים אמיצים שלשרוד הם חייבים.. כי הגורל של עולמם

NJS

New member
אני? או סילבר לאנס?

אם זה אני אז חכי לי חמש דקות (צ`אט דיבורים)

Silver Lance

New member
המשך...

ידידי, בוא תשמע סיפור, על גיבורים בעולם עכור, שם יצורים משונים, מסתתרים ואורבים בצללים

yaarangel

New member
ווואווו ../images/Emo99.gif

זה ממש יפה.. ידידי,בוא תשמע סיפור, על גיבורים בעולם עכור, שם יצורים משונים, מסתתרים ואורבים בצללים, אך ידידי אל דאגה, עוד יש סיכוי לישועה,

Silver Lance

New member
המשך.. יוצא טוב!

ידידי,בוא תשמע סיפור, על גיבורים בעולם עכור, שם יצורים משונים, מסתתרים ואורבים בצללים, אך ידידי אל דאגה, עוד יש סיכוי לישועה, כי התקווה קרבה ומגיעה, כי האלים - חוזרים בחזרה. עכשיו בית שני.

NJS

New member
סליחה?

עכשיו בא פיזמון ותחילתו - חבורה של אנשים, עם כישורים שונים,

yaarangel

New member
פזמון:

חבורה של אנשים, עם כישורים שונים, מצילים את העולם, הם גיבורי הרומח,

yaarangel

New member
נ.ב.

אם מישו יכול לתקן את זה לאמ מצאתי חרוזין ואין לי מושגגג.. ואני בצ'אט..בדיבורים..

NJS

New member
צ`אט אחר

בואי ללובי אוקי? נ.ב נחשי מה יש עכשיו ברדיו... אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת...

NJS

New member
צ`אט אחר

בואי ללובי אוקי? נ.ב נחשי מה יש עכשיו ברדיו... אני שומעת את השיר הזה ומשתגעת...

Silver Lance

New member
והפזמון ממשיך

חבורה של אנשים, עם כישורים שונים, מצילים את העולם, הם גיבורי הרומח, הם יביאו אושר ותקווה, ילמדו את העולם חמלה - ואהבה

yaarangel

New member
אולי אפשר..

להמשיך קצת ת'פזמון..אממ.. חבורה של אנשים, עם כישורים שונים, מצילים את העולם, הם גיבורי הרומח, הם יביאו אושר ותקווה, ילמדו את העולם חמלה הם ינצחו במלחמה, כן גיבורי הרומח!

NJS

New member
תיקון קטן

הם מצילים את העולם,כולם אוהבים אותם

yaarangel

New member
הפזמון הסופי..

חבורה של אנשים, עם כישורים שונים, מצילים את העולם, וכולם אוהבים אותם, הם יביאו אושר ותקווה, הם ילמדו את העולם חמלה, הם ינצחו במלחמה, כן גיבורי הרומח!

למעלה