שיר הסופש|

Someone 2011

New member
איזה שטויות.

ועוד איך זה קשור, זה חלק מהדברים. בריטני היא דוגמא מוכחת שאם משקיעים במשהו יוצא מזה משהו. כשאני מסתכל על הגדת "מלכת פופ" היא צריכה לעשות הרבה דברים וחלקם זה למכור אלבומים בצורה מעולה, והיא עושה את זה, להוציא סינגלים ממכרים ומוצליחים שזה קורה, לקדם, זה היה. להתעלות בהופעות על זמרות אחרות גם זה היה. היא הרקדנית הכי טובה מכל התעשיה. אני רוצה לראות מישהי אחרת שהייתה רוקדת ככה בתחילת הקריירה בכל חור, ומופיעה והכול. אני לא רואה מישהי אחרת אחרי מדונה שמגיע לה להיות מלכת פופ מלבד בריטני.

קשה ממש לא מכרה מיליונים

עותקים מאלבום שלה ועוד בסדרי גודל של בריטני ומס' השיאים שלה ממש לא מתקרב לזה של בריטני. השוואה לא קשורה בעליל. כי יש זמרות שבריטני בהחלט חלק מהן כמו מדונה,מאריה,ויטני,סלין,ביונסה,ריהאנה שהן משהו מיוחד והן ממלאות מקום בתרבות הפופ,מוכרות הרבה אלבומים ומוציאות המון להיטים.הזמרות האלה הן לא שם רק בגלל נטו ניהול נכון,הן שם כי בנוסף לניהול הנכון הזה,הן הביאו משהו מספיק חזק משלהן כדי שגם אם יש כישלון,השם שלהן יהיה חזק כדי להצדיק אותו.

Bright Unicorn

New member
תאמיני לי

בתור מעריץ אדוק שעוקב אחר העיניינים שלה מקרוב מתחילת הקריירה הדבר האחרון שאפשר לומר על ההנהלה של בריטני זה שהיא מנהלת אותה נכון. האחרון! בנוגע למראה כנ"ל ניתן להפיק ממנה פי מיליון מאיך שהיא נראית, היא יפייפיה אמיתית בלי קשר, אבל שוב גם שם היא לא מתוחזקת היטב. כישרון... הו הכישרון היא מבורכת בעיניי, מלאת קסם אישי כריזמה וכישרון שמתבטא בריקוד שירה ומשחק. סוחפת מה שנקרא לא משנה מה היא עושה שרה לובשת... אם את חולק על כך זאת כמובן זכותך :) ולא הייתי משווה אותה לקאשה מהסיבה הפשוטה שעוד 10 שנים לא תהיה קאשה להבדיל מבריטני. למעשה אני לא יכול כבר להשוות אותה לאף זמרת בתעשייה היא בליגה משל עצמה וזאת ללא ספק הליגה של הגדולים ביותר.

Someone 2011

New member
כשאני מדבר על "מלכת פופ" אני מדבר גם

על תקופת הזמן שלה בתעשיה, ככל שאת יותר זמן בתעשיה את מבינה ויודעת איך הכול מתנהל ואיך להגיע למימדי הצלחה יותר גדולים, בריטני יותר מ-13 שנה מצליחה! היו שנים שיותר וכאלה שפחות, אבל כיום היא מצליחה, אי אפשר להתווכח עם העובדה הזאת. זה הקטע, שקאשה היא לא בריטני, בריטני היא בריטני, אי אפשר להגדיר את זה. אנחנו ראינו אותה גדלה!! זה הקטע פה, מגיל 10 היא נבחנה לאודישנים ועשתה, פעלה, הופיעה בכול חור וחור כמו שאף אחד אחרת לא הופיעה כמוהה. לבריטני דווקא יש הרבה מאוד כישרון, היא זמרת! לא מעניין אותי מה כולם אומרים, קול יש לה וזה מה שחשוב. בשביל זמרת פופ זה מעולה! הקול שלה מוכר! אנשים בתמכרו אליה בגלל כל כולה וחלק מזה זה המראה,אישיות,קול. זה חלק ממנו. בריטני היא פראפורמרית מלידה, אין הרבה אנשים שיש להם את הטייפ של הסוג של ה"שורדת" כמו שאצלה. יכול להיות שזה קשור לניהול אבל את שוכחת שמאחורי זה עומדת בריטני עצמה! היא זו שהופיעה בהופעות לא המנהלים שלה, היא זו שרקדה כמו איזה מטורפת לא המנהלים שלה. היא זו שפיצצה אולמות (ועדיין מפוצצת בכמויות לא נתפסות) הקסם שכולם נדפקו איליו זאת בריטני עצמה! לא הניהול שדפקו לה. בריטני זאת דוגמא שגם אם אין לך קול בשמים ויש לך את הרצון לעשות אז אין דבר העומד בפני הרצון. היא לא דיברה, היא עשתה!!!! היא נכנסה לכל חור, פשוט לכל חור והופיעה, בכל מקום!! כרגע מכל מי שפרץ באותה תקופה של בריטני, היה מעניין ונשאר דבר חם זאת בריטני. היא בטופ של הרשימה. ואני ממש בטוח בזה.

hollypop girl

New member
אני מסכימה איתך, אבל אני בספק אם הקול

שלה הוא שמוכר... היא שרה מוזיקת מיינסטרים אז מן הסתם משהו פופולארי=משהו שאנשים שומעים כל הזמן ואוהבים את זה ו... אני חושבת שהיא פרצה בעיקר בזכות המנהלים הנכונים (עובדה שכריסטינה פרצה באותו הזמן ואפילו שהיא זכתה להצלחה מסחררת היא משום מה תמיד הייתה מאחורי בריטני) ברור שיש לה כישרון, אני בחיים לא אגיד שלא, אבל את מכירות האלבומים שלה בכמות כזאת היא חייבת בעיקר למפיקים ומנהלים. לדומגמא האלבום האחרון מלא בשירים נוסחתיים (כייפים אולי אבל מאוד רגילים) והקול שלה נשמע פשוט רע, אז ברור שהיא עוברת המון עיבוד הפקתי. אני בספק אם הוא היה מצליח ברמה שהוא מצליח בלי כמויות ההפקה ההעיבוד, השם "בריטני" שהפך למותג מאוד מצליח בעשור ומשהו האחרון, השירים הנכונים שועשים לך חשק לרקוד וגורמים לך לחשוב למה לעזאל למדתי אנגלית ועכשיו אני מבין מה היא אומרת?? (אני ממש לא מזלזת בשירים כאלה, ואני רואה בהם שירים כיפיים ושומעת אותם בעצמי, אבל תודה שזה נכון?) אז, ברור שיש לה כישרון, ואני תמיד הערכתי אותה (ועוד כמה אומנים) שעובדים כמו משוגעים והם באמת "שורדים" אמיתיים, אבל כישרון שירה גדול אין לה, המשחק שלה מזעזע, היא כבר לא יכולה לרקוד כמו פעם (משהו שאפיין אותה מאוד, ותמך בתואר "פרמורמרית מעולה" שלה, משהו שקשה לי להגיד עלייה עכשיו, למרות שאהבתי את הפאם פטאל טור) וגם אם פעם היא הייתה כותבת את השירים שלה לבד (ובאמת שהיו לה יציאות טובת) עכשיו היא כבר לא עושה את זה...

Someone 2011

New member
שוב פעם, בואי אני יגלה לך שאני לראשונה

כששמעתי את השיר בייבי וואן מור טיים לא ידעתי בכלל מי זאת בריטני, אני שמעתי דרך בת דודה שלי, היה בטלויזה בMTV תקליפ .. שמעתי את הקול שלה. הכול שלה היה מתקתק, פופ וזה מה שכולם אהבו. אני ממש לא חושב שהיא פרצה בגלל מנהלים וניהול.לכל זמר יש ניהול, בסופו של יום המעריצים אוהבים את הזמר/ת בגלל היא עצמו/ה. ולא בגלל הניהול. זה הקסם האישי של בריטני עצמה זה שהביא את כולם להעריץ ולאהוב אותה. (כריסטינה לא הצליחה להיות כמו בריטני ולהצליח באותם זמנים כי היא "לא הסכימה לעשות הכול" היא רצתה לעשות הכול בקצב שלה ולכתוב לעצמה ולא כמו בריטני שיותר "זרמה". ובגלל זה בריטני הצליחה יותר. אם אי פעם חשבתי שבריטני תלויה במפיקים שלה זה התנפץ ב2007 כשהיא הייתה המפיקה בפועל של האלבום בלאקאווט, זה הוכחה שהיא עשתה מה שהיא אוהבת ולא הקשיבה לאף אחד ומה יצא, בין האלבומים הכי טובים שלה. הנה, ופה לא היה שום קידום לאלבום ושום דבר ועובדה שהוא הצליח מאוד. וכנ"ל לסינגלים ממנו. על האלבום האחרון זה ברור שהם החליטו שוב פעם ללכת על סוג של "בטוח". ללכת על המוכר. בריטני כבר מתיגה את עצמה בתחום הפופ, לפי מה שהיא תמיד אומרת זה שהיא עשתה כבר את הכול ומעכשיו זה הכול ל-"פאן". אז בגלל זה פאם פאטל יצא אלבום שכיף להאזין זו עם קצת חידושים (של הדאפסאט) שהיא מאוד הצליחה איתו ודי הביאה אותו לעולם מחדש. עדיין מסתתר בתוכה קול גדול, זה שהיא לא משמשת בו ומחזקת אותו זה סיפור אחר, הקול נמצא. בקשר לריקוד, אין מה לעשות, כולנו מתבגרים, היא בת 30 כבר, והיא לדעתי, רוקדת מעולה יחסית לשנים עברו, סלייב לדוגמא מהטור הנוכחי, זה כמעט העתק של הופעות של סלייב מ2002 !! לא מעניין אותי שהיא קמת נהיתה עדישה וכל זה, אבל היא רוקדת. וזה מה שחשוב. יחסית לתקופות 2007-2008 היא רוקדת השנה מעולה! היא עצמה יכולה לעלות לבמה ולא לעשות כלום ולכבוש את כולם, זאת בריטני, אנשים נדבקים למסך רק כדי לראות מה יצא ממנה עכשיו. והנוסחא הזאת עובדת משנת 99 ועד היום. היא עדיין כותבת שירים רק שהם כמו שאמרתי, בתקופה הנוכחית מעדיפים ללכת על בטוח מאשר להיכשל, אני מקווה שבהמשך הדרך היא תשחרר עוד חומרים פרטיים שלה שכתבה והפיקה. אני בטוח שהיו כאלה.

Someone 2011

New member
כתבתי כמו עילק עם מיליון שגיאות כתיב ..

נו זה בגלל שכתבתי הכול מהר .. *הקול שלה היה מתקתק, פופ וזה מה שכולם אהבו. * קצת נהיתה אדישה ....

Bright Unicorn

New member
ושוב נאלץ להסכים ולחזק את דבריך

לא לעוף, כן
לכל אומן יש מנהלים. ולג'ייב יש עוד אמנים... וגם לארי ניהל לפני ואחרי בריטני עוד אמנים שממש לא הצליחו בסדר גודל שמשתווה לשלה. אי לכך לתלות את הצלחתה במנהלים שלה זה פשוט לא נכון. כפי שאמרתי זה קודם הקול... אח"כ המראה, ויכולת הופעה. (הידעתם שבאופן בלתי מודע כל בני אדם מתחברים לבני אדם אחרים בדיוק באופן ובסדר הזה? ואני לא ממציא זה הוכח ונכתב :p) שורה תחתונה- זאת נטו בריטני. אהבתי מאד מה שרשמת ואת הדרך שאתה מתבונן עליה... חייב לציין שהפנמתי ולקחתי משם כמה דברים לעצמי

Music Man XD

New member
קצת קשה לי להאמין

שהיא לא רוצה להיות "פופ סטאר" וכבר מעל 10 שנים זה מה שהיא. מילא, בתחילת הדרך, כשהייתה צעירה ותמימה, אבל היא כבר לא כזו. בכל מקרה, אין לה קול לשירי נשמה, לכן המעבר שלה לפופ מאוד ברור לי. לא שפופ זה דבר רע, אבל היא זמרת פופ, לא משהו אחר.

Itzik200

New member
לא אמרתי שהיא לא רוצה להיות פופ סטאר,

אני מניח שכן. רק אמרתי שהכוונה הראשונית לא היתה כזו. היא לא גדלה על שירי פופ, היא היתה מחוברת לשירי נשמה. ואתה לא יכול להגיד שאין לה קול לשירי נשמה, כי אף פעם לא באמת שמענו את הקול האמיתי שלה בא לידי ביטוי בשירים שלה. אתה יכול לשמוע אותה שרה בתכניות בדיסני, בתור ילדה. זה הקול האמיתי שלה ואיתו היא יכולה לשיר אחלה שירי נשמה.

להגיד שיש לה קול לשירי סול זה להעליב

לנו את אינטליגנציה. מצטערת,בשביל לבצע שיר סול ברמה,קודם כל צריך ווקאל ברמה מאוד גבוה. לא בהכרח ווקאל ברמה של ביונסה או כריסטינה אבל ווקאל ברמה בסיסית גבוהה.

RTur

New member
גם הדמואים שדולפים עוברים עריכה

גרסאות ה-Main Vocals שדלפו גם הן ערוכות. כל מה שעשו שם זה פשוט לשים את ערוצי קולות הרקע של השיר על השתק. זה עדיין אותו קול ערוך של גרסת האלבום, אל תתבלבל. עריכה קולית לא חייבת להיות בהכרח אוטו-טיון עצבני, יש אפשרות לעשות עריכה שתישמע יותר "טבעית" שמתקנת אי דיוקים בשירה (למשל העריכה שביונסה עוברת בגרסאות האולפן. הווקאל שלה אמנם טוב גם ככה אבל עדיין עושים עריכות כדי שזה יהיה יותר מדוייק, אבל בכל מקרה היא נשמעת "טבעית"). לפחות מבין הדמואים שיצא לי לשמוע של בריטני, לרוב אין באמת דמו שהוא לא ערוך. שמעתי ממש בודדים כאלה.

עריכה עדינה שמתקנת פה ושם דיוקים בשירה

היא לפעמים מאוד הכרחית ובלתי נמנעת וזה מקובל וזה בסדר. אני לא חושבת שיש כיום בתעשיית הפופ שיר שהוא לא ערוך לחלוטין-עריכה בסיסית תמיד יש. השאלה באמת לאיזה רמות של עריכה מגיעים. אבל כשאני שומעת אוטוטיון מוגזם וקול של רובוט מכני או קול כזה מזוייף ולא טבעי ברמה מעיקה,זה ממש מחריד בעיניי.

RTur

New member
אני יודע

בגלל זה הגבתי לsomeone 2011 שגם אותן גרסאות דמו הן ערוכות, אפילו שהן נשמעות טבעיות יותר ואני מדבר על כמעט כל הדמואים שדולפים, לא רק של בריטני. במיוחד אותן גרסאות Main Vocal שהדבר האחרון שניתן להגיד עליהן זה שהן לא ערוכות. לגבי אוטו-טיון ושאר האפקטים האחרים שמעוותים את הקול - בגדול, אין לי בעיה עם זה כל עוד זה נעשה במידה ואם זה משרת את אופי השיר. מן הסתם אני אצפה לכמות "מוגזמת" של עריכה בשיר בעל הפקה אלקטרונית יותר, לעומת זאת בשיר חי יותר אני אצפה לשמוע כמה שפחות. אני מעדיף שישתמשו באפקטים השונים כשהם באים בתור קישוט.. מילה פה, איזו מילה שם, משפט... לא כשזה רץ לאורך כל השיר.

אני למשל ממש ממש ממש ממש מתעבת

גוון קול כמו של קנייה ווסט בהארטלס המבלחיל או כמו של קווין ליטל בשיר זה טרן מי און המזוויע, או את השיר המזעזע הזה של אקון,רייט נואו. מהפקות ווקאליות כאלה אני מקבלת חלחלה עמוקה.

למעלה