שיר הסופש

theone24

New member
Rihanna - Hard

That Rihanna reign just won't let up...עושה רושם שזה נכון בחלט.

שורה מתוך שיר אדיר../images/Emo47.gif

הקליפ גם תותחי. ריהאנה בשיאה בשני האלבומים האחרונים למרות שלטעמי השיא הגדול עדיין לא הגיע...
(|פרדוקס|
)

theone24

New member
האמת שזה יכול ליפול לכאן או לכאן.

שתהיה בריאה, היא לא נותנת קצת שקט בשביל להתגעגע אליה, ובהחלט יכול להיות שלאנשים יהיה קצת נמאס לשמוע ממנה. אני מודה שבשני האלבומים הראשונים שלה לא יכולתי לסבול אותה, באמת, היא הרגיזה אותי מסיבה כלשהי. התחלתי לחבב אותה מהאלבום השלישי (למרות שמעולם לא שמעתי אותו בשלמותו, כן, אני יודע, חור בהשכלה
) אבל נתפסתי לגמרי מהאלבום הרביעי והלאה. Rated R הוא בהחלט שיא אישי מוזיקלי שלה ואלבום מצוין. אני גם אוהב את LOUD! אבל האווירה של רייטד R פשוט סוחפת. השיא הגדול עוד לפניה? בהחלט יכול להיות. בינתיים אני לא רואה אותה חוזרת לתקופת Rated R, אבל מה שתמיד אהבתי בה הוא שהיא משתנה ו"גודלת" מאלבום לאלבום.

מסכים לגבי רייטד אר,אלבום מדהים והכי טוב שלה.

וכרגע הוא השיא שלה אבל הולכת להיות לה קריירה מאוד ארוכה (כמו בריטני,ביונסה,גם לגהגא.) והיא תתפתח כאומנית מאלבום לאלבום,הן מבחינה מסחרית והן מבחינה אומנותית,גם אם יהיה כישלון באמצע עדיין היא תקבל כבוד רב. וכן היא צריכה קצת הפסקה. ובקשר לתק' האלבום שני-שלישי - אני ממתי עליה בתק' האלבום השני
והאלבום שלישי קצת פחות
היא הייתה ממש קרצייה באותה שנה. התחלתי לאהוב אותה מאז רייטד. אה וכן - האלבום שלישי האלבום שהוא נטו סינגלים,כל השאר למעט אחד-שניים פילרים.

theone24

New member
נו, אז כנראה שלא הפסדתי כלום.

היא כבר עכשיו מתפתחת, היא לא ריהאנה של פון דה ריפליי (תודה לאל, שיר מעצבן רצח), ואכן, היא כאן כדי להישאר. אם כמה שאני רוצה קצת להתגעגע אליה, אני מוצא את עצמי די מצפה לאלבום ולסינגל החדשים.

Music Man XD

New member
פון דה ריפליי זה דווקא שיר חביב :)

יותר טוב משירים כמו Whats My Name או Cheers לדעתי.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifלגבי פון דה ריפליי

לא סבלתי אותו כשהוא יצא ואני גם לא סובלת אותו היום.נראה לי שזה הסינגל שלה שאני הכי פחות אוהבת.

candyheart

New member
וואי בדיוק כמוני!../images/Emo12.gif

גם אני לא אהבתי אותה באלבומים הראשונים ודי קיוויתי שהיא תעלם מהר...התחלתי להתעניין יותר בתקופת GGGB.האמת שממש נכנסתי אליה אחרי הקמת הפורום כי בגלל העדכונים הכרתי אותה ואת השירים יותר. Rated R הוא בהחלט אלבום מעולה וגם אם לא שמעתי את כל האלבומים שלה,די ברור לי שהוא כנראה הטוב ביותר שלה עד עתה.

theone24

New member
נו, כבר יש לנו סיפור הצלחה בפורום!

אם הפורום גרם לך להתעניין בה יותר בגלל העידכונים, אז הצלחנו.
מי יודע, אולי זה יקרה לי עם ביונסה, או אפילו לעומרי....(מחכה לגיפ עצבני)

candyheart

New member
זה דווקא קרה לי הרבה!

שאתה מכיר יותר את הזמר והשירים ועל מה הוא עובד כרגע וכו'...זה הרבה יותר מעניין.הפורום ממש עוזר בקטע הזה.

../images/Emo26.gif

גם אם אני אתחיל יותר לחבב את המוזיקה של ביונסה,אני בחיים לא אוהב\אחבב אותה. כי היא סופר אוברייטד וסופר מלוקקת.

Bright Unicorn

New member
היא באמת לא נותנת שקט

אבל איכשהו רוצים לשמוע ממנה עוד... היא עושה הכל בשיא טוב הטעם, מתפתחת עם עצמה מוזיקלית ולא נתקעת במקום, משנה את המראה בלי סוף ומספקת תענוג ויזואלי (שלא לדבר על היופי) לכל המתבונן... אין מה לומר היא כוכבת פופ אמיתית ומשובחת שפה כדי להישאר. להבדיל מביונסה שיודעת להמאיס את עצמה אני חושב שמאחורי ריהנה פועל מנוע מאד מחושב וחכם. אם היא תמשיך כך בהחלט לא אתנגד לאלבום חדש ממנה בהקדם האפשרי :)

למעלה