שיר הסופש

spiceupmylife1

New member
../images/Emo79.gif שיר הסופש../images/Emo79.gif

אז השיר שעשה לכם את הסופש
ומה אתם שומעים

candyheart

New member
../images/Emo45.gifהוא כזה חמוד!

זה שיר שבהתחלה אהבתי,אח"כ הוא היה קיטשי מדי בשבילי.ולמרות שהוא נשאר קיטשי,כיום אני מאוד מחבבת אותו.

spiceupmylife1

New member
בגלל שהוא קיטש אני ממש אוהבת אותו...

מאוד סטייל 2 האלבומים הראשונים של בריטני שתמיד מתחברים לי עם קיטש

HanAn189

New member
Briteny Spears - Hold It Against Me

שיר שעשה לי את השבוע שעבר לגמרי
עוד כמה שירים ששמעתי הרבה השבוע: Duffy - Girl Destin'y Child - Bills Bills Bills M.I.A - 10 Dollar Robyn - Hang With Me שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע

spiceupmylife1

New member
is it my life or the things i do

cant make u love me i'm just a girl with a crush on you
איזה שיר נוסטלגי....

WundeRKind

New member
TOP3 משני האלבומים הראשונים ללא ספק..!!

היה אמור לצאת סינגל במקום דונט...

יופי זה לא הכל בחיים ../images/Emo8.gif

דונט שיר בינוני. בעיניי הייתה צריכה להוציא את What U See או When Your Eyes Say It.

RedOne8

New member
האמת שהתכנון המקורי היה WYESI,

אך היה שינוי של הרגע האחרון ל-DLMBTLTK.

ידוע לי על זה.גם צילמו לזה קליפ,לא?

בכל אופן - חבל שדונט יצא ולהיטים אחרים מאותו אלבום לא ייצאו. אלבום אדיר ובעיניי ה3 הכי טוב שלה(יש ימים שה2 אחרי ITZ המושלם
)

RedOne8

New member
ITZ ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

כן, צולם גם קליפ. לא זוכר בדיוק מה קרה ואיך, הסבירו לי פעם.... הא, הנה - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=569&MessageId=147795406 לי נראה שהקונספט היה אותו קונספט של דונט, ובאותו סט, ואז כשביטלו את WYESI לא הייתה בעיה עם הצילומים. יש בכל אלבום של בריטני שירים שכל כך היו צרכים לצאת לסינגלים ולא יצאו, זה סוג של כישרון שלה. בעיקר אופס, ITZ, בלאקאאוט ורצועות מסירקס. בריטני מימש את רוב הפוטנציאל למרות שלא הייתי מתנגד גם ל-LONLEY וסינדרלה, ממממממששש לא מתנגד, גם בומבסטיק לאב, אבל 9 סינגלים מאלבום? זה מוגזם... יש שירים שצריך היה להשאיר, כי 9 סינגלים זה יותר מדי (אפילו 11, תלוי איך מסתכלים)... וגם WILTBM יכל להיות אחלה סינגל, ו-BTG... אין לזה סוף.. ובייבי
כל שיר ראוי לסינגל גם הפך לכזה בבוא הזמן. אולי IWBT. ועד שהוצאת את IJBHMF כחלק מהאוסף, לא תשחררי?

theone24

New member
Jennifer Lopez - On The Floor

נראה לי שיש לה להיט חדש. וכמובן שהחדש של בריטני שאני חוזר אליו כל כמה סיבובים.

למעלה