שירים?

LiNi6

New member
עזרה . ../images/Emo4.gif

אממ ... היי . אני בפורום הזה לא קבוע , אני רק מציצה לפעמים .
אז הייתי רוצה לדעת איך קראו לשיר שהשמיעו בפרק השני של העונה ה- 2 .? [יום שני] . כשהראו בסוף את לוקאס בא לבקר את דן בבית-החולים , ואת פייטון מוחקת את הפרופיל שלה מהאתר שלה .

חיפוש שיר =]]

ממ היה בפרק האחרון.. לא הבנתי ממש אבל משהו עם "היי הייי" של להקת בנים כלשהיא \\=
מראש

jeared

New member
בא לכם לשרשר שירים יפים שהיו במהלך

הסדרה??? יאללה- אני אתחיל עם כמה המלצות ו... אשמח אם תמשיכו: Pete Murray - So Beautiful Travis - Re-Offender Train - Calling All Angels Switchfoot - I Dare You To Move יש עוד מלא אבל אתן לכם את הכבוד להמשיך את השרשרת... תודה לכולם!

0RainGirl0

New member
צריכה שם של שיר

אני לא זוכרת מאיזה פרק.. בין האחרונים של העונה הראשונה שהיילי וניית'ן רבו ואז הוא בא אלייה בגשם והוא אמר לה שהוא מצטער ובלה בלה בלה ואז הוא אמרה לה כזה "סו מיט מי ינ דה האף אוף דה וואי?" והיא אמרה "וואי שוד איי?" ואז הוא אמר: "ביקוז איימ סורי, ביקוז איי לאב יו" ואז היה שיר שהתחיל ב"ביקוז איי לאב יו בייב" איך קוראים לזה? ושל מי זה?

stav12

New member
מצאתי אחרי חיפושים רבים

More Than Anyone - Gavin DeGraw פרק אחרון של העונה הראשונה..

shucina

New member
מאיפה אני יכולה להשיג את השיר

של היילי ? הוא ממש יפה ! נכון אני רואה כבר עונה רביעית ובקושי שומעים אותו אבל בכל זאת ... where do you go when you lonly ... ד"א אני חדשה (סוף סוף גיליתי פורום על הסדרה שנים אני מחפשת !) למישו יש מושג מתי פרק בארה"ב כבר שבועים בלי והיום היו אמורים להיות 2 אבל אין :(

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif תשובות

לשיר קוראים When The Stars Go Blue - Bethany Joy Lenz & Tylor Hilton את יכולה להוריד אותו בכל מקור הורדה... והפרק ישודר רק ב17 לינואר!

אממ..יש לי שירים יפים

לא שהיו במהלך הסידרה אבל של זה שמשחק בסידרה :] Tyler Hilton - Shy Girl Tyler Hilton - I Believe We Can Do Tyler Hilton - That's How Love Should Be Tyler Hilton - Missing You יש לו עוד כמה.. חולה על הזמר הזה

../images/Emo53.gif

אני מחפשת שירים של פול אאוט בוי שהיו בעונה השלישית.... וגם סתם שירים יפים שלהם
ושבת שלום

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif הנה כמה: ../images/Emo65.gif

Dance, Dance Sugar We're Going Down A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me Where Is Your Boy Tonight Get Busy Living Or Get Busy Dying I Slept With Someone From Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me (אפילו היה פרק על השיר הזה במגרש ביתי...כלומר הפרק קרוי על השיר) להקה מצוינת

למעלה