חח נכון
ס סירופ מייפל מקולקל New member 30/9/05 #28 יש לי עין אחת אדומה, ועין אחת צהובה אחת מאלכוהול אחת מחוסר שינההההה מחוסר אהבה יש לי תיבת נגינה ושיר אהבהההה
יש לי עין אחת אדומה, ועין אחת צהובה אחת מאלכוהול אחת מחוסר שינההההה מחוסר אהבה יש לי תיבת נגינה ושיר אהבהההה
ז זה לא אותו דבר New member 30/9/05 #31 ../images/Emo54.gif../images/Emo109.gifU ../images/Emo23.gif I
D Drorrrrrr New member 29/9/05 #24 האמ "עד"/ מתי כספי. "שיער קצר"/ פיטרוט. "תשארי עוד קצת"/ רמי קלינשטיין.
H hell cen be fun New member 30/9/05 #26 אוו, מלא. סינגפו/ בית הבובות ובגלל שאנחנו על רדיו 24/7: אהבה קטנה / שירי מיימון אמצע הלילה בכפר / מויאל וההוא של בלק איידפיז. ["נו נו נו נו בייבי נו נו נו דונט לי..." מתנצלת אין לי ממש כח לאנגלית...]
אוו, מלא. סינגפו/ בית הבובות ובגלל שאנחנו על רדיו 24/7: אהבה קטנה / שירי מיימון אמצע הלילה בכפר / מויאל וההוא של בלק איידפיז. ["נו נו נו נו בייבי נו נו נו דונט לי..." מתנצלת אין לי ממש כח לאנגלית...]
H hell cen be fun New member 1/10/05 #36 זה הסמים מהניתוח...../images/Emo7.gif אני יודעת שככה קוראים לו... אבל מה זה באמת?...
O omer87 New member 30/9/05 #29 כמו שאת מכירה אותי../images/Emo9.gif זה שיר ללא מילים אבל יש גם הרבה שירים עם מילים שכן מושמעים
א אפרשקסית New member 30/9/05 #30 וגם מייקל ג'קסון EARTH SONG וגם YOU ARE NOT ALONEץץ שירים כלכך יפים :<