שירים מתורגמים

Shiri from the block

Active member
אממ "לסיים באומללות" נראה לי זה just to end up in misery מכוונה של תעלומה, לסיים תעלומה, משו כזה..

Shiri from the block

Active member
נוו כוסעמו../images/Emo7.gif ועוד הייתי 5 יחידות באנגלית../images/Emo7.gif נראה לי הבית ספר שלי טעה איפשו איתי../images/Emo3.gif אניווי, תודה.

כולם

כולם, נערו את גופכם כולם, נערו את גופכם רייט בקסטריט חזרו, אלרייט! או מיי גאד, חזרנו שוב אחים, אחיות, כולם שרים הולכים להביא את הטעם הזה, נראה לכם כיצד יש לי שאלה בשבילך, כדאי שתעני מיד האם אני מקורי? כןןןן האם אני היחיד? כןןןן האם אני מיני? כןןןן האם אני כל מה שאת צריכה? מוטב שתנענעי את גופך מייד
[פזמון] כולם [יההה] נערו את גופכם [יההה] כולם נערו את גופכם בקסטריט חזרו אלרייט! עכשיו, הניפו את ידיכים באוויר ונופפו איתן, כאילו לא אכפת לכם אם אתם רוצים מסיבה, תנו לי לשמוע אתכם צורחים [ווהווו] כי אנחנו חייבים להריץ את זה שוב האם אני מקורי? כןןןן האם אני היחיד? כןןןן האם אני מיני? כןןןן האם אני כל מה שאת צריכה? מוטב שתנענעי את גופן מייד
[פזמון] כולם [יההה] נערו את גופכם [יההה] כולם נערו את גופכם בקסטריט חזרו אלרייט! אז כולם, בכל מקום שהוא, אל תפחדו, שלא יהיה לכם שום פחד נאמר לכל העולם, שיהיה ברור, כל זמן שתהיה מוזיקה - אנו נחזור שוב [פזמון] כולם [יההה] נערו את גופכם [יההה] כולם נערו את גופכם בקסטריט חזרו אלרייט! [פזמון 1X]

Shiri from the block

Active member
איי גאד דאט בום בום../images/Emo59.gif Not For Me - לא בשבילי חיפשתי משו בזירת פשע איפה שאת עמוק מידי מצאתי פתק עם המספר שלו זה רק עוד רמז(שמוביל אליו) ניהייתי קצת חשדן, יש לי הרגשה שאת לא אמיתית כלפיי הייתי צריך לדעת יותר טוב מאשר לקנות את השקרים שלך (התחפושת המתוקה שלך) את יכולה לעבוד על כולם אבל יש לי עיניים לראות שאת לא בשבילי, מותק.. פיזמון: לא לא, הא-הא דברים לעולם לא ישובו להיות אותו הדבר איתך לא לא, הא-הא ועכשיו אני יודע למה זה נהפך (נראה לי) לא לא, הא-הא כי אם את חושבת שזאת הדרך שאהבה צריכה להיות.. אז תני לי לומר לך שזה לא בשבילי! אני לא רוצה להיות חלק מהמשחק שלך רק תגידי לי אם עשית חזרות עלי תני לי את הסיפור, מותק מי ינצח? אני או הוא? תקוע באמצע ונמאס לי מהמשחקים שלך של מחבואים אני מקבל את ההרגשה שזה הזמן שלי לעזוב.. את יכולה לעבוד על כולם אבל לי יש עיניים לראות שאת לא בשבילי, מותק! פיזמון: לא לא, הא-הא דברים לעולם לא ישובו להיות אותו הדבר איתך לא לא, הא-הא ועכשיו אני יודע למה זה נהפך לא לא, הא-הא כי אם את חושבת שזאת הדרך שאהבה צריכה להיות.. אז תני לי לומר לך שזה לא בשבילי! אני אמרתי לא, לא אין סיכוי לא לא, לא לא אווו נמאס לי מהדיבורים שלך ומהמשחקים שלך וזה לא ייעלם תצדיקי את הסיבות שלי להגיד(להגיד..סיבות להגיד) לא לא, הא-הא תני לי לשמוע אותך אומרת לא לא לא לא, הא-הא תני לי להגיד לך שזה לא בשבילי אני אמרתי לא לא, הא-הא כי אם את חושבת שזאת הדרך שאהבה צריכה להיות אז תני לי להגיד לך שזה לא בשבילי! פיזמון: לא לא, הא-הא(והווו) דברים לעולם לא ישובו להיות אותו הדבר איתך לא לא, הא-הא ועכשיו אני יודע למה זה נהפך לא לא, הא-הא כי אם את חושבת שזאת הדרך שאהבה צריכה להיות...... אז תני לי לומר לך שזה לא בשבילי! גם אחד החזקים שלהם../images/Emo47.gif

Shiri from the block

Active member
אופסס, עשיתי זאת שוב../images/Emo6.gif חח סתם זה כיף לתת כותרות משירים של בריטני../images/Emo3.gif Get another boufriend - תשיגי חבר אחר בואי נדבר על אחד, מותק את חייבת לשמוע אותי האם את באמת רוצה להיות האחרונה לדעת על מה כל זה מדבר? בואי נדבר על שתיים, את אומרת שהוא התמצית(?) של החיים שלך אבל הוא יאכל אותך מבפנים לאט ואז הוא לא ירצה לדעת.. אני אומר לך הוא יאכל מבפנים.. ואז הוא לא ירצה לדעת פיזמון: תקשיבי, אני מתכוון לזה אין משו שהוא שווה אותו הוא רק עוד שחקן, משחק בשם אהבה אני ראיתי מספיק, עכשיו זה חייב להסתיים.. תשיגי חבר אחר. בואי נדבר על מה שהוא עשה להיות אצלך במקום הראשון האם זה היה כל ההבטחות שלו על יהלומים, פנינים ושמלות יפות שהדליקו אותך? אני ראיתי את זה קודם, (אל תקחי) יותר 3, 2, את גמורה לגמרי לכי כבר להמשיך עם חייך תפסיקי להתנהג כאילו את מוותרת אני אומר לך, תמשיכי כבר בחייך.. תפסיקי להתנהג כאילו את מוותרת פיזמון: תקשיבי, אני מתכוון לזה אין משו שהוא שווה אותו הוא רק עוד שחקן, משחק בשם אהבה אני ראיתי מספיק, עכשיו זה חייב להסתיים.. תשיגי חבר אחר.. תשיגי חבר אחר.. עצור! תקשיבי לי את חייבת לדעת על מה כל הסיפור שהוא רק שחקן באהבה זה חייב להסתיים תשיגי חבר אחר פיזמון: תקשיבי, אני מתכוון לזה אין משו שהוא שווה אותו הוא רק עוד שחקן, משחק בשם אהבה אני ראיתי מספיק, עכשיו זה חייב להסתיים.. תשיגי חבר אחר.. 2X תשיגי.....חבר אחר. [השיר של סיוני כפרעליה../images/Emo9.gif]

Shiri from the block

Active member
קרייזייייייייי../images/Emo152.gif 10,000 Promises 10,000 הבטחות. פעם היינו נאהבים רק נאהבים היינו אוו, איזה שקר.. פעם היינו חולמניים רק חולמניים זה מה שהיינו את ואני ביחד.. עכשיו אני רואה שאת סתם מישי שמבזבזת את כל זמני וכספי איזה שקר את ואני.. פיזמון: מה לגבי ה.. ה-10,000 הבטחות שלך שאת הבאת לי, ה-10,000 הבטחות שאת, הבטחת לי... פעם יכולתי להתמודד עם האמת כשהאמת הייתה את ואני אבל זמן אחר זמן כל ההבטחות שלך נהפכו כולם לשקרים עכשיו אני רואה שאני סתם מישו שביזבז את כל זמני וכספי איזה שקר(איזה שקר..) את ואני(אוו את ואני..) פיזמון: מה לגבי ה.. ה-10,000 הבטחות שלך שאת הבאת לי, ה-10,000 הבטחות שאת, הבטחת לי את אומרת שאני אקח אותך בחזרה אני סגרתי את הדלת כי אני לא רוצה...... עוד 10,000........ עשרת אלפים יהה.. עשרת אלפי הבטחות שאת נתת ליייי.... פיזמון: מה לגבי ה.. ה-10,000 הבטחות שלך שאת הבאת לי, ה-10,000 הבטחות שאת, הבטחת לי פעם היינו נאהבים רק נאהבים זה מה שהיינו.. אוו את ואני... איזה שקר.... [כשקווין וניק הופיעו עם זה בסיבוב הראשון, זה היה כזה מדהים../images/Emo7.gif ניק על תופים../images/Emo99.gif וקווין על פסנתר../images/Emo47.gif כפעלשניהבעלים שלי../images/Emo3.gif]

ringe lotte

New member
if you knew what i knew

אם היית יודעת מה שאני ידעתי 7 בבוקר, חושב עלייך תוהה אם את מרגישה כמוני את המחשבות כמו ילד שזה עתה נולד, רך למגע. מותק, האם זה אפשרי לאהוב מישהי כ"כ. הלוואי שאני יכֹל, הלוואי שהייתי יכול להיות המישהו הוודאי שאת מייחלת לו כל לילה פזמון: אם היית יודעת מה שאני ידעתי לא היית אומרת את מה שאמרת (אומרת את מה שאמרת) אם היית יודעת מה שאני ידעתי היינו ביחד במקום זה את שוברת את ליבי (שוברת את ליבי) בגלל דברים שלא נכונים גברת שלי, כן אם היית יודעת מה שאני ידעתי הזמן עובר הדמעות היחידות שאני בוכה מלאות בהִתְפַּכְּחוּת ופחד שיש לי בפנים כמו נשמה אבודה אני מרגיש כאילו אני לגמרי לבד (לגמרי לבד) אם רק הייתי יכול להרגיש את כאבך שבתוך ליבך העשוי מאבן הלוואי שאני יכֹל, הלוואי שהייתי יכול להיות המישהו הוודאי שאת מייחלת לו כל לילה פזמון: אם היית יודעת מה שאני ידעתי לא היית אומרת את מה שאמרת (אומרת את מה שאמרת) אם היית יודעת מה שאני ידעתי היינו ביחד במקום זה את שוברת את ליבי (שוברת את ליבי) בגלל דברים שלא נכונים גברת שלי, כן אם היית יודעת מה שאני ידעתי אז את לא היית חייבת ללכת אם היית יודעת מה שאני ידעתי אז היית כאן לצידי כדי להישאר לתמיד פזמון: אם היית יודעת מה שאני ידעתי לא היית אומרת את מה שאמרת (אומרת את מה שאמרת) אם היית יודעת מה שאני ידעתי היינו ביחד במקום זה את שוברת את ליבי (שוברת את ליבי) בגלל דברים שלא נכונים גברת שלי, כן אם היית יודעת מה שאני ידעתי אם היית יודעת מה שאני ידעתי, מתוקה שלי אף פעם לא היית אומרת את מה שאמרת אם היית יודעת מה שאני ידעתי, מתוקה שלי היינו ביחד במקום זה

Shiri from the block

Active member
להלהלהלה Never Gone - לעולם לא הלכת הדברים שעשינו, הדברים שאמרנו ממשיכים לחזור אלי וגורמים לי לחייך שוב הראית לי איך להתמודד עם האמת כל מה שטוב בי אני חייב לך למרות שהמרחק שבינינו עכשיו נראה רחוק מידי זה לעולם לא יפריד בינינו עמוק בתוכי אני יודע שאתה פיזמון: לעולם לא הלכת, לעולם לא רחוק בליבי זה איפה שאתה תמיד קרוב, בכל יום כל צעד לאורך הדרך למרות שלבנתיים אנחנו חייבים לומר להתראות אני יודע שלנצח תיהיה בתוך חיי לעולם לא הלכת... אני הולך לבד ברחובות הריקיים האלה אין שום שנייה שאתה לא פה איתי אהבה שנתת, החיבה שהראית תמיד יתנו לי כוח ויהיה האבן היסוד שלי איכשו מצאת דרך לראות את הטוב שיש בתוכי כל עוד שהזמן עובר אני נשבע לך שאתה תמיד תיהיה פיזמון: לעולם לא הלכת, לעולם לא רחוק בליבי זה איפה שאתה תמיד קרוב, בכל יום כל צעד לאורך הדרך למרות שלבנתיים אנחנו חייבים לומר להתראות אני יודע שלנצח תיהיה בתוך חיי לעולם לא הלכת... לעולם לא הלכת, ממני.. אם יש משו אחד שבו אני מאמין אני אראה אותך מתישו בהמשך הדרך שוב... פיזמון: לעולם לא הלכת, לעולם לא רחוק בליבי זה איפה שאתה תמיד קרוב, בכל יום כל צעד לאורך הדרך למרות שלבנתיים אנחנו חייבים לומר להתראות אני יודע שלנצח תיהיה בתוך חיי לעולם לא הלכת 2X לעולם לא הלכת, לעולם לא רחוק בליבי זה איפה שאתה...

Shiri from the block

Active member
safest place to hide Safest Place To Hide - המקום הבטוח להתחבא זה נראה כאילו אתמול כשאמרתי "אני מסכים" ואחרי כל הזמן הזה ליבי עדיין בוער ממך אם את לא יודעת עד עכשיו שאת האחת והיחידה בשבילי אז תסתכלי בתוכי ותראי את מיתרי ליבי מתנתקים (משו כזה) אני יודע שהבטחתי לך נצח האם יש מילה יותר חזקה שאני יכול להשתמש? כדי להרגיעך כשהסערה זועמת בחוץ את מקום מבטחי להתחבא פיזמון: האם את יכולה לראות אותי? הנה אני, אני צריך אותך כמו שהייתי צריך אותך אז כשבא לי לוותר אני מטפס אל תוך ליבך ועדיין מוצא שאת מקום מבטחי להתחבא את יכולה לראות צבעים שאף אחד אחר לא יכול לראות, בכל נשימה את שומעת סימפוניה את מבינה אותי כמו שאף אחד לא מבין אני מרגיש את נשמתי מתגלה, כמו שפרח פורח.. ומתי שכל העולם הזה משתגע ולא נשאר שום מקום לברוח אני יודע שאת מביאה לי מפלט את האמת היחידה שאני מכיר, את הדרך הביתה.. פיזמון: האם את יכולה לראות אותי? הנה אני אני צריך אותך כמו שהייתי צריך אותך פעם כשבא לי לוותר אני מטפס אל תוך ליבך ועדיין מוצא שאת מקום מבטחי להתחבא.. אני יודע שהבטחתי לך נצח אין מילה יותר חזקה שאני יכול להשתמש כדי להרגיעך כשהסערה, זועמת בחוץ את מקום מבטחי להתחבא... אוווו! פיזמון: האם את יכולה לראות אותי? הנה אני אני צריך אותך כמו שהייתי צריך אותך פעם כשבא לי לוותר אני מטפס אל תוך ליבך ועדיין מוצא שאת מקום מבטחי להתחבא שאת מקום מבטחי להתחבא....

Miss Kitty

New member
יש לך טעויות בפזמון.

רק הפזמון הראשון הולך "האם את יכולה לראות אותי? הנה אני, אני צריך אותך כמו שהייתי צריך אותך אז כשבא לי לוותר אני מטפס אל תוך ליבך ועדיין מוצא שאת מקום מבטחי להתחבא" הפזמון השני הולך ככה: "האם את יכולה לראות אותי? הנה אני, עומד כאן, איפה שתמיד הייתי, וכשהמילים אינן מספיקות, אני מטפס אל תוך ליבך ועדיין מוצא שאת מקום מבטחי להתחבא" והפזמון השלישי הוא שילוב של 1 ו2: "האם את יכולה לראות אותי? הנה אני, עומד כאן, איפה שתמיד הייתי, כשבא לי לוותר, אני מטפס לתוך ליבך ועדיין מוצא [יה יה] שאת מקום מבטחי להתחבא, או יה, את מקום מבטחי להתחבא."

Shiri from the block

Active member
more than that More than that - יותר מזה אני יכול לראות שאת בוכה את לא יכולה להסתיר את זה בשקר מה הטעם בהכחשה שלך שמה שיש בינינו זה טעות.. אני שמעתי אותו מבטיח לך נצח אבל נצח בא והולך מותק, הוא יגיד הכל זה מה שצריך להשאיר אותך עיוורת לאמת בין השורות.. פיזמון: אני אוהב אותך יותר מזה אני לא אגיד את המילים אז קחי אותם בחזרה אל תתני לבדידות סיכוי מותק תקשיבי לי כשאני אומר.. אני אוהב אותך יותר מזה.. מותק, מגיע לך הרבה יותר טוב מה הטעם בלהמשיך להחזיק? את לא רואה זה עכשיו או לעולם לא.. כי אני לא יכול שניהיה ידידים מותק לדעת בסוף, ש... פיזמון: אני אוהב אותך יותר מזה אני לא אגיד את המילים אז קחי אותם בחזרה אל תתני לבדידות סיכוי מותק תקשיבי לי כשאני אומר.. אני אוהב אותך יותר מזה.. אין יום שעובר שאני תוהה למה לא ניסינו זה לא מאוחר מידי לשנות את דעתך אז קחי את ידי, אל תגידי להתראות... אני אוהב אותך יותר מזה אני לא אגיד את המילים אז קחי אותם בחזרה פיזמון: אוו אני אוהב אותך יותר מזה אני לא אגיד את המילים אז קחי אותם בחזרה אל תתני לבדידות סיכוי מותק תקשיבי לי כשאני אומר.. אני אוהב אותך יותר מזה.. 2X

Shiri from the block

Active member
חח יש לי יותר מידי זמן פנוי../images/Emo3.gif Drowning - טובע אל תעמידי פנים שאת מצטערת אני יודע שאת לא, את יודעת שיש לך את הכוח לגרום לי להיות חלש מבפנים ילדה את משאירה אותי חסר נשימה אבל זה בסדר כי את ההשרדות שלי.. עכשיו תקשיבי לי אני לא יכול לדמיין חיים בלעדי אהבה שלך ואפילו נצח לא נראה מספיק ארוך פיזמון: כי כל פעם שאני נושם אני לוקח אותך פנימה וליבי פועם שוב מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך כל פעם שאני מנסה לעלות למעלה אני נסחף הלאה על ידי האהבה שלך מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך אולי אני נסחף, אולי לא כי אני ידעתי את הבטיחות של לצוף בחופשיות בתוך זרועותייך אני לא צריך עוד חבל הצלה זה לא בשבילי כי רק את יכולה להציל אותי אוו את לא יכולה לראות? אני לא יכול לדמיין חיים בלעדי אהבה שלך ואפילו נצח לא נראה מספיק ארוך(לא נראה מספיק ארוך) פיזמון: כי כל פעם שאני נושם אני לוקח אותך פנימה וליבי פועם שוב מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך כל פעם שאני מנסה לעלות למעלה אני נסחף הלאה על ידי האהבה שלך מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך לכי ותמשכי אותי מטה תכסי אותי בחלומות, יהה תאהבי אותי פה לפה עכשיו את יודעת שאני לא יכול להתנגד כי את האוויר שאני נושם... פיזמון: כי כל פעם שאני נושם אני לוקח אותך פנימה וליבי פועם שוב מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך כל פעם שאני מנסה לעלות למעלה אני נסחף הלאה על ידי האהבה שלך מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך גורמת לי לטבוע גורמת לי לטבוע באהבתךךךך מותק אני לא יכול לשלוט בזה (לא יכול לשלוט בזה, לא לא) פיזמון: כי כל פעם שאני נושם אני לוקח אותך פנימה וליבי פועם שוב מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך כל פעם שאני מנסה לעלות למעלה אני נסחף הלאה על ידי האהבה שלך מותק אני לא יכול לשלוט בזה את גורמת לי לטבוע באהבתך....

I Need You Tonight

אני צריך אותך הלילה: תפתחי את ליבך בשבילי ותאמרי את מחשבותייך, או יס אני יודע שעברנו כ"כ הרבה כאב אבל אני עדיין צריך אותך בחיי בזמן הזה [אני חושבת שלא תרגמתי נכון
], ו... פזמון: אני צריך אותך הלילה אני צריך אותך עכשיו אני יודע עמוק בליבי שזה לא משנה אם זה נכון או לא אני באמת צריך אותך הלילה אני גיליתי מה להגיד לך אבל לפעמים המילים הם, הם נאמרים כ"כ לא טוב, או יס הם כן ואני יודע בזמן שאת תביני שמה שהיה לנו הוא כ"כ נכון בזמן הזה, ו.... -פזמון חוזר בכל הזמנים הנצחיים אנחנו ניסינו לגרום לזה יותר נצחיים ובייבי אני יודע אני צריך אני יודע עמוק בליבי שזה לא משנה אם זה נכון או לא אני כ"כ צריך אותך, או -פזמון חוזר כל מה שאני יודע בייבי אני צריך אותך כ"כ הלילה...

Shiri from the block

Active member
I Still... "אני עדיין.." מי את עכשיו? האם את עדיין אותו הדבר או האם השתנית איכשו? מה את עושה ברגע זה כשאני חושב עליך? וכשאני נזכר אחורה איך שהיינו צעירים וטיפשים האם את זוכרת את זה? לא משנה איך אני נלחם בזה לא יכול להתכחש לזה, פשוט לא יכול לעזוב אותך פיזמון: אני עדיין צריך אותך עדיין איכפת לי ממך למרות כל מה שנאמר ונעשה אני עדיין מרגיש אותך כאילו אני שם לידך אבל עדיין שום מילה ממך.. עכשיו תסתכלי עלי במקום להמשיך הלאה אני מסרב לראות שאני ממשיך לחזור כןן אני תקוע במצב שלא נועד להימשך ניסיתי להילחם בזה, לא יכול להתכחש לזה את אפילו לא יודעת ש... פיזמון: אני עדיין צריך אותך עדיין איכפת לי ממך למרות כל מה שנאמר ונעשה אני עדיין מרגיש אותך כאילו אני שם לידך אבל עדיין שום מילה ממך.. הלוואי הייתי יכול למצוא אותך, כמו שאת מצאת אותי ואז אני, לעולם לא אתן לך ללכת למרות כל מה שנאמר ונעשה...... אני עדיין מרגיש אותך כאילו אני שם לידך אבל עדיין שום מילה ממך...

למעלה