שירים והזדהות

Angel lips

New member
../images/Emo79.gifשירים והזדהות

יש לי שאלה, רוב השירים שאנשים כותבים אנחנו הרבה פעמים מיזדהים איתם ומרישים שהשיר ממש מתאר לנו הרגשה או מצב שקרה לנו, אם איזה שיר אתם הכי מזהים ומרגישים כאילו הוא נכתב עבורכם או עלכם?

l1zard

New member
לא יודעת..

כל פעם אני מתמכרת לשיר אחר.. חחח.. אבל השיר שאני הכי מחוברת אליו כבר איזה שנה ומשו מסיבה ממש אבל ממש לא ברורה: Линда-Некокда נמ נמ.. בכלל התמכרתי ללינדה..

l1zard

New member
אה וגם

שפיות זמנית-הקיץ האחרון בגלל המילים.. =/

Angel lips

New member
יאאא גם אני התחברתי לשיר

הקיץ האחרון, וגם בגלל המילים שיר מרגשששש

AeroSlash

New member
אהה..

אני אישית מזדהה עם המון שירים, וזה תלוי באיזה תקופה אני נמצאת בחיים.. אבל בעיקרון השיר שהכי מתאר אותי לא משנה באיזה תקופה אני זה Dream on של אירוסמית...

Angel lips

New member
אניבאנגלית לא מזדה לשום שיר

אני הלא מבינה מה הם שרים שם

ymz

New member
אשליות - לא יודעת של מי השיר

מכירים את זה: לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר וכו' אז מאוד מתאים לי

Lara F

New member
חחחחחחחח גמני...

ובעצם מי לא?!?! חח.. אגב- ניסים סרוסי שר את זה... ויש לזה האוס עכשיו... אם תרצה שאני אשלח לך בהזדמנות...

Lara F

New member
Violent Delight-i wish i was a girl

חחחח... מישו שמע פעם? סתם...סתאאאם... זה כזה שיר של איזה להקת פאנקים ששרים "אמא למה לא נולדתי ילדה?" ובקליפ מראים 6איך איזה אחד הולך אחרי איזה בת ומנסה להתלבש ולהתנהג כמוהה... חחח... עזבו- מצב קשה...

vk3

New member
כפי שכבר נאמר ואני מסכים עם זה...

אני הכי מזדהה ומרגיש שהשיר/ ים נכתב/ ו בשבילי עם השירים להם אני מקשיב בתקופות שונות בחיי
אבל ת'אמת, הכי, הכי, תמיד, תמיד, בכול מצב, לא משנה מה... I Will Survive

eMiFrEaK

New member
תאמת....

אני בדר"כ לא מאלה שאוהבים מוזיקה איטית ושקטה... חחחח בדיוק ההפך!! אבללללללל.... כמה שזה נשמע בנאלי..אין כמו השיר.. R.kelly- I believe I can fly זה שיר שצריך להקשיב לו כל פעם כשמתחילים להרגיש שפתאום הכל נופל.. מתמוטט.. לא מסתדר... נמאס מהכל... תקשיבו לו.. יש בו מסר חזק.. מאוד..

bariska

New member
יש שיר אחד

מממ שירים אותו גידי גוב ואביב גפן-האם להיות בך מאוהב האם להיות בך מאוהב, זה כשאני עצוב עכשיו, והחלון מראה לי סתיו. האם להיות בך מאוהב, זה כשהלב מרגיש רעב, כשאת לא פה לידי. ואם את רוצה לפרוח, תברחי, כי הכל נובל אצלי. ואם את רוצה לשמוח, תברחי, כי כלום לא מצחיק אותי. האם להיות בך מאוהב, זה כשהפסנתר משמיע תו, אבל שירי נטול תקווה. האם להיות בך מאוהב, זה כשאני בוכה עכשיו, והדמעות לא משמחה. ואם את רוצה לפרוח, תברחי, כי הכל נובל אצלי. ואם את רוצה לשמוח, תברחי, כי כל כך מטריד אותי, מה זה להיות בך מאוהב. לא יודע למה אבל אני ממש מתחבר אל השיר הזה

Sheep From Hell

New member
וואי.......

ישבתי וחשבתי עם איזה שיר אני הכי מזדהה, ובדיוק הוינאמפ שלי ניגן אותו.... dust in the wind... גם מעלה דימעה בעיניי לפעמים..:)

למעלה