שאלון

Coral T

New member
../images/Emo79.gifשאלון../images/Emo79.gif

פרטים אישיים: שם: גיל: עיר: ================================================= לשאלון... מי הפייבוריט שלכם?: מי שלישיית הגמר שלכם?: מי ההבא שאתם חושבים שיודח (מהשלישיה)?: מי המתמודד שהודח, שאתם הכי מרוצים מההדחה שלו?: מי המתמודד שהודח שהייתם רוצים להחזיר ולתת לו צ'אנס נוסף?: האם ראיתם את אחד המתמודדים במציאות? אם כן, איך, כמה ולמה?: עם מי מהשופטים אתם הכי מסכימים?: עם מי מהשופטים אתם הכי לא מסכימים?: הסולו האהוב: הדואט האהוב: הסולו הפחות אהוב: הדואט הפחות אהוב: העונה האהובה: העונה הפחות אהובה: אתם תהיו בגמר?: זהו:)

Coral T

New member
עונה../images/Emo3.gif

פרטים אישיים: שם: קורל גיל: 15 וחצי עיר: חולון ================================================= לשאלון... מי הפייבוריט שלכם?: מארינה וחן. בהתחלה הפייבוריט שלי היה שלומי, אבל הוא נהיה נורא פוזאיסט משומה. מי שלישיית הגמר שלכם?: חן, מארינה ובועז.
מי ההבא שאתם חושבים שיודח (מהשלישיה)?: אני נורא מקווה שאליסה, כי את חן ומארינה אני נורא אוהבת. מי המתמודד שהודח, שאתם הכי מרוצים מההדחה שלו?: דב"ח. מי המתמודד שהודח שהייתם רוצים להחזיר ולתת לו צ'אנס נוסף?: אדיר. נורא אהבתי אותו, אבל הוא זכה באחלה פרס! האם ראיתם את אחד המתמודדים במציאות? אם כן, איך, כמה ולמה?: חן אהרוני. הוא מהבצפר שלי
עם מי מהשופטים אתם הכי מסכימים?: צדי צרפתי. עם מי מהשופטים אתם הכי לא מסכימים?: מרגול. היא כל כך שונאת את חן! הסולו האהוב: מארינה- בוא, בועז- קול גלגל. הדואט האהוב: גיטרה וכינור- אדיר ומארינה. הסולו הפחות אהוב: עדן אמזלג- בספיישל ים תיכוני. שכחתי מה שם השיר. הדואט הפחות אהוב: סיוון ודניאל- שמיים כחולים. העונה האהובה: הנוכחית. העונה הפחות אהובה: שלישית. אתם תהיו בגמר?: לצערי הרב לא

מרגול לא שונאת את חן

היא מקנאה..... :) מה לעשות שהוא גדול עליה במוסיקה בכמה מספרים והיא מסרבת לקלוט את זה, אז יוצא לה רוע שנשפך גם בלי שהיא מתכוונת. שימו לב שרק בגלל השופטים, לא בגלל הקהל בבית, חן אהרוני הודח לגלגל הצלה, קיבל אצל השופטים מקום רביעי מתוך חמש בגלגל, וכשהקל בבית ירק על השופטים והכתיר אותו למנצח בגלגל ההצלה, השופטים המשיכו לא ללמוד את הלקח ושמו אותו במקום השישי מתוך השביעי בבחירה שלהם ברבע הגמר. כמובן שהקהל המשיך לירוק על החלטות השופטים המוטות.

Coral T

New member
חחח שתמשיך לקנא הפוסטמה

הלוואי שהקהל ימשיך להיות כזה

עונה

לשאלון... מי הפייבוריט שלכם?: חן אהרוני מי שלישיית הגמר שלכם?:חן אהרוני ומארינה בפירוש! אחריהם אני מתלבט בין בועז לשלומי ורק מחוסר ברירה (הייתי מעדיף את נדב קדמון) מי המועמד הבא שאתם חושבים שיודח (מהשלישיה)?: בשלישיה הראשונה אני מקוה שאליסה תלך וחן יעלה ראשון ולאחריו מארינה, בשלישיה השניה אני מעריך שדורון יילך, בועז יעלה ושלומי יפול מול מארינה/חן. מי המתמודד שהודח, שאתם הכי מרוצים מההדחה שלו?: אין כזה דבר מרוצה. כולם כשרונות אחד אחד. מרים טוקן לא התאימה לי לתוכנית מתחילת הדרך. גם עדן אמזלג היתה יותר מידי לא בשלה לתוכנית וחבל - יכלה לחכות שנתיים ולבוא כמו גדולה. מי המתמודד שהודח שהייתם רוצים להחזיר ולתת לו צ'אנס נוסף?: נדב קדמון האם ראיתם את אחד המתמודדים במציאות? אם כן, איך, כמה ולמה?: לא עם מי מהשופטים אתם הכי מסכימים?: צדי צרפתי הכי מקצועי שם. גל גם אומר לפעמים דברים חכמים עם מי מהשופטים אתם הכי לא מסכימים?: צביקה פיק אומר שטויות ומרגול משתטה ומבזה את עצמה לחלוטין. אין כבוד לגברת. הסולו האהוב: הרבה: מגדלור, אין לי אהבה, בואי אמא, ועכשיו, סליחה הענק!! - של חן אהרוני. יד ענוגה - של בועז, אהובת הספן של מרינה. אהבה בוערת של שלומי. ועוד. הדואט האהוב: חן ומרינה בפירוש. הסולו הפחות אהוב: לאלף נמר של טוקאן. נורא. הדואט הפחות אהוב: לא אהבתי את פנסים של חן וסיון. וחבל, כי הם כל כך מתאימים לשיר ביחד והדואט היה כוחני מידי. ממש לא אהבתי את הדואט של מרינה ומיקה. לא מובן מה הן חשבו כשבחרו לשיר אותו. העונה האהובה: העונה הנוכחית בלי שום ספק. אהבתי גם את העונה הקודמת, אבל היה יותר ניכור בין חברי הנבחרת. הנבחרת של היום הרבה יותר חברותית בינה לבין עצמה. כמו משפחה אחת גדולה. העונה הפחות אהובה: השלישית של סעדו. יש למישהו בכלל ספק?.... אתם תהיו בגמר?: ממש לא. עברתי ת'גיל :)

זוהר2211

New member
עונה :)

שם:זוהר גיל:16.5 עיר:אשקלון ================================================= לשאלון... מי הפייבוריט שלכם?: יש לי שתיים-אליסה ומרינה :) מי שלישיית הגמר שלכם?:מרינה,אליסה,ובועז מי ההבא שאתם חושבים שיודח (מהשלישיה)?:אליסה לצערי הרב מאוד מי המתמודד שהודח, שאתם הכי מרוצים מההדחה שלו?:דניאל ואורן מי המתמודד שהודח שהייתם רוצים להחזיר ולתת לו צ'אנס נוסף?:נדב קדמון!! האם ראיתם את אחד המתמודדים במציאות? אם כן, איך, כמה ולמה?:לא .. עם מי מהשופטים אתם הכי מסכימים?:צדי,למרות שיש לו "הברקות" לפעמים עם מי מהשופטים אתם הכי לא מסכימים?:מרגול,היא מעצבנת לפעמים. הסולו האהוב:"בוא","ככלות הקול והתמונה","חומות חימר","הנה פתחתי חלון"..ועוד...אין אצלי הכי אהוב... הדואט האהוב:הדואט של דורון ומרינה הסולו הפחות אהוב:כל סולו שאורן שר הדואט הפחות אהוב:לא זוכר.. העונה האהובה:4 העונה הפחות אהובה:3 אתם תהיו בגמר?:לא נראה לי...

למעלה