שאלון :)

../images/Emo79.gifשאלון :) ../images/Emo79.gif ../images/Emo80.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): (הועתק מפורום היהודים)

GR££N woMAN©

New member
אני אוהבת שאלונים../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: פףף נראה לי כל השירים של סינרגיה והיהודים בלייב
- אלבום השבוע: מרגיש אחר של סינרגיה - האדם שעשה לכם את השבוע: יעלי ושחר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המממ לא יודעת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את יודעת מה, אני לא אבוא בוואן עם כולם, אני אבוא עם הרכב הפרטי שלי ואני אבוא לראות אתכן"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המווון כיף
- מאכל השבוע: קרמבו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לפגוש את יונתן
- משהו שהרס את השבוע: RC השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחכה במובן שלילי, מתכונת במתמטיקה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פףף לא יודעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חיים משל עצמי נראה לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ אין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Blue Aura

New member
"כשאת בוכה עצוב מדיי."../images/Emo189.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר:
- שיר השבוע: לחבק אותך של סינרגיה. - אלבום השבוע: Anywhere But Home של אוונסנס. - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "The light that flows inside of you, burns inside of me". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הבן שלי מאונן על האקוורין, האם זה מזיק לדגים והאם יש סוגים מסויימים שזה מזיק להם"
ג'ינג'P: - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי את הואנס החדשות, אמא נתנה לי 50 שקל כי אני עוזרת לה בבית והיא יודעת שאני לא אוהבת את זה [><] ועוד 50 שקל על בייביסיטר^^" - מאכל השבוע: ארטישוק
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא יודעת... - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי למפגש פורום של קלי קלארקסון.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלבייה ביום שני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך לי טוב במבחן בספרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נחכהP: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים^^" סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
הודגש באמצעות מדגישומטיק

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה תמונה מצחיקה...אהבתי

Blue Aura

New member
|מודה|שלא P: ../images/Emo189.gif

תכתוב לי שיר ואז אני אגיד שעשית לי את השבוע, מסכים
?

עונה ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: את באה לבקר-משינה - אלבום השבוע: מישהו שומע אותי-האוסף-איפה הילד - האדם שעשה לכם את השבוע: הוד המנהל של פורום פרל ג'ם, אחלה בנאדם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין יום יפה מזה לשרוף, את כל שירי יום שני, בקוצים למטה מרחוק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בפולין יש מינוס אפס מעלות" XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צילמתי את הקליפ של קקי צא החוצה D: - מאכל השבוע: ספגטי של קפה ג'ו^^ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מפגש פורום מטאליקה - משהו שהרס את השבוע: שומדבר לא הרס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה ביום ראשון
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחן במתמטיקה >< -שיר שפתחתם איתו את השבוע" עוד לא נפתח השבוע :O -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמנמ..אין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה שלי ששמו בפורום נירוונה XD

nemo the great

New member
Ω אוללה אווללה Ω ../images/Emo19.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: hurt שיר השבוע: my love של טימברלייק! מזדהה עם הפזמון בפרט ובכלל עם השיר
אלבום השבוע: אין אצלי דבר כזה אני פשוט שומע להיטים ומן הסתם זה שיר הכי יפה של כל זמר
האדם שעשה לכם את השבוע: נגה!!! אלא מי?!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בלאגן בלאגן! בואו לגן!! "משמרת חופשששש
" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אל תעשנו זה לא ביא.. מאוד ריגש אותי דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ת.ז.!!!! והרבה סופגניות זה מה שהשגתי מאכל השבוע: משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - סופגניות!! וקקי עם סומסום!! משהו שהרס את השבוע: אכזבה מסופ"ש ושלא באתי למפגש משהו שאתם מחכים לו השבוע: השביתה בראשון מעניין מה יהיה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יגיד לנגה שאני מאוהב בה פור גוד סייק ושהיא תגיד!! יאאאא
שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניימפטמיין של קריידל אופ פילט' בזכות סרח
שיר חמוד.. לא קליט חחח האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נגה!! חחח הכל נגה!!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חולה על אנימות!!

../images/Emo80.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע:הכל הסתבך-העברית - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע: לומשנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): What have we found? The same old fears. Wish you were here. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הממ לא משפט, משהו שקרה וממש הצחיקותי. הייתי בחנות כזו עם בגדים אלטרנטיבים, מחוכים ושאר ירקות היה שם איזה אחד מבוגר בן 35+ עם כרס שהסתכל על איזו שמלת קולר קטנטנה מיני מיני מיני אני וחברה שלי היינו בטוחות שהוא מחפש לחברה שלו או אנערף.. עד ששמענו את המוכרת אומרת לו "לא, את זה אין לי במידה שלך, מצטערת..."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממ למען האמת קנו לי דיסק Appetite for Destruction של גאנז וכרית ממש חמודה של פרה=] - מאכל השבוע: פיצה בסבארו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממ. לא יודעת. - משהו שהרס את השבוע: שככ חיכיתי למזל טוב ממנו. ליחס כל שהוא.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להשאר בבית ולישון. הרבה לישון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יכריחו אותי לצאת לטיול השנתי.:\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Disturbed - Remember -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מצב לזה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

B A M B O

New member
עונה!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע: 'מעוז צור ישועתי' סתם סתם.. לא יודע.. כל מיני. - אלבום השבוע: איחח לא יודע. - האדם שעשה לכם את השבוע: הקדוש ברוך הוא! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'לקח שה תמים, עשה אותו פושע.' זה משפט של כל השנה! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נרשמתי למכון כושר! - מאכל השבוע: הרבההה.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא זוכר.. כל מיני.. חופש בלאגן - משהו שהרס את השבוע: הכלב שלי רצח חתולה תמימה.. התמונה לא יוצאת לי מהראש. איחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מה שבא - בא! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מה שבא - בא! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bocoming insane של אינפקטד משרום.. נחמד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשיח. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה