שאלון על שיר

Dorin555

New member
../images/Emo79.gifשאלון על שיר../images/Emo79.gif

הפינה בבכורה
והשיר הנבחר הוא...Boys And Girls מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: האם אתה מזדהה עם שיר זה? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוה.. המשפט המועדף בשיר:נו הפזמון.. האם אתה מזדהה עם שיר זה?כע..:p.... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:בריטני ספירסXDD זה יכול להיות מצחיק... האם השיר דיכאוני?גאד לא! שם השיר מתאים לתוכן שלו?אהא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?we <3 shoohy? האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כע.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לראשון האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא דעת הוא בדיוק... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?וורוד או כתום:p איזה ריח מתאים לשיר?של סבתא זקנהXDDDD אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.כבר יש אחד והוא מושלם.. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נפלתי? השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

yardenbm

New member
ME

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: boys will laugh at girl when theyre not funny כי זה ראסמי נכון האם אתה מזדהה עם שיר זה? קצת זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! MCR אני אוהבת אותם והכל אבל זה שיר שלא מתאםי לו דכאון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:simpal ךא שהייתי רוצה פשוט מתאים להם האם השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?הדיסק הראשון האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? מספיק האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? תכלת וירוק איזה ריח מתאים לשיר? של בוקר אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

Unaffected

New member
ME

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:boys will laugh at girl when there not funny האם אתה מזדהה עם שיר זה?נה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אבריל.X: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:ממפ לאדעת. האם השיר דיכאוני ? חח לא שם הש-יר מתאים לתוכן שלו?כע?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?זה בסדר ככה..:S האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כע לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?:X האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?ורוד LOL איזה ריח מתאים לשיר?אמממ? אנא כתו8-ב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.יש קליפ כבר והוא יפה P-: דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אמ.

FIRE GODDESS

New member
ME

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: boys will laugh at girl when they're not funny האם אתה מזדהה עם שיר זה?כה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!לאדעת טוב אני אמשיך אח"כ צכה ללכת לערב גיבוש כיתה

lucky gc

New member
מי!

האם אתה מזדהה עם שיר זה? אכן זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הילארי..ובריטני.. והים! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סימפל פלטן, גרין די ובלינק האם השיר דיכאוני? אכן לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכן כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לשום דיסק אחר! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? מושלם האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? אדום איזה ריח מתאים לשיר? פסיפלורה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. מה שהיה הוא חלומי:) דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ראיתי את הקליפ ונפלתי והמקלדת נפלה לי על הראש. וסה עצוב! השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: פסיפלורה

Knotted String

New member
נימ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) נמוך. אם לא הנמוך ביותר. איכס. המשפט המועדף בשיר: Boys will laugh at girls when they're not funny. זה פשוט כזה משפט מטומטם.
האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא.
אני בספק אם אי פעם, איזשהי בחורה תזדהה עם שיר שטוען שהיא שטחית ונצלנית. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמרות מוכשרות או משהו. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בריטני. זה יכול להיות מצחיק. האם השיר דיכאוני? לא...
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, לא. השם הנוכחי בסדר גמור. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ.. לא יודעת, תאמת. יכול להיות שכן. חוץ מזה שזה שיר מטומטם. >< לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת. "אוסף שירי השוביניזם הגדול"? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא, הוא בדיוק במידה הנסבלת. האם יש קטעים מיותרים בשיר? מהמשפט "Educated, with money" ועד הסוף. סתם, לא. איזה צבע מתאים לשיר? הוא תמיד מזכיר לי ורוד. איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. רואים בחורה בלונדינית, קלולס מטומטמת כזאת, הולכת עם בחורים זקנים ועשירים וכלמיני כאלה ואז מנסה להתחיל עם מישהו כי הוא מפורסם [ג'ואל. בילי?] ואז הוא זורק אותה. וואו. כמה בלתי צפוי. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: -

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

נזכרתי שבאמת יש לו קליפ. שכחתי את זה.

Riot girl69

New member
קרעת אותי..

"האם יש קטעים מיותרים בשיר? מהמשפט "Educated, with money" ועד הסוף. סתם, לא." חחחחחחח

EleVaTioN

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) נמוך, לא אוהבת אותו ממש
המשפט המועדף בשיר: לא חושבת שיש כזה האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! חח לאדעת, לא ממש איכפת לי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא חושבת שהם ממש ירצו
האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ....מן הסתם
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, לדעתי השם של השיר מתאים לו הכי האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אפשר לומר שכן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? רק לדיסק שהוא נמצא בו, למרות שיכול להיות שגם לחדש האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? שיר באורך ממוצע האם יש קטעים מיותרים בשיר? האמת שכל השיר, אבל במיוחד שהם אומרים שבנות אוהבות מכוניות וכסף :S איזה צבע מתאים לשיר? אדום איזה ריח מתאים לשיר? לאדעת, של בושם חזק של גברים שמחלחל לנחיריים ולא עוזב אותך אחרי שעות (וזה לא בהכרח נעים :S ) אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.אין לי כזה :/ דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הממ פעם קרה לי מקרה מפחיד דווקא, ישבתי בחדר וסתם קראתי מכתב שרשרת "מפחיד" והייתה תמונה של ההיא ממגרד השדים שקצת הבהילה אותי, וכל הבית היה רגוע ושמעתימוזיקה ממש חלש ופתאום שזה הגיע לשיר הזה זה עשה עיוותים כאלה ממש חזק ומזה הבהיל אותי, בצירוף עם העובדה שאחר כך נפל לי מדף בחדר ממש הפחידה אותי. בסוף הסתבר ששמתי הוינמפ את הקליפ במקום את השיר..לכו תבינו :S השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: הסבתות ברוקדות ברקע של ג'ואל

FIRE GODDESS

New member
שלי המשך

זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ בוא נראה...mest אולי? lol האם השיר דיכאוני?השיר שמייח ועליז בצורה מופרזת lol שם השיר מתאים לתוכן שלו?נראה לי...כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, אני חושבת שזה מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק?נראה לי...לאדעת לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?הראשון! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? השיר בסדר גמור האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי.. שיט אמא באה ביי אחזור אח,כ

just orka

New member
../images/Emo54.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) דיי גבוה המשפט המועדף בשיר: boys will laugh at girl when theyre not funny האם אתה מזדהה עם שיר זה? לא. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ מזרחית.. אבריל.. פופ.. וכד'.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין האם השיר דיכאוני? פחח לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ כע ..
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? ממממ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כע.. מאוד לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? ממ לראשון האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? Educated, with money איזה צבע מתאים לשיר? מממ כחול.. לא כהה אבל גם לא בהיר איזה ריח מתאים לשיר? ריח?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. יש כבר קליפ..>< אממ לא יכולתי לעשות אותו אחרת דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:-

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: Girls don't like boys, girls like cars and money Boys will laugh at girls when they're not funny האם אתה מזדהה עם שיר זה? מממש לא זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מממ יהודה סעדו?! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ממממ לא יודעת האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? שיר השובניזם האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? גוד שארלוט (הראשון) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בדיוק האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול
איזה ריח מתאים לשיר? ריח?!?! אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אני אוהבת ת'קליפ של זה הוא מצחיק אותי
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שומדבר השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: "איזה שובניסטים"

FIRE GODDESS

New member
המשך-סיום../images/Emo26.gif

איזה צבע מתאים לשיר? ירוק איזה ריח מתאים לשיר?ריח של קיץ וחוף הים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין לי מושג הקליפ פסדר דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בפעם הראשונה ששמעתי את זה הייתי בדיכי אבל בד"כ אני לא יכולה להיות כי זה שיר די שמח השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:כן זה מזכיר לי תקופה של לפני שנתיים -תקופה יפה

למעלה