רגע לפני

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifרגע לפני../images/Emo14.gif

רגע לפני רגע לפני שמניחה ראשך על הכר , את לבד , המיטה ריקה ולך קר . רגע לפני שנרדמת דומעת,מתפללת , ואין מי שילטפך ,לו את מיחלת . אותך אכסה במילות אהבה , מיטתך אחמם, נישמתי בה . אלטפך ברוך מילותי המתנגנות , אנגב דמעותייך בידי המענגות . אשכיבך לישון עם חיוך סמוק , כשיעצמו עינייך עם טעם מתוק , בשיפתותייך שטעמו טעם החיים , שיזרמו בנימי גופך כפלגי מיים. הירדמי בנחת אשה נפלאה , בינתיים אמשיך הלאה , אל ארץ הלא נודע , אותך אזכור וזאת אדע , כי אותך ידעתי , וכל כך אהבתי . היי ברוכה נשמה טהורה

מאוד מפנק../images/Emo39.gif

אהבתי, מאוד מפנק ומאוד משכנע. נעים לאוזן. כייף לכתוב כזה דבר, בטח מאוד אהבת כשכתבת את זה. נעים כשאתה מצליח להיות זה שמפנק. תיארת פינוק בצורה נורא יפה. כייף.

אממממממממממ

ושוב אממממממממ מהרהרת במילים שכתבת. משהו שם אמממממ איך להגיד מצד אחד מתוק (ולא אציין את המילה הזו שכולם כאן כל כך מרבים להשתמש בה
) ומצד שני אם כל כך טוב אז למה לא נודע? למה לא להישאר? הא??? שמחה לדעת שיש עוד אנשים היום שנוגעים במילה הזו, אמממממ קראת לה?!
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
סייח וגחלילית ../images/Emo140.gif

אענה לשניכם באותה משבצת על מנת לא להעמיס על הדף . לך סייח : כשהמילים יוצאות מהמקום הכי עמוק שבך הן...מדברות . מודה לך על מילותיך החמות . ולך גחלילית : ראשית מודה גם לך על מילותייך החמות . לכל שיר שאני כותב מסתתר סיפור מאחוריו שלא תמיד הוא מובן עד תומו לקורא . וטוב שכך . ואת המילה המפורשת יש להגיד בפה מלא ובקול רם . ובכלל : כל מה שגורם לנו לטוב יש לומר בקול רם שידעו כולם את הטוב . את הרע לצערי גם בלחש זה נשמע . מודה לך ניקו

חן (*_*)

New member
רגע אחרי .............

כיסופיו אלייך יוצרים ריק חסר אושר והוא שאבה להתמלא בך צולל להיסחפות רגעית כמה למילה טובה שולח לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא לקחתו בזמן. והוא, רצה להיות לך לאוהב ואהוב, והוא, רצה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. אך את... רצית- מה?

חנילהההההההההה

גם את??? מה יהיה???
אממממ כמה פעמים ועוד את אותה מילה גררררר אני אשתמש בה אבל רק לרגע
אהבתי את שירך!!! וניקו אני אוהבת אמממממ לעוף זה נחשב???
רק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחלוליתי...

מתי תלמדי כבר שהמילה הזו לא נושכת? להפך...
ובטח שנחשב לעוף ואפילו מאד...

רגע לפני....

רגע לפני שמניחה על הכר את ראשי הוא רגע אחרי שנפרדנו, ונותרתי לבדי. הרגעים היו נוגעים מעוררים...נעימים, אהבתי את שעת הדימדומים, החיבוקים, הליטופים. אמנם גבר חדש אתה עבורי, אך כאילו אתה ואני, מכירים כבר ימים, חדשים, ואפילו שנים. השיחות אל מעמקי הלילה , ארוכות, עמוקות עושות משהו למהלך ההכרות הזאת, נפגשנו...כאילו מאז ומתמיד אוהבים, ישר הכרויות....נשיקות....חיבוקים, עיסויים לוהטים, מזוג ידיים , של של גברים. לילה...אני בדרכי למיטה, מרוב מחשובות, שכחתי ...מה זאת אהבה!!!

ניקו 45

New member
אל תתנצלי...../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif

אל תתנצלי אשה אהובה , לא תמיד זוכים באהבה , וכשהיא באה מרגישים מייד , נאחזים בה בליבנו לעד . אהבה אין שוכחים לעולם , ואותה מבקשים לעצמם כולם. וכנראה שניצני אהבתך בפתח , ותפקוד נישמתך וליבך לבטח . פיתחי שערי ליבך לפניה , קבליה ואל תחששי מפניה , חבקי אותה בכל אהבתך , היא נולדה מחדש רק למענך.

למעלה