קרס - ממשיכים ???

WINTERLOVE

New member
../images/Emo79.gifקרס - ממשיכים ???

בוקר טוב לך ידידי מליגה ב´.... :))) הנה לך משהו לפתוח בו את הבוקר: על ראשינו שוב נושרות טיפות של גשם המודל נותן סיכוי לסערה כל התצל"ים והמכמ"ים כבר מראים ש... השרב לא ישוב בחזרה דיווחים באים מכל קצוות הארץ מהתרגשות, עטר מפיץ שוב צחנה מחפשים ת´שלג וכולם מפנטזים ש... תל-אביב תהיה כבר לבנה ובבוא אפריל והשרב בפתח זאת כולנו כאן נחוש וגם נרגיש נאמת ת´תחזית יאחז בנו המתח 96 אחוז ? אם לא - נאמר קפיש ! אז תאמרו: מה המוסר ומה הלקח ? לחכות לחורף (ולפעמים לאכול אותה..) אחי, שווים העצבים וגם המתח רק אם יש לך במוח ת´שריטה !

אלמה

New member
נפלא וינטר..מזמזמת בכיף...

איפה קרס??? באביב הוא ישוב בחזרה???

קרס.

New member
היי!

סוף סוף הגעתי, עכשיו אני כאן לתחרות חריזה שוב מוכן מול ווינטר וכל אישה ואיש אין בעיה, דחילק, קפיש שיאצו עברתי, טיפול משוכלל עכשיו האנרגיות זורמות כמו תמיד מה לעשות, אני ליגת העל אוהב חורף? מקסימום בלאומית מרוב ציפיות מז"א שוב מפשל שמיים כחולים ולא קורה כלום יודעים מה? שיילך האי"ס לעזאזל אם לא נמות מביולוגי, נמות משיעמום סוף סוף חזרתי, עכשיו אני כאן מה זה חשוב, המקום והזמן אם לא ירד גשם אני אשתגע לא בפורום אהיה, תמצאוני בגהה

קרס.

New member
חליק...

מביתו החמים יוצא ווינטרלאב מביט בשמים - וחושכות עיניו "אם קרס כך ימשיך חרוזים לשפד מה יהיה אז איתי? איך אמשיך לתפקד?" השמים כחולים, אין סימן למטר כי החורף רחוק והסתיו כה אכזר קרס במישור, ווינטרלאב על ההר מסתכלים מערבה וליבם אז נשבר אין ענן, איזה יובש שורר פה תמיד פה ושם גשם קל שאיננו מדיד איזה זרם סילון ושקיעה נהדרת אך גשמים של ממש? אין מצב, רק בסרט ואז מגיעה ידיעה מרעישה הקץ לתקופה המרה, הקשה! עוד שמונה ימים, אם ירצו ג´יזס, אללה יהיה פה מבול מגולן עד רמאללה המפות מקצינות, כך אוקטובר המר יהפוך לסוער עם סופות ומטר הארץ תוצף, וערן אז ישיש תחזיתו כה הצליחה - והגידו קפיש

WINTERLOVE

New member
ונעבור למתקפת חמשירים....

קרס עוד לא מוותר חרוזים יפים מפזר שימשיך לנסות אך אין מה לעשות במקום השני ישאר

קרס.

New member
חמשיר מס´ 2 (ווינטרקרס אנטרפרייזס)

מעשה באחד, ווינטרלאב את עצמו לחרזן הוא חשב אך טיפה הוא מגזים כי אצלו חרוזים מזכירים עבודה של קצב

WINTERLOVE

New member
מס´ 3

עטר הוא ממש אחלה גבר שלגים הוא שולף מן הקבר אך הוא גם מסוכן ופולט גז מתאן כשמפליץ הוא בעוז לכל עבר

קרס.

New member
תשמע, ווינטר

אנחנו חייבים להיות מתואמים, כאן בווינטרקרס אנטרפרייזס...

אסף עטר

New member
וינטר - אתה משחק באש.....

יש לך מזל שאני הולך לאכול עכשיו (או שבעצם לא :))

WINTERLOVE

New member
מס´ 4

להזכיר את שמו זה עלול להצית מלחמות ובלבול רק נאמר שהאיש הוא מזמן כבר קפיש ושמו מתחרז עם חתול...

קרס.

New member
חמשיר מס´ 7

להזכיר סתם את שמו - לא חובה לא ג´יזס ולא (ווינטר, אני לא מעיז להגיד את השם המפורש) כן יש לו לאיש שלל דחילק, קפיש והרבה חומר למחשבה...

WINTERLOVE

New member
מס´ 8

הוא מורה חינני ונחמד שרוצה לטייל יד ביד אך שתי אותיות אותו משגעות כי יש לו אלרגיה לב"ד

למעלה