פלייליסט.

../images/Emo79.gifפלייליסט.../images/Emo219.gif

וזה. ^^ [או שלא ראיתי שיש כבר X:.] סימפוני אוף דיסטראקשן לייב-נייטוויש.

linoy7

New member
שירי מימון- יותר טוב לסלוח../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

I R i T 94

New member
Smoke on the water - Deep Purple

יו מלא זמן לא שמעתי אותו. לייזי יותר שווה

mafakit

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

אוקיי אין לי כח להמשיך.. ><'

mafakit

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

marilyn manson-last dayon earth../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

וואי שמעתי השבוע תגירסה האקוסטית והתאהבתי!

לגמרי! ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

רוב האנשים ממש לא מחבבים אותו מסיבה לא מוסברת. לדעתי הוא פשוט גאון מוזיקלי, אני מאוהבת בבנאדם זה

כי,../images/Emo219.gif

ממבט חיצוני הוא לא הדבר הכי מלבב בעולם?
[למרות שהוא מגניב,בעיניי ._.] מבחינת אישיות,אני לא סובלת אותו,אבל השירים מצוינים.

דווקא ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

הוא לא נראה רע לדעתי... ואין לי שום בעיה עם האישיות שלו.. כאילו אי אפשר לשפוט אותו בלי להכיר אותו באמת רק מראיונות וכאלה.. אבל גם לפי הראיונות הוא נשמע לי אחלה בנאדם

עדן גפן

New member
הוא לא נראה רע../images/Emo190.gif|פיס|

אבל אני לא מסוגלת לשמוע את המוזיקה שלו מאז ששמעתי את הקאבר הנוראי נוראי נוראי נוראי נוראי שלו ל- working class hero של ג'וני. זה היה נורא
כאילו, ממש. הו, והאישיות כן חשובה.. כי אם הבן אד שר על משהו ובאישיות שלו הוא שונה ממה שהוא שר עליו אז אין לי פה נושא להתחבר אליו.. אין לי גם למי להאמין. כי אם הוא שר על זה שזה נורא המסחור והכל ואז הולך לעשות איזה קמפיין עם חברת תאגידים גדולה, אז למי אני אמורה להאמין פה? האמן שתמיד האמנתי בו, בוגד בעצמו ובקהל שלו. [אני לא אומרת שמנסון הוא כזה.. רק אמרתי שאישיות היא כן חשובה
]

זה שהוא עושה קמפיין מה זה קושר לאישיות?

יכול להיות מישהו שיש לו את האופי הכי נורא בעולם, ובכל זאת יש לו שירים מקסימים...

למעלה