פיטר פן

קודם כל כל הכבוד על הניסיון להחיות את הפורום

| בנוגע לשאלתך: אני באמת לא בטוחה במה שעומדת לכתוב. זו רק השערה. יכול להיות שכמו שפיטר פן לא יחכה ליד הדלת כך גם אהובה אקס מיתולוגי what ever אולי זה בעצם מעין געגועים וכמהה לאהבה שנגדעה מכל סיבה שהיא פיטר פן יכול להיות הרבה דברים...

hilali1

New member
זהו גם אני לא כל כך הבנתי...

נדמה לי שהמשפט הזה : וגם אני כבר לא ילדה בת עשרים וחמש. בכלל צריך להיות מחולק וגם אני כבר לא ילדה בת עשרים וחמש. כמו שאמרת פיטר פן יכול להיות כל דבר ואולי אז משמעות השיר מכונת לזה שמה שהיה נכון ותקף כשהיתה ילדה, בעולם האגדות והמשחקים, כבר לא בר תוקף בעולם החיים האמיתי של המבוגרים.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gifגם לדעתי הוא אמור להיות מחולק

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאוף הילה, מתי יוצא האלבום??../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שונצצ

New member
../images/Emo7.gif אני לא יכולה יותרר

שיצא כבררררר וחוץ מזה שלא שמעתי את פיטר פן כבר מעל לשבועיים ואני מתחילה להתחרפן!!! מי מוכן לשלוח לי אותו שוב?! פליזזזז

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifגם אני לא יכולה יותרררר

זה מחרפן&$^#%@ לפחות שייצא סינגל, משהו...

שונצצ

New member
עזבי סינגל

אני צריכה הופעה דחוף!!!!!! ההופעה האחרונה נגמרה עם טעם של עוד ועכשיו אני רק רוצה עוד אחת

די עם האייקונים הבוכים! ../images/Emo24.gif

תתעודדו!
הציפיה אולי ארוכה... אבל היא כ"כ שווה את זה! ומזל שאיה הפסיקה להופיע בשביל המטרה הזאת
, מה אם היא היתה מפסיקה להופיע בכלל? תיזכרו איך זה היה עם האלבום הראשון, שבהתחלה יצאו הסינגלים והתלהבנו מהם, ואז האלבום, ואז לאט לאט התחלנו להתאהב...
תחשבו כמה כיף זה יהיה לעבור את כל זה עוד פעם, עם שירים חדשים! וגם, אני מניחה שהאלבום לא ייצא בעוד המון זמן ואפילו לפני יתחילו לצאת סינגלים., ככה שזה לא באמת כ"כ הרבה לחכות!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifברור שהציפיה שווה את זה...

אבל קשה לי לחכות, אני חסרת סבלנות
בכל מקרה, ברור שאיה תיקח כמה זמן שהיא צריכה, ושיהיה לה המון בהצלחה

שונצצ

New member
אני דווקא חושבת שהשיר מדבר על ילדות

על התבגרות... אולי על המהירות שבה קורים הדברים? וכן גם לדעתי השורה צריכה להיות מחולקת...

ady18

Well-known member
השיר מדבר

על אהבה שהיא מתגעגעת אליה ומדמינת אותה כאחת הטובות שהיו לה . והדבר השני שהיא מסתכלת על עצמה שהיא גדלה והכול מסביב משתנה והיא גם גדלה והיא בעצם קצת פוחדת ממלהתבגר להשתנות אולי רוצה להשאר כמו שהיא הילדה הקטנה .

למעלה