לאונרדו יודע
New member
../images/Emo79.gif עוד שיר ...
מקווה שאני לא מציף.. אבל ראיתי שגם ככה לא כותבים פה הרבה בזמן האחרון והשיר הקודם ירד למטה בדף אז חשבתי שעדיף לשים את זה בנפרד. מקווה שתאהבו - גם אם כן וגם אם לא אשמח לקבל תגובות, הערות ומכתבי נאצה
שלווה בין האיש שהולך על חבל דק למקום לא ברור לבין ילדה שמטפסת על ההר הכי גבוה סטודנט עם עיניים אדומות מקליד בלי הפסקה נמלה שרוצה להחזיר גרגרים בכבוד לקן אני יושב ובוהה באוויר השתיקה ממלאת אותי הריקנות מזינה את עצבותי והאדישות הופכת לחלק ממני לא אדע לאן אלך כמו האיש הלוקח סיכון לא יהיה זה המקום הגבוה או הטוב ביותר לא אסבול כמו האחרים לא ארגיש חלק ממשהו גדול אני מין איש כזה יודע לחבק משתדל לאהוב אך מועיל? כנראה שלא וידיי, שהיצרנות מהן והלאה אך היצרים קרובים מאוד מנסות לאחוז ביצירתיות ושלל כיוונים מעיפים אותי לעתיד לא ידוע אינני נמלה טובה גם בלהיות אדם לא תמיד מסתדר לי אולי אני בכלל ציפור או מדוזה שנסחפת עם הזרם מישהו שיקרא את זה יחשוב שהשתגעתי מעניין אם יאשפזו אותי האם אז אגיע לשלווה? כי שם כבר לא חייבים לשאוף יותר חוץ מאת האוויר
מקווה שאני לא מציף.. אבל ראיתי שגם ככה לא כותבים פה הרבה בזמן האחרון והשיר הקודם ירד למטה בדף אז חשבתי שעדיף לשים את זה בנפרד. מקווה שתאהבו - גם אם כן וגם אם לא אשמח לקבל תגובות, הערות ומכתבי נאצה