עוד שיר ...

../images/Emo79.gif עוד שיר ...

מקווה שאני לא מציף.. אבל ראיתי שגם ככה לא כותבים פה הרבה בזמן האחרון והשיר הקודם ירד למטה בדף אז חשבתי שעדיף לשים את זה בנפרד. מקווה שתאהבו - גם אם כן וגם אם לא אשמח לקבל תגובות, הערות ומכתבי נאצה :) שלווה בין האיש שהולך על חבל דק למקום לא ברור לבין ילדה שמטפסת על ההר הכי גבוה סטודנט עם עיניים אדומות מקליד בלי הפסקה נמלה שרוצה להחזיר גרגרים בכבוד לקן אני יושב ובוהה באוויר השתיקה ממלאת אותי הריקנות מזינה את עצבותי והאדישות הופכת לחלק ממני לא אדע לאן אלך כמו האיש הלוקח סיכון לא יהיה זה המקום הגבוה או הטוב ביותר לא אסבול כמו האחרים לא ארגיש חלק ממשהו גדול אני מין איש כזה יודע לחבק משתדל לאהוב אך מועיל? כנראה שלא וידיי, שהיצרנות מהן והלאה אך היצרים קרובים מאוד מנסות לאחוז ביצירתיות ושלל כיוונים מעיפים אותי לעתיד לא ידוע אינני נמלה טובה גם בלהיות אדם לא תמיד מסתדר לי אולי אני בכלל ציפור או מדוזה שנסחפת עם הזרם מישהו שיקרא את זה יחשוב שהשתגעתי מעניין אם יאשפזו אותי האם אז אגיע לשלווה? כי שם כבר לא חייבים לשאוף יותר חוץ מאת האוויר

די גרוע

סתם! זה ממש טוב...קצת עצוב
במיוחד ה"אני יושב ובוהה באוויר השתיקה ממלאת אותי הריקנות מזינה את עצבותי והאדישות הופכת לחלק ממני" קראתי את החלק הזה שוב ושוב ושוב וחשבתי על עצמי מרגיש את זה לפעמים... טוב די.

הגיע הזמן להגיב לך ליאונרדו

אני כבר כמה פעמים עוקב אחר שיריך, אני לא אוהב שירים כזה גדול, אבל בשני השירים האחרונים שלך אני מקבל ממך איזה מסר מזדהה אבל יחד עם זאת אני שואל הכל בסדר? האמת לא קראתי את כל השירים, קראתי חלק מההודעות שלך וכאילו לעתים יש לי הרגשה ששני אנשים כותבים פעם המשורר העצוב ופעם המגובש והשלם... או שנראה שאני טועה ומטעה את עצמי..... תראה ליוני אני קורא לעתים את השירים ואת הודועותיו ואני מבין את ההקשר אצלך או שקצת איבדתי אותך או שעובר עליך משהו או שזו סתם תקופה שעוברת עליך... או שבעצם מקווה וגם מאחל שהשירר הוא רק שיר ואין קשר בינו לבין המציאות המון אושר רוצים קצת שירים אופטימים ושמחים....[אבל גם עצוביםן פוגעים בנקודדה ומרטיטים את הלב גם טובים במיוחד שהם מאוד מרגשים].

תודה רבה על התגובה קיפי :)

אפשר להגיד שאני אדם די רציונלי ומאופק, ובשירים או בסיפורים אני מאפשר לעצמי לבטא יותר בחופשיות את הרגשות והתחושות שלי. יכול להיות שבגלל זה נוצר הניגוד ששמת לב אליו בין השמחה וה"גיבוש" בהודעות הרגילות לבין האיש השבור והעצוב שאתה רואה בשירים (לא בכולם, אבל באמת הרבה מהם די עצובים/מלנכוליים מה לעשות זה מה שיוצא לי הרבה מהפעמים כי פחות יוצא לי לבטא את זה בדרכים אחרות..) בכל מקרה, נדמה לי ששני האנשים האלה הם אני.. מצרף שיר קצת יותר שמח (במידת האפשר), לבקשתך :) מקווה שתאהב. מסע חיפשת מגע שלא ייפסק ונתת כמה שיכולת לתת ואף יותר משהיית מסוגל או היית צריך לעולם חיפשת עונג שלא ייפסק ועשית הכל להשיגו בעבודה קשה ובדרכים עקלקלות שלא תמיד עשו לך טוב על הלב חיפשת הערכה של אחרים ושל עצמך וצעדת הכי רחוק שיכולת ולעתים המרת את ההליכה בריצה שכמעט וקרעה את שרירי רגליך חיפשת אהבה מצאת זוג עיניים ויד מלטפת בחום ובקור ונרדמת תחתיה

למעלה