סקר

eyalush001

New member
../images/Emo79.gif סקר ../images/Emo79.gif

מהו השיר האהוב אליכם ביותר מכל הזמנים???

חה!!! חביבי זה לא כזה קל!!!!

can't get u out of my head confide in me where the wild roses grow shocked better the devil you know וspunung around הם האובים עלי בכול הזמנים אבל שיר אחד אהוב.. ממש לא יכולה להגיד

eyalush001

New member
לי דווקא יש שיר..../images/Emo99.gif

On A Night Like This- ללא ספק השיר האהוב עלי ביותר מכל אלבומיה של קיילי את השיר הזה אף פעם לא נמאס לי לשמוע.

מכול אלבומיה כזה שיר פשוט?

שיר חביב ביותר אבל קשה לי להגיד שהוא הכי טוב מכול מאה ומשהו או אפילו מאתיים שיריה של קיילי..... אניכ בר כמה דק' מחכה בתפוז צ'ט אניחושבת שאני אצא........

tatababa

New member
קשה לי להאשים אותך

הוא פשוט שיר מעולה!!! אני חושב שאצלי זה תיקו בין השיר הזה לבין Finer Feelings BIR 12" mix! שני שירים שחבל"ז!

eyalush001

New member
לא הכי טוב שלה???????

כפרה, לפי דעתך השיר הזה לא הכי טוב שלה אבל לפי דעתי כן. בגלל זה שאלתי כל אחד מה השיר המועדף עליו....

Human Nature

New member
התאהבתי בו כשהוא היה בפסקול של|טל|†

"Home and Away". שיר מעולה, ללא ספק.

Human Nature

New member
*מאמץ את הזכרון*

ב-1996, אם אני לא טועה, השיר שמּש כרקע לפרידה של זוג בסדרה. אני זוכר הרבה דמעות, ואת השיר מוזכר בכתוביות בסוף (כי חשבתי, "וואו, איזה שיר יפה, אני חייב לדעת מיהו"
). אם יש עדיין שידורים חוזרים של הפרקים ששודרו ב-98 בערוץ 2 (יש בערוץ 23), אתם תוכלו לראות את זה גם.

אבי מה אתה עושה פה???

כן קשה להגיד שאון א נייט לייק דיס הוא שיר משמעותי ביותר בקייריה שלה... הוא מעולה שלאתבין לא נכון אבל הואנקודה קטנה כשמסתכלים על כול הקריירה שלה.

tatababa

New member
חומץ

איפה דיברו על השיר הכי משמעותי!? מדברים על השיר האהוב ביותר...

טוה האהוב ביותר...... שיהיה

החומץ היה עוקצני או צינינ כמו שאני אוהבת? אני אוהבת שאתה קורא לי חומץ

tatababa

New member
חחח

אני בן אדם מאווווד ציני, אבל לא עוקצני. אני נשמה טובה! חחחח

p i n g o

New member
התלבטות קשה.....

התשובה משתנה אצלי כל כמה שבועות...
כרגע יש לי שלושה: Confide, Dreams ו- If You Were With Me Now... (כן, אני יודע, קצת קיטשי, אבל נחמד
)

גםאצלי זה משתנה לחשוב שלפני שבועיי

שבועיים לא אהבתי את shockes ועכדיו אני מטורפת עליו...... אולי במקום שיר אחד נעשה עשרה? מכול שיריה כי אחד זה קשה לאללה!!!!

למעלה