סקר

hatale

New member
../images/Emo79.gifסקר../images/Emo168.gif

פעם ראשונה שאני מעלה סקר
מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם
מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם
מה היה השיר האחרון שהורדתם
מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע
בכל מקרה, שבוע מהנה ביותר
הטלה.

hatale

New member
שלי ../images/Emo99.gif

ברכות ברכות על הסקר! [איזה מתלהב אני
] מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם: מת על גוטיק מטאל, אבל נגנב גם ממוסיקת פופ ומעדונים [חחח כן אני יודעשילוב מוזר, חח דו או לא דו
] מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם: אוהב את אוונסנס, מדונה, אבבא ומרגול
מה היה השיר האחרון שהורדתם: האלבום של מדונה I'M GOING TO TELL YOU A SECRET מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע: השיר ONE OF US של אבבא הגירסת כיסוי גוטיק מטאל, משהו פשוט מעלף, הוא כל כך יפה
מה שמזכיר לי שהורדתי אלבום שלם של אבבא בכיסוי מטאל, לא יודע אם זה חוקי אז עד שרן לא יאשר אני לא יעלה את הקישור להורדה, אבל זה משהו בגדל מאסט בכל בית
שבוע מעולה, ולא שכחים מיום חמישי
הטלה.

serpentine

New member
מוסיקה זה סוף

וזה חקוק לי על העור.. ובכן, סוג המוסיקה שאני מאזין לו הוא כל מה שהוא לא מיינסטרים.. הרבה אינסטרומנטים משולבי אלקטרוניקה. להקה- (זה יותר הרכב)LAMB ‎ למי שמכיר.. זמר/ת- tori amos. שיר אחרון שהורדתי? זה בד``כ בא בצורת אלבום ולא בבודדים (ורק לאייפוד כי אני לעולם לא אצרוב דיסק..) אז האלבום האחרון שהורדתי הוא violator של depech mode והשיר שעשה לי את השבוע הוא lovely head ‎ של goldfrapp.. זהו..

לב אתה גדול עם הנושאים שלך ../images/Emo140.gif

סוג המוזיקה האהוב עליכם ? ווווואווווווווו יש הרבה , הכל חוץ ממטאל ממש כבד ומזרחי. מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם? הרבההההההההה אבל בין השאר השוגבייבס . מה היה השיר האחרון שהורדתם? bodyrockers - i like the way you move ו nelly furtado - Promiscious מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע?Red dress - Sugababes

fabella

New member
MUSIC =]

מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם rock, punk, metal מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם disturbed, foo fighters and many more.. מה היה השיר האחרון שהורדתם the CD of: Panic! At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע Thousand Foot Krutch - Move congrads for the survey =]

STU XD

New member
../images/Emo13.gif

מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם? מטאל,Pאנק, Fאנק, רוק (ישראלי, קל, כבד, פרוגרסיב, הכל..), קצת ג'אז פה ושם, אממ ורק פופ איכותי.. מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם? בגדול אין, כי לדעתי אין אמן אחד שהוא יותר טוב מכולם, אבל אלה שהכי מעניינים אותי ואני שומעת אותם הכי הרבה ולדעתי עושים מוזיקה מטורפת- system of a down מה היה השיר האחרון שהורדתם? אלבום של רדיוהד .. מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע?Red Hot Chili Peppers-Dani California !!! יצא להם עוד שיר חדש אעאעע ^^ אחלה סקר !!

drnaji

New member
מוסיקה = ../images/Emo99.gif

מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם
כל דבר טוב בכל שפה אפשרית
לרוב אני מעדיפ מטאל עם המון רעש (סיסטם אופ אדאון
),גם שלאגרים שוודים מתקבלים בברכה..שלא נדבר עם מוסיקה בלקנית שזה בכלל אהההה
מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם
הדגרה:האהובים עליי=שיש לי את כל הדיסקים שלהם להקה:סיסטם אופ אדאון,אוונס'יז זמר:כריס די בירג (אירלנד)..ישראלי:שלמה ארצי ובועז שרעבי אם כי בתקופה האחרונה אני ממש מתאהב בשירי עמיר בניון למרות שאני לא מאוהבי המזרחית. זמרת:מדונה,מריה בתחילת דרכה,ריטה
. מה היה השיר האחרון שהורדתם שיר ששלחו לי במייל: Alazan - Alcanzaras La Luna מהקדם הספרדי של 2000. שיר מעולה,קצבי וקליט. מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע
Severina - Ajde, Ajde, Zlato Moje שיר מעולה בקרואטית
שבוע טוב לכולם

רייל

New member
:)

מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם? מה שטוב לאוזניים שלי. מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם? הדרזדן דולז.
מה היה השיר האחרון שהורדתם? אני עכשיו מורידה את הגרסה הקצבית של אלין. מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע? 'אלמנה' של המכשפות.

soul on fire

New member
אני =]

מה הסוג מוסיקה האהוב עליכם? רוק ישראלי וטיפה מטאל מה הלהקה\הזמר האוהובים עליכם? אין משהו מאד ספיצפי מה היה השיר האחרון שהורדתם? אין לי שמץ, זה היה מאד מיזמן מה השיר שהכי עשה לכם את השבוע? בוטן מתוק בקרקס - תמותי זונה

למעלה