סקר קטן ועזרה גדולה

הגר26

New member
../images/Emo51.gif רבה רבה לכל מי שעזר!!

המשפט שבחרתי הוא See the stars they're shining bright, Everything's alright tonight היא מאוד אוהבת את never let me down again וזה יהיה אחלה!!!! כשזה יהיה מוכן, אני אעלה את זה לפה. אז שוב תודה לכולם - קיבלתם את אהבתי והערכתי הרבה

ozshady

New member
../images/Emo207.gifשאלה בקשר לכרטיסים

קיבלתי שני כרטיסים במתנה למופע... והשאלה היא: על הכרטיסים שלי רשום כך: "כרטיס הנחה 260 ש"ח 426" וגם כתוב בפס הלבן למטה: " שער 2 426 כרטיס הנחה המחיר 260 ש"ח כולל מע"מ והכרטיס הוא עם ביקורת והכל... השאלה אם זה באמת כרטיס כניסה בהנחה או כרטיס הנחה...? למישהו יש את הכרטיס?

ozshady

New member
ממממ...

מפלאפון... אתם יודעים... אבא.. קשרים... חחחחח אבל מה שמצחיק זה שבהתחלה גם קיבלתי לפיפטי סנט רק שכבר זה היה מאוחר מדי כי כבר קניתי... וזה כאילו בא במקום אבל בגלל שאני לא שומע דפש מוד, וחבל, אז הכרטיס שווה לי הרבה כסף. איזה נחמד אני אני מוכר אותו ב300 ש"ח כל אחד! ואל תגידו שאני לא הוגן למה הבנתי שהמחירים שלהם זה 375!!! טירוף

רק שאלונת../images/Emo8.gifשלא חשבת עליה:

אם קיבלת במתנה, מילא. אבל, שכחת שרשום על הכרטיס רק 260ש"ח?!
על הכרטיסים המלאים, רשום 375ש"ח... איך אתה הולך לעשות קופה של 40ש"ח בדיוק?!

steelwater

New member
מזל טוב לחברה שלך

זה נשמע רעיון ממש טוב.אני לא מכירה אותם מספיק טוב אז אין יל הרבה אבל הנה כמה שאני אוהבת.
"Your own personal Jesus" - פשוט המשפט הזה לבד, הוא מעביר בי צמרמורת...
"Now let your mind do the walking And let my body do the talking"
"And I thank you for bringing me here for showing me home for singing these tears finally I've found that I belong here"

steelwater

New member
ועוד אחד חשוב

"All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm Enjoy the silence"

aviGODFATHER

New member
אההה ומאחורה אפשר לכתוב

"Because when you learn You'll know what makes the world turn" (כי העולם יסתובב כדי לראות את זה כאילו
)

למעלה